0:3
(0:1)
42. M. Diblík
76. A. Krč (p.)
90. A. Krč (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2022 10:15

20.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nešťastné trojky pro Znojmo - tři penalty, tři inkasované góly a třetí prohra v řadě!


Branky


42. M. Diblík , 76. A. Krč (p.) , 90. A. Krč (p.)
5

Znojmu se nedaří. Ve třetím jarním utkání vyšlo opět bodově naprázdno, podruhé za sebou opět prohrálo 0:3, což je vlastně další nešťastná trojka, která v nadpisu chybí. Naopak Uničov si připsal další tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Znojmo nedalo penaltu a Uničov se nastartoval

Zmojmo nastoupilo do utkání s vědomím, že musí bodovat, aby si v boji o záchranu polepšilo. Spodní část tabulky je poměrně našlapaná, a tak v zápise o utkání figurovaly na straně domácích i dvě posily. Jedna z nich byla v základní jedenáctce a druhá začala zápas na lavičce.

Ve slunečném počasí začali aktivněji domácí, kteří se dostali v šesté minutě do první větší šance, když zahrozil střelou domácí kapitán Okleštěk. 

Po pětadvacáté minutě se začali do šancí více probíjet i hosté, kdy v rozmezí minuty dvakrát zahrozl Diblík. Domácí brankář však zůstal nepřekonán.

V 31. minutě zahrozil opět domácí kapitán, když zakončoval těsně vedle. 

O tři minuty později mohlo jít Znojmo do vedení. Rozhodčí odpískal první pokutový kop zápasu a domácí Štrombach se ujal jeho exekuce. Neproměnil, protože brankář Uničova předvedl skvělý zákrok.

Za neproměněnou penaltu bylo domácí mužstvo potrestáno těsně před odchodem do kabin. První branku utkání vstřelil aktivní Diblík, který se prosadil pohotovou dorážkou. Ve 42. minutě vedli hosté 1:0.

V nastaveném čase první půle mohli domácí hráči vyrovnat, ale pokus, který směřoval do sítě Uničova zastavil nešťastně jeden z domácích hráčů.

Do kabin se tak šlo za vedení hostí 1:0.

Penaltový zápas pokračoval

Ve druhém poločase chtěli domácí hráči s výsledkem něco udělat, ale do šancí se příliš nedostávali.

Naopak hosté deset minut po pauze nastřelili tyč - postaral se o to z hranice vápna Bača.

Ještě do 75. minuty žila naděje domácích na bod, ale poté fauloval Russmann ve vápně a hosté z penalty zvýšili na 2:0. Konkrétně to byl Krč.

Stejný hráč se dostal k exekuci pokutového kopu ještě jednou, když fauloval pro změnu Tkadlec. Poprvé sice nedal, ale penaltu nechal rozhodčí opakovat. Reparát Krč v 90. minutě úspěšně splnil a potvrdil vítězství Uničova 3:0. Navíc ve druhém zápase po sobě vstřelil dvě branky!

 

Znojmo tak na první jarní body stále čeká a v dalším kole zavítá do Blanska. Uničov přivítá na domácím hřišti Rosice.



Ohlasy k zápasu


1. SC Znojmo FK
Adam Tkadlec - obránce domácích: Utkání bylo o prvním gólu, do nějaké 30. minuty jsme hráli dobře, pak jsme bohužel nedali penaltu a hosté překlopili výsledek na svou stranu. V dalších zápasech musíme udělat šňůru 3-4 zápasů a bodovat. O to se pokusíme už v příštím zápase v Blansku, musíme tam jet s čistou hlavou.

SK Uničov
Jiří Neček - trenér: Obě penalty byly. U té první soupeř žduchl Balu a u druhé dobře zasekl Diblík a soupeř jej kopl. Tyto momenty rozhodly. Celkově si myslím, že jsme vyhráli zaslouženě a jsem za to moc rád, protože to bylo náročné utkání a ve Znojmě se bude vyhrávat horkotěžko.



Sestavy


1. SC Znojmo FK
B. Przybysz [-] - R. Russmann [-] , P. Kirschner [-] (46. A. Kartišovs [-] ) , A. Tkadlec [-] , J. Hnaníček [-] , M. Goncalves [-] (78. M. Březina [-] ) , Y. Glushach [-] , F. Holman [-] , D. Štrombach [-] (70. O. Piatov [-] ) , T. Okleštěk [-] (83. T. Prokeš [-] ) , M. Krakovčík [-]

SK Uničov
J. Kvapil [-] - R. Bala [-] , J. Můčka [-] , A. Krč [-] (91. M. Šidlík [-] ) , M. Diblík [-] , D. Bača [-] , T. Komenda [-] , J. Ambrozek [-] (65. V. Kamas [-] ) , J. Svoboda [-] (91. J. Štaffa [-] ) , R. Vejvoda [-] , M. Sečkář [-] (76. M. Vybíral [-] )

ŽK: 37. M. Krakovčík , 75. R. Russmann , 90. T. Prokeš - 46. M. Sečkář , 53. J. Ambrozek , 60. D. Bača .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: KOTALA Filip - MOJŽÍŠ Jakub, BĚLÁK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Václav Horyna

Expert: Denis Dziuba
Tip experta: výhra hostů

I když mám ve Znojmě kamarády, tak Uničov si odveze všechny body a vyhraje.

Tip: výhra hostů