Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

3.kolo, Vysočina | Jihlava | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Velmi zajímavé utkání bylo k vidění ve Věžnici. Zápas plný zvratů nakonec lépe zvládli hosté z Jamné a dělí se tak o první místo s Dušejovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejdříve obrat domácích

Do začátku zápasu vstoupili aktivněji domácí, kteří drželi míč více na svých kopačkách, avšak gól jako první vstřelil soupeř. Po přímém kopu se za hosty pěkně trefil M. Tlačbaba. Domácí však dokázali ve 23. minutě z penalty po faulu J. Šoukala srovnat M. Klimešem a za 10 minut poté po samostatné akci V. Pospíšila dokonce obrátit výsledek zápasu na svou stranu.

 

Poté obbrat hostů

Do druhé půle vstoupili znovu aktivnější domácí, posílení svým vedením. Hosté z Jamné se však nehodlali vzdát a vyrovnali tempo zápasu a v 71. minutě i skóre pěknou střelou levačkou z 25 metrů do šibenice L. Varhaníkem. Domácí se dostali pod tlak a tentýž hráč Jamné nakonec dokázal i zvrátit výsledek zápasu pro svůj tým, když přidal ještě z brejku gól na 2:3. Posledních deset minut se hosté věnovali držení skóre.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Věžnice
Vomela Bohuslav, hráč TJ Věžnice: Na začátku jsme my hráli a Jamná toho využila a dala gól z přímáku. Druhou půli jsme se po jejcih srovnání dostali pod tlak a oni nakonec stav obrátili.

TJ Sokol Jamné B
Šoukal Jiří, hráč TJ Sokol Jamné B: Povedlo se nám prvních dvacet minut druhého poločasu, kdy jsme dokázali obrátit skóre a posledních 10 minut jsme ho už jen drželi.



Sestavy


TJ Věžnice
P. Dohnal [-] - Z. Sedlák [-] , F. Dohnal [-] , Z. Zejda [-] - M. Tlačbaba [-] , V. Pospíšil [-] , M. Klimeš [-] , B. Vomela [-] , V. Pavlíček [-] - T. Vostál [-] (46. O. Tlačbaba [-] ) - R. Zvolánek [-]

TJ Sokol Jamné B
J. Špejtek [-] - P. Klímek [-] , J. Kubín [-] , P. Šlechtický [-] , L. Duchoň [-] - J. Klíma [-] , P. Vágner [-] , L. Varhaník [-] , J. Šoukal [-] , M. Tlačbaba [-] , M. Pytlík [-]

ŽK: 11. R. Zvolánek - 23. J. Šoukal .
Hráči zápasu: M. Tlačbaba - M. Tlačbaba , L. Varhaník .
Místo: Věžnice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: KALAŠ Ludvík - ZEJDA Miroslav (N), NESIBA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.