Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozlov vítězí i v 10ti hráčích


0

V tomto utkání měli být hosté mírným favoritem, ale jejich pozice se zkomplikovala velkou marodkou. Dokonce museli začínat v 9.ti, až 5. minutě se k nim připojil 10 hráč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těžký terén hostům nevadil

Zápas se hrál na těžkém mokrém terénu a to působilo domácí obraně velké problémy.Hosté proto vsadili jediného, ale rychlostního útočníka Luboše rychteckého, který byl strůjcem všech nebezpečných akcí hostů. První gól vstřelili Kozloští zásluhou kapitán Jiřího Štěpánka již ve 14.minutě a paradoxně se i v 10 hráčích dostávali do dobrých příležitostí.  Domácí zahrozili z ojedinělé brejkové , když přečíslili kozlovskou obranu a hostující stoper Pavlíček si pomohl nedovoleným způsobem a domácí po jeho zákroku na útočníka kopali pokutový kop , který proměnili  ve 34. minutě zásluhou Tomáše Sedláčka. 

Kozlov rozhoduje produktivitou utkání ve svůj prospěch

Ve druhé půli domácí vystřídali a jejich hra se v prvních minutách zlepšila. Vytvořili si několik brankových šancí , ale nedokázali vstřelit druhý gól.

Kozlov se ale z náporu vzpamatoval a hra se postupně vyrovnala. Individuelní akci Rychteckého přerušili domácí faulem 20 metrů od brány a Kozlov zahrával standartní situaci.

Rychtecký sám přímý kop rozehrál . Dobronínský brankář sice jeho záměr vystihl , ale balon neudržel a hostujcí Štěpánek nekompromisně ze dvou metrů zakončil do prázdné brány.

Na konci utkání opět Luboš Rychtecký unikl po levé straně , poradil si s krajním obráncem a prudkou střelou kolem tyče prostřelil po třetí dobronínského gólmana.

Domací po třetím gólu rezignovali a zápas se v klidu dohrál.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Dobronín B
Pavel Meloun, hlavní pořadatel: Domácí podali jeden z nejhorších výkonů podzimu, hosté je výrazně po celý zápas přehrávali a jejich vítězství bylo zasloužené.

TJ Kozlov
Tomáš Janeček, vedoucí týmu: Zápas rozhodl těžký terén, když náš tým si sním dokázal lépe poradit. První poločas jsme byli lepším týmem a šli jsme zalouženě do vedení ikdyž domácí dokázali ke konci vyrovnat. Do druhého poločasu šli domácí namotivovaní a přehráli nás. Svoje šance nevyužili. Za to nám se zásluhou Luboše Rychteckého podařilo zápas dostat do tíženého tříbodového zisku.



Sestavy


TJ Jiskra Dobronín B
J. Liška [-] - M. Vácha [-] , L. Sedláček [-] , M. Hlávka [-] , J. Prokš [-] - D. Horký [-] (46. L. Jonáš [-] ) , J. Novák [-] , M. Štefka [-] (75. K. Bořil [-] ) , D. Diňa [-] - T. Sedláček [-] (46. S. Konyk [-] ) , L. Jonáš [-]


ŽK: 27. M. Vácha , 37. J. Prokš , 63. M. Hlávka - 68. M. Matějíček , 70. T. Janeček .
Hráči zápasu: L. Rychtecký , J. Štěpánek .
Místo: Dobronín. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.