0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2021 13:30

1.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Celky Štědré a Útviny si po ne příliš atraktivním utkání odnesly každý po bodu


Branky


1

Ve Štědré nebyl k vidění žádný extra fotbal, spíš taková kopaná. Každopádně o gólové šance nouze nebyla

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra se přelévala z jedné strany na druhou

Hned zkraje utkání byl v dobré pozici útvinský Dominik Vlček, ale výborně proti němu vyběhl domácí brankář Kašpárek a v gólu mu zabránil.

 

Štědrá pak dvakrát střílela zpoza vápna: jednou nastřelili břevno, podruhé z přímého kopu nepřekonali útvinského strážce branky Filka. 

 

Následovala sporná situace, kdy hostující Josef Rezáč pronikl do vápna a po kontaktu s jedním z obránců skončil na zemi. Útvina chtěla penaltu, píšťalka hlavního rozhodčího Duxe však zůstala němá.

 

Pak následovala série šancí hostů. Tomáš Lemák vypálil zhruba ze 30 metrů pod břevno, ale Kašpárek jeho střelu konečky prstů parádně vyrazill.

 

Poté měl na hlavě tutovku Michal Diviš, ale míč, který k němu doputoval po centru Marka Hejkala, nasměroval zblízka vedle branky.

 

Chvíli na to středopolař Jiří Šulc nastřelil tyč a Divišovi nebyl uznán gól kvůli údajné hře rukou. 

 

Následně po levé straně unikl Patrik Janoušek a jeho obráncem sražený centr směřoval na bližší tyč. Kašpárek ale předvedl další brilantní zákrok.

 

Pak mohla udeřit Štědrá, ale po chybě jednoho z útvinských obránců následovala pouze střela vedle.

 

Víc už se toho v první půli nestalo a do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

 

 

Více šancí měli hosté, Kašpárek však byl neprůstřelný

Ve druhém poločase vynikl štěderský kapitán Martin Kopelent, ne však vstřelenou branku či asistencí, ale sportovním gestem. Pomezní rozhodčí totiž mávl Útvině aut, následně však své rozhodnutí vzal zpět a omlouval se. Hlavní sudí však už rozhodl, takže vhazovala Štědrá. Kopelent se následně rozhodl sám od sebe míč hráčům útvinského Sokola vrátit a sklidil za to zasloužený potlesk. Víc takových!

 

Pak už zase hrozila Útvina, Janoušek si vlevo narazil míč se střídajícím Konšťákem a přízemním centrem našel na zadní tyči volného Dominika Vlčka. Ten však z malého vápna síť nerozvlnil, a to hlavně kvůli tygřímu skoku skvělého Jiřího Kašpárka.

 

Následovala další šance Útviny. Tentokrát z přímého kopu zhruba z 35 mětrů pálil zkušený stoper Hejkal. Ale zase to byl Kašpárek, kdo mu vystavil stopku.

 

Pak následovala standartní situace domácích z poměrně velké dálky. Po ní byl jeden z fotbalistů Štědré úplně sám na malém vápně ale těžký centr nezkrotil a pálil tak z voleje vysoko nad.

 

Poté opět zahrozil Hejkal z přímáku, ale opět pouze nechal vyniknout Kašpárka.

 

Závěrečná pasáž už byla spíše o soubojích a občas docházelo k hodně tvrdým zákrokům. Ani Útvina ani Štědrá však branku nevstřelili, a to ani přestože domácí změnili herní styl a zkoušeli hrát dlouhými balony na vysokého Debellise. Ani to však žádný výsledek nepřineslo a zápas skončil 0:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štědrá
Radovan Karnoll (trenér domácích): Byl to velmi tvrdý zápas, který přinesl šance na obou stranách. Byl to velký boj a myslím si, že dělba bodů je spravedlivá pro oba týmy. Chtěl bych ovšem vyzdvihnout výkon Jiřího Kašpárka, který nás dnes podržel několika fantastickými zákroky. Dále ještě Bohouše Nekolu, který na levém beku odehrál skvěle celý zápas, navzdory svému zranění stehenního svalu. Za výkon bych chtěl klukům poděkovat a teď už se musíme soustředit na nedělní zápas s Verušičkami, kdy musíme brát všechny tři body.




Sestavy


TJ Sokol Štědrá
J. Kašpárek [-] - M. Řehoř [-] , S. Straka [-] (75. R. Debellis [-] ) , M. Kopelent [-] (87. A. Kišš [-] ) , A. Bachmann [-] , M. Axamský [-] , L. Vitner [-] , A. Karnoll [-] , J. Trojan [-] , T. Vošta [-] , B. Nekola [-]

TJ Sokol Útvina
L. Filek [-] - J. Nováček [-] - P. Janoušek [-] , J. Šulc [-] (66. M. Konšťák [-] ) , M. Hejkal [-] , V. Hudec [-] - D. Vlček [-] , M. Diviš [-] - T. Lemák [-] , J. Řezáč [-] , K. Struhár [-] (76. M. Michalec [-] )

ŽK: 36. A. Bachmann , 84. J. Trojan - 87. M. Diviš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: DUX, MGR. Ervin - ŠEJBA Vladimír (N), KRÁSA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.