2:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

2.kolo, Vysočina | Jihlava | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Domácí si museli poradit s vyloučením domácího hráče v prvním poločase a Pavlov této přesilovky nakonec dokázal využít.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas ovlivnilo přísné vyloučení domácího D. Krajcra ve 32. minutě a i přesto, že domácí měli dostatek šancí, proměnit je v gól nedokázali. Pavlov si v prvním poločase vypracoval pouze jednu střelu, ale to co neměl první půli si nechal na tu druhou. To hráči hostů nastoupili úplně vyměnění a podařilo se jim J. Pelejem dostat do vedení ovšem domácí o 4 minuty pozdějí srovnali J. Křížem. Na toto odpovídal znovu J. Pelej, který poslal Pavlov znovu do vedení. odpověď přišla o 3 minuty, tentokrát z kopaček F. Krupici. Gólovou přetahovanou utnul už o minutu pozdějí hostující F. Němeček. Po tomto vedoucím góle se hosté už zatáhli a hráli na udržení skóre, což se jim také povedlo a 3 body si odvezli domu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kněžice B
Diviš Lukáš, hráč TJ Sokol Kněžice B: První půli hosty podržel výborně chytající gólman. Pak přišlo přísné vyloučení našeho hráče. Po třetím góle Pavlova už hráli pouze na udržení výsledku.




Sestavy


TJ Sokol Kněžice B
L. Diviš [-] - A. Salát [-] , V. Diviš [-] , Z. Šlechta [-] , K. Indra [-] , J. Kříž [-] - D. Krajcr [-] , J. Vlček [-] , M. Pařil [-] - J. Pejchal [-] (67. F. Krupica [-] ) , M. Nováček [-] (46. D. Salák [-] ) -

SK Pavlov
V. Šafránek [-] - M. Jelínek [-] (46. F. Němeček [-] ) , M. Uhlíř [-] (83. M. Zeman [-] ) , M. Fatr [-] , J. Šťastný [-] (67. R. Fišer [-] ) , L. Růžička [-] , J. Pelej [-] , D. Němeček [-] , R. Nechvátal [-] , M. Mařík [-] , P. Fortelný [-]

ŽK: 49. D. Němeček , 74. M. Uhlíř . ČK: 32. D. Krajcr .
Hráči zápasu: K. Indra , J. Vlček - J. Pelej .
Místo: Kněžice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KALAŠ Ludvík - PAŘIL Miloslav (N), SYSEL Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.