Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 14:00

12.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Očekávaná prohra Bítovčic


Branky


60. M. Menšík , 85. M. Menšík - 20. P. Svoboda , 37. J. Šmach , 70. P. Herkner , 71. P. Svoboda (p.) , 74. M. Veverka , 75. D. Šebela
4

Zápas se spusty góly a velice rychlou hrou v sedmdesátých minutách mezi FC Bítovčicemi a TJ Třeští se hrál za příznivého počasí s publikem o 50 divácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomalý start

Ze začátku zápas nevypadal až tak jak všichni očekávali, díky tvrdé obraně Bítovčic které nenchávali projít tolik šancí. První gól přišel až ve 20. minutě od Pavla Svobody po konečně pořádném proboření obrany Bítovčic. Ti se ale stále nechtěli nechat, tvrdě bojovali a stále nechtěli Třešť pustit projít. To ale vydrželo jen do 37. minuty dokud se Jan Šmach neprobojoval až k bráně což byl poslední gól první poloviny. Bítovčice už byli v celku unavení, za to Třešť horlila po hře.

Rozjezd zápasu

Začátek druhé poloviny sice začínal pomaleji, ale v 60. minutě se Bítovčicím podařilo probojovat kupředu a Matouš Menšík dokázal ukončit kombinaci krásným gólem. To si ale Třešť nechtěla nechat líbit a v 70. minutě se pořádně rozjela gólem od Petra Herknera. Hned minutu po rozehrání došlo k tvrdé hře kterou dokázala Třešt proměnit v gól z pokutového kopu. Tři minuty po dalším rozehrání přišel další gól pro Třešť od Martina Veverky. A stačila jen minuta do dalšího gólu od Dominika Šebely. To byla teprve rychlá hra! Nicméně Třešti už se dál nepovedlo skórovat zatímco Bítovčice ještě dokázali svůj výkon a v 85. minutě dal svůj druhý gól Matouš Menšík. Zápas se poté pozvolně dohrál s finálním výsledkem 6:2 pro TJ Slavoj Třešť.



Ohlasy k zápasu


FC Bítovčice
Matouš Menšík: Myslím si že zápas jsme odehráli dobře, měli jsme proti sobě silného soupeře a i přes málo šancí na gól jsme tam dva dokázali dostat. Byl to fajn zápas a doufáme že příště už to snad bude výhra.




Sestavy


FC Bítovčice
J. Barák [-] - Š. Holas [-] (63. L. Pokorný [-] ) , J. Dvořáček [-] , M. Menšík [-] , M. Mikulec [-] , M. Brychta [-] (46. D. Musílek [-] ) , R. Fejta [-] , M. Jára [-] , J. Pokorný [-] (74. J. Suchý [-] ) , Z. Bartůšek [-] , D. Matula [-] (42. R. Vondrák [-] )

TJ Slavoj Třešť B
J. Kousal [-] - P. Kubala [-] , D. Šebela [-] , P. Herkner [-] , M. Vondrák [-] , J. Šmach [-] (65. M. Veverka [-] ) , P. Svoboda [-] (72. M. Kříž [-] ) , J. Pittner [-] , J. Kříž [-] (65. J. Němeček [-] ) , J. Svoboda [-] , J. Doležal [-]

ŽK: 27. J. Šmach .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KALAŠ Ludvík - MLSNA Jiří, UJČÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 20:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 19:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 19:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 14:19

Tip: výhra hostů