4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Puklice doma rozdrtily telčské béčko


Branky


0

Puklice, které bývají doma tradičně silné, se ve 4. kole utkaly s nováčkem z Telče. Béčko Telče se v úvodu soutěže prezentuje pohlednou hrou a díky mladému kádru praktikují velmi dynamický fotbal. Díky svému hernímu projevu dokonce v minulém kole porazili silný tým Velkého Beranova a po třech kolech tak měli na kontě velice solidních 6 bodů. To Puklice, které patří ke stálicím okresního přeboru Jihlavska zaznamenali ze tří kol 4 body a v jejich táboře tak nepanovala přílišná spokojenost. Pukličtí se museli v zápase s Telčí obejít bez obvyklého kapitána a stabilního beka sestavy Kamila Medvíka, navíc chyběl i jeho bratr Dalibor, který mívá za úkol branky střílet. Telč přijela k utkání pouze v 11 hráčích, a tak se z utkání nakonec stala jasná záležitost. Pukličtí se fotbalem bavili a konto brankáře Maštěry zatížili nakonec 4 brankami a dokázali, že jsou v domácím prostředí silní a zpravidla neprohrávají....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ve znamení žlutých karet i branek domácích

Domácí trenér Tišl vyslovil před zápasem obavy z možných následků absencí bratří Medvíků, ale jejich náhradníci se ukázali ve velmi dobré světle a oba minimálně stejně dobře nahradili. Puklice na nic nečekaly, do svého soupeře se zakously a již od prvních vteřin zápasu jasně demonstrovaly, kdo bude na hřišti pánem. První slibná akce Puklic vedla k první brance zápasu. Pavel Novotný poslal výstavní centr na útočníka domácích Marka Hekrleho, a ten ho hlavou poslal za záda bezmocného brankáře Telče Mašteru. Domácí tak velice brzy vedli 1:0. Domácí utkání nadále vévodili, po hostech jako by nebylo ani vidu, ani slechu. Šance domácí měli, ale proměnit byť je jednu z nich, to byl v neděli pro domácí střelce těžký oříšek. Že utkání mělo náboj a hráči obou celků zápal pro hru dokazuje i počet žlutých karet, kdy jich arbitr Vlastimil Surán rozdal jen v prvním poločase 5 (2 žluté pro domácí, 3 pro hosty), celkově pak bylo uděleno celkem 9 žlutých karet!! Kromě žlutých karet se ale hrál i pohledný fotbal, především zásluhou domácích, jejich snažení bylo odměněno těsně před přestávkou, kdy po rohovém kopu Mariána Antoše mladšího uklidil opět hlavou míč do sítě Marek Tůma, to vše v probíhající 44. minutě zápasu. Domácí tak byli logicky spokojenější, do kabin odcházeli za příznivého stavu 2:0.

Demolici Telče dokončili Hekrle s Křišťálem

Domácí byli při chuti i ve druhém poločase a obraz hry se tak prakticky nezměnil. Sokoli z Puklic měli nadále utkání ve své režii, hosté se prakticky nedostali do hry, navíc ve velkém horku jim velmi brzy začaly docházet síly, a jelikož neměli možnost střídání, hráči věděli, že síly musí šetřit. To domácích bylo plné hřiště a bylo jasné, že nějaká zajímavá příležitost musí časem přijít. A taky, že přišla. Běžela 64. minuta utkání, ve velké formě hrající Marek Hekrle si připsal druhou branku v zápase, kdy se trefil, jak už bylo v dnešním zápase zvykem, hlavou a upravil na průběžných 3:0. Herkle dokonale ukázal svou pohotovst ve vápně a výborně využil zmatků v hostující obranné řadě. Hosté byli jak v Jiříkově vidění a absolutně nestíhali tempo domácích. Poslední hřebíček do rakve zatloukl hostům Roman Křišťál, který s ledovým klidem zakončil samostatný únik podél nebohého gólmana hostů, a skóre se tak zastavilo na cifře 4:0. Domácí tak zaslouženě brali všechny tři body, hosté se oproti minulým kolům prezentovali neslaným, nemastným a místy až nicotným výkonem. V dresu domácích zářil především útočník Marek Hekrle, střelec dvou branek. Svou formu bude chtít potvrdit i za týden v Jamném, Telč se na domácím stadionu utká s celkem Míru Nadějov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Puklice
Zdeněk Tišl - trenér, Sokol Puklice: "Ačkoliv je konečný výsledek jednoznačný, před zápasem jsem měl obavy, jak na tým zapůsobí absence Kamila a Dalibora Medvíkových. Mužstvo však tyto absence zvládlo a s utkáním si velmi dobře poradilo. Utkání jsme měli celou dobu pod kontrolou a v pohodě jsme dokráčeli ke třem bodům. Pochvalu zaslouží celý tým."

SK Telč B
Ladislav Matys - trenér, Telč "B": "Před zápasem jsme věděli, že nás v Puklicích nečeká nic lehkého, a že bude těžké zde něco uhrát. Navíc jsme k utkání jeli oslabení a sešlo se nás na zápas přesně 11. Soupeř byl v prvním i ve druhém poločase jasně lepší, my jsme jim to ale značně usnadnili, a tak domácí v klidu dokráčeli k zaslouženým třem bodům."



Sestavy


TJ Sokol Puklice
M. Měrtl [-] - M. Tůma [-] , L. Zeman [-] - V. Tišl [-] - R. Křišťál [-] , P. Novotný [-] , D. Skotar [-] - F. Kuchyňa [-] (74. V. Kos [-] ) , M. Pauser [-] , M. Antoš [-] (54. J. Šimek [-] ) , M. Hekrle [-]

SK Telč B
J. Maštera [-] - J. Doležal [-] , D. Fortelný [-] , J. Krupil [-] , L. Matys [-] - L. Nosek [-] , J. Kotrba [-] , K. Kokejl [-] , V. Kadlec [-] - R. Hejda [-] , D. Stránský [-]

ŽK: 37. V. Tišl , 39. M. Hekrle , 85. J. Šimek - 10. D. Fortelný , 22. V. Kadlec , 32. R. Hejda , 54. L. Matys , 69. D. Stránský , 88. J. Kotrba .
Místo: Puklice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: SURÁN Vlastimil - BENÁČEK Jakub, ANTOŠ Marian (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.