2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2022 17:00

22.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž poprvé klopýtla a Otrokovice na apríla slaví parádní triumf!


Branky


5

V souboji 22. kola MSFL přijela doposud na jaře bodově stoprocentní Kroměříž v roli favorita do Otrokovic. Kroměříž, vedoucí tým tabulky a Otrokovice, které jaro začaly dvěma výhrami, ale poté vyfasovaly dvakrát pět gólů, a to od juniorky Olomouce a minulé kole ve Frýdku-Místku. Rozpoložení před zápasem tedy jasně přálo hostům, favoritům z Kroměříže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená pro domácí a překvapivé vedení 1:0

Otrokovice, které hrají o záchranu v soutěži, přivítaly v pátek 1.4. na apríla vedoucí Kroměříž, a i když výsledek vypadá aprílově, tak realita se stala pravdou.

Ale nejprve k průběhu zápasu. Za ne zcela ideálního fotbalového počasí se na úvodní šanci zápasu čekalo do 17. minuty, kdy se po rohu dostal do šance hostující Jelečka, ale otrokovického neprostřelil. Domácí poté zahrozili po centru Kišky, ale zakončení z malého vápna šlo nad.

Kroměříž do poločasu zahrozila ještě trestným kopem Votavy, jinak však žádné větší šance neměla.

Pro domácí přišla 7 minut před přestávkou studená sprcha v podobě červené karty pro jejich střelce Kišku, který na půlce "přejel" Cupáka a po právu byl vyloučen!

Na trávníku to však od té doby vypadalo tak, jako kdyby se jednalo o studenou sprchu pro hosty!

Domácí začali dojovat a vlastní fanoušky potěšil do přestávky úvodním gólem do šatny dorážející Pernatskyi, který se prosadil po standardce domácích - 44. minuta 1:0.

Hosté tak měli v šatně o čem přemýšlet. Přijeli v roli vedoucího celku, od 38. minuty hráli proti deseti, ale prohrávali 1:0.

Šňůra Kroměříže skončila!

V druhém poločase pokračovali domácí v tom, jak úvodní poločas končili. Hráli bojovně, s nadšením. Navíc se hra často kouskovala a emoce na hřišti přímo tryskaly.

Průběh zápasu hrál více a více do karet domácím, které však v 53. minutě trochu zmrazil tečovanou ranou Votava, který se trefil ve třetím zápase v řadě.

Vyrovnání na 1:1 a branka Votavy tentokrát body aspirantovi na postup do druhé ligy nepřinesla.

V 82. minutě přišlo rozuzlení zápasu. Po standardní situaci se po přiťuknutí Blahuty prosadil hrdina zápasu Pernatskyi, který strhl výhru na stranu domácích.

Kroměříž už do konce zápasu nedokázala reagovat, a to i přesto, že se nastavovalo 9 minut a dvakrát nebezpečně vystřelili, ovšem nad.

Třinácti zápasová bodová šňůra Kroměříže skončila a naopak Otrokovice se oklepaly po dvou debaklech, když v deseti vyválčily důležité, nečekané tři body!



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko
Jan Žižka - trenér: Je to pro nás je to strašně cenné vítězství, navíc v deseti proti takto kvalitnímu mančaftu. Před kluky smekám klobouk, jak zápas odehráli a jak všechno do puntíku splnili.

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér: Dobře jsme věděli, že nás čeká těžký zápas, velmi bojovné utkání. Bohužel jsme neustáli dvě standardky, ze kterých jsme dostali dva góly. Na druhé straně jsme je sami špatně kopali. Měli jsme spoustu trestných kopů z hranice šestnáctky, centry a nebyli schopní trefit branku, což je naše chyba.



Sestavy


FC Zlínsko
R. Konečný [-] - T. Dekleva [-] , O. Pernatskyi [-] , S. Prokaj [-] (76. A. Hretsaichuk [-] ) , M. Zedníček [-] (60. M. Suchý [-] ) , F. Přikryl [-] - J. Kiška [-] , L. Vychodil [-] , M. Blahuta [-] - P. Simr [-] (60. M. Vintr [-] ) , O. Putyera [-] (92. M. Fiala [-] )

SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Dostál [-] - T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , M. Machálek [-] (80. D. Plecitý [-] ) , O. Tiahlo [-] , P. Zavadil [-] - E. Mlčoch [-] (64. M. Surynek [-] ) , M. Cupák [-] , A. Houser [-] (46. L. Hroník [-] ) - M. Votava [-] , C. Lhotecký [-] (70. P. Červenka [-] )

ŽK: 34. S. Prokaj , 44. M. Suchý , 67. L. Vychodil , 81. F. Přikryl , 87. M. Vintr , 92. R. Konečný , 92. O. Putyera - 13. T. Jeleček , 70. C. Lhotecký , 92. T. Matoušek , 95. M. Cupák . ČK: 38. J. Kiška .
Počet diváků: 198. Rozhodčí: ZAORAL Vít - TOMANEC Josef, SVOBODA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Lukáš Michal
Tip experta: remíza

Kroměříž zatím bodově neztrácí. Otrokovice se po slibném začátku trochu zasekly, ale myslím si že na menším hřišti mohou favorita potrápit. I v tomto zápase zkusím tipnout remízu.

Tip: výhra hostů