4:2
(3:0)
53. P. Čech
70. P. Doležal (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V chladném podzimním odpoledni brali všechny body domácí


Branky


8. J. Vrátil , 28. J. Vrátil , 40. M. Vondrák , 62. M. Vondrák - 53. P. Čech , 70. P. Doležal (p.)
0

V souboji dvou týmů z první poloviny tabulky na podmáčeném trávníku si lépe poradili domácí a připsali si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V režii Jana Vrátila

Tento agilní hráč domácích svými rychlými góly rozhol první poločas. Nejprve v 8. minutě otevřel skóre a v 28. přidal další. Domácí hráli v pohodě a hosty nepouštěli do šancí. Navíc ve 40. minutě dokončil skóre Milan Vondrák 3-0. A to domácí si dovoli luxus neproměnit pokutový kop. Hosté se k ničemu výraznějšímu nedostali. Měli problém dostat balon k pokutovému území soupeře.

Větší aktivita hostů

Druhý poločas hosté vyrovnali hru a dokonce se dočkali se v 53. minutě zaslouženého snížení, kdy se prosadil hráč se slavným jménem Petr Čech. A dál domácím zatápěli, ale ti odpověděli daší brankou Michala Vondráka 4-1. O konečném výsledku 4-2 nakonec rozhodnul pokutový kop, který proměnil Petr Doležal.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Třešť B
Stanislav Petr, trenér: Celou první půli jsme byli lepším týmem soupeř se prakticky do žádné šance nedostal. Poločasové skóre 3:0 odpovídá naší převaze a to jsme ještě neproměnili penaltu. Po přestávce se hra vyrovnala ,hosté se snažili o snížení větší aktivitou, ale nakonec jsme to zvládli a vyhráli.

TJ Podyjí Černíč B
Václav Cervan, vedoucí týmu: Domácí byli v prvním poločase lepším týmem,ale ve druhém poločase jsme se chytli dali jsme dva góly a domácím jsme trochu zatápěli,ale na změnu výsledku už to nestačilo a tak u domácích rozhodl první poločas a vyhráli asi zaslouženě.



Sestavy


TJ Slavoj Třešť B
J. Kousal [-] - D. Voráček [-] (60. J. Šebesta [-] ) , F. Svoboda [-] , J. Vrátil [-] , L. Kacafírek [-] , M. Vondrák [-] , L. Nosek [-] , J. Pittner [-] , J. Novák [-] , P. Svoboda [-] , R. Krch [-]

TJ Podyjí Černíč B
K. Novák [-] - L. Lovětínský [-] , V. Beseda [-] , M. Jileček [-] , M. Michl [-] , P. Čech [-] , J. Lacina [-] , J. Lacina [-] , P. Doležal [-] , O. Hes [-] , D. Hajdík [-]

ŽK: 20. L. Kacafírek , 39. P. Svoboda , 84. L. Nosek - 33. J. Lacina , 55. O. Hes .
Hráči zápasu: M. Vondrák , J. Vrátil - L. Lovětínský .
Místo: Třešť. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SURÁN Vlastimil - HAŠEK Jan (N), ČECH Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.