Š. Langer 48. (p.)
H. Bukhal 53.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 10:15

24.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sigma dramatizuje bitvu o postup, porazila doma první Kroměříž!


Branky


48. Š. Langer (p.) , 53. H. Bukhal
6

Šlágr kola! V rámci 24. kola MSFL přivítalo v tabulce druhé béčko Sigmy Olomouc první Kroměříž. Před zápasem byl rozdíl mezi týmy v tabulce pětibodový. Čekalo se, zda Sigma zvítězí a umaže tak tři body z náskoku Kroměříže, což se nakonec i stalo. Béčko Olomouce doma vyzrálo na Kroměříž a zvítězilo 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro domácí

Očekávaný duel začal velmi zostra, když hned v úvodu utkání měl velkou šancí lídra z Kroměříže Lhotecký. V úniku ovšem selhal a nepokořil brankáře domácích Stoppena. Béčko Sigmy, jejíž dres oblékli i například Juraj Chvátal, Jan Sedlák či Jakub Yunis, se do tempa dostávalo postupně.

Chvíli před koncem první půle nebyl pro ofsajd uznán gól domácího Fialy, nicméně domácí odcházeli přece jen do šatny v poločase s náskokem. V nastaveném čase prvního poločasu se po faulu na Uriču kopal pokutový kop. Štěpán Langer se postavil k jeho exekuci a vylámal si zuby na Dostálovi, který jeho střelu vystihl. Jenže Langer to nevzdal a se štěstím z dorážky docílil vedoucí branky - 1:0. 

Do kabin tak odcházely oba týmy za vedení béčka sigmy 1:0.

Domácí si po pauze vedení pojistili

Do druhého poločasu naskočili lépe domácí a krátce po změně stran udeřili podruhé. Nejdřív v jasné šanci neuspěl Šíp, nicméně z následného rohového kopu zblízka poslal míč do branky Buchal - 53. minuta 2:0. Byl to jeho první gól v olomouckém dresu, který dal navíc domácím větší klid do zbytku zápasu.

Definitivně rozhodnout pak mohl domácí Piňa, ale Dostál jeho střelu po průniku vyrazil.

Na druhé straně se musel v závěru otáčet i Stoppen. Největší příležitost měl Machálek, nicméně na gólmana Sigmy si nepřišel.

Šlágr kola tak vyzněl lépe pro béčko Olomouce, které se po výhře 2:0 přiblížilo první Kroměříži na rozdíl dvou bodů.

V dalším kole zajíždí Olomouc na hřiště Velkého Meziříčí a Kroměříž bude chtít zvítězit v domácím zápase proti Frýdku-Místku.



Ohlasy k zápasu


SK Sigma Olomouc B
Augustin Chromý - trenér: Je to pro nás důležité vítězství. Kroměříž byla velmi fyzicky zdatným soupeřem, což je pro naše mladší hráče složité. V tom nám pomohli starší hráči. Myslím, že na šance jsme nakonec vyhráli, i když v závěru nám tam několikrát skákal míč v šestnáctce a soupeř to mohl asi lépe dohrát. Na druhou stranu jsem věřil, že bychom mohli dát i třetí branku. Šanci měl Šíp, Ricardo Piňa i další šance, které volaly po vyšším skóre.




Sestavy


SK Sigma Olomouc B
T. Stoppen [-] - J. Šíp [-] (64. M. Galus [-] ) , A. Bednár [-] , J. David [-] , F. Uriča [-] (72. . Piňa [-] ) , J. Sedlák [-] , J. Fiala [-] (46. H. Bukhal [-] ) , J. Sláma [-] , Š. Langer [-] (86. D. Grečmal [-] ) , J. Yunis [-] , J. Chvátal [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Dostál [-] - T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , M. Machálek [-] , P. Zavadil [-] , O. Tiahlo [-] - L. Hroník [-] (57. D. Plecitý [-] ) , E. Mlčoch [-] (57. M. Votava [-] ) , M. Cupák [-] , P. Červenka [-] (67. M. Surynek [-] ) - C. Lhotecký [-]

ŽK: 47. T. Jeleček , 72. T. Matoušek .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Dorušák Petr - DROZDY Luboš, TOMANEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Daniel Přerovský
Tip experta: výhra domácích

Šlágr kola, kdy si myslím, že první Kroměříž na hřišti druhé Olomouce prohraje. Domácí Sigma zvítězí. Tipuji jedničku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů