2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou rozdílných poločasů


Branky


0

Domací jako favorit chtěli odčinit prohru z minulého zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté jednoznačně přehráli domácího favorita

První polovina utkání se nesla v jednoznačné režii hostujícího týmu. Vytvořili si nepřeberné množství šancí, ale ani jedinou z nich neproměnili. Dokonce i konstrukce brány byla proti nim. A tak se domácí z ojedinělé šance prosadili,když po pravé straně centroval domací Jiří Kořínek a jeho centr zapadl do brány. 

Větrný Jeníkov diktuje tempo

Po obrátce jako by vyšli úplně jiné týmy. Domací si kontrolovali míč, vytvářeli si šance. Hosté jako by se zapomněli v šatně. V 70.minutě po dobré orientaci ve skrumáži zvýšil na 2-0 Josef Jiráček. Tlak domácích se stupňoval, ale další branky již nepadli. Tak favorit potvrdil své ambice a zvítězil nad již posledním celkem tabulky 2-0.



Ohlasy k zápasu


TJ Větrný Jeníkov
Lukáš Homola, záložník: První poločas jsme proměnili svoji jedinou střelu na bránu. Ve druhé půli jsme podali kolektivní výkon a jednoznačně soupeře přehrávali, proto je i konečný výsledek zasloužený.

TJ Jiskra Dobronín B
Pavel Meloun: Náš tým měl čtyři neproměněné stoprocentní šance, domácí jedinou a proměněnou. Ve druhém poločase přidali druhý gól a již nás do šancí nepouštěli.



Sestavy


TJ Větrný Jeníkov
M. Dvorský [-] - - T. Beran [-] (20. J. Jiráček [-] ) , L. Homola [-] , V. Hlaváček [-] , J. Kořínek [-] , L. Hlaváček [-] , D. Hrstka [-] - J. Skoupý [-] , P. Mangl [-] , L. Palán [-] - F. Žižka [-]

TJ Jiskra Dobronín B
L. Jonáš [-] - D. Horký [-] - P. Bratršovský [-] , P. Novotný [-] , K. Bořil [-] , J. Novák [-] , D. Diňa [-] , M. Štefka [-] , D. Meloun [-] , M. Hlávka [-] , M. Vácha [-]

ŽK: 35. P. Mangl - 80. M. Štefka .
Místo: Větrný Jeníkov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: BEDNÁŘ Josef - FICHTNER Antonín (N), BERAN Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.