1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaná bitva v Nadějově bez vítěze


Branky


0

Celek Míru Nadějov přivítal na svém hřišti v rámci 4. kola okresního přeboru celek Batelova. Dalo se očekávat vyrovnané utkání, oba celky na tom nebyly tabulkově a bodově příliš dobře, jelikož Nadějov v minulém kole prohrál v Antonínově Dole a v tabulce tak doposud měl pouhé tři body. Batelov měl po 3 kolech vyrovnanou bilanci, když ze tří zápasů jednou zvítězil, jednou prohrál a jednou plichtil. Do sestavy domácích se vrátil, prozatím aspoň na lavičku Karel Klimeš, v brance hostů se oproti minulému zápasu objevil místo Havlíčka Milan Cháb. Šance se střídaly na obou stranách, střelci však byli poměrně impotentní, neboť padly pouze dvě branky, po jedné na každé straně. Batelov si tak do tabulky připsal plusový bod zvenku, naopak Nadějov doma dva body ztratil...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nadějov v prvním poločase neexistoval

První poločas začal v poněkud vlažném tempu z obou stran a v prvních 15 minutách se nic zásadního nedělo ani před brankou Marka Čejky, ani v prostoru Milana Chába. Hned první vážnější akce zápasu ze 17. minuty ale přinesla branku. Měli ji na starosti hosté z Batelova, kdy se na levé straně zjevil hostující kapitán Zbyněk Koreš, poslal slabý centr do vápna domácích, avšak i s tímto lehkým centrem si domácí beci nedokázali poradit, míč propadl až k brankáři Čejkovi, ten ho stihl pouze vyrazit před sebe, a tam na svou šanci čekal pohotový Marián Blaško, který míč dorazil do téměř prázdné branky - 0:1. I po vstřelené brance nenabídl první poločas nijak úchvatné tempo, i tak se ale zrodily některé zajímavé příležitosti. Ve 30. minutě se v čisté gólovce zjevil batelovský Havlíček, běžel sám na brankáře, a ten ho ještě před vápnem sestřelil. K údivu hostujících hráčů ale udělil sudí Kříž pouze žlutou kartu, za což se hosté na hlavního rozhodčího hněvali. Zbytek poločasu už výraznější šance nepřinesl, Nadějov působil odevzdaně a v prvním poločase toho mnoho nepředvedl, hosté tak odcházeli do šaten se zaslouženým jednobrankovým vedením.

Zlepšený výkon domácích znamenal alespoň bod

Batelovské nezastihl úvod druhého poločasu v dobrém rozmaru, zbytečně se hráči zatáhli a Nadějov naopak začal být konečně trochu aktivní a cpal se do šancí a úniků. A skutečně, brankové příležitosti se začaly hromadit, ale domácí útočníci je zahazovali jako na běžícím páse. Do 65. minuty šli domácíé hráči 3x sami na brankáře Chába, první dvě šance skončily katastrofálně. Při jedné střele očesal domácí útočník topoly za Chábovou brankou, ani druhé zakončení se nesetkalo s úspěchem a skončilo daleko mimo hostující branku. Třetí šance již byla opravdu gólová, ale Cháb v brance hosty výrazně podržel, když střelu, kterou už mnozí viděli v brance, zázračně vytěsnil. Hosté nemohli takovému tlaku čelit do nekonečna a vyrovnávací branka padla v 74. minutě z asi nejméně pravděpodobné příležitosti. Jan Krejčí posílal "rohlík" do vápna hostů, před Chábem clonilo několik hráčů a míč nikým netečován skončil k překvapení všech až v brance a bylo vyrovnáno, 1:1. Hosté však měli i přes vytrvalý tlak domácích rozhodnutí na svých kopačkách, konkrétně mohl dvakrát rozhodnout střídající Miroslav Marek. Do první šance se dostal v 80. minutě po přihrávce Hradeckého, ocitl se sám před Čejkou, ale zazmatkoval a poslal míč jen do Čejkových rukavic. V 85. minutě měla hlavní slovo opět dvojice Hradecký-Marek, ale Miroslav Marek nedokázal proměnit ani svou druhou možnost, stejně jako v první šanci trefil jen dobře postaveného gólmana domácích. V posledních pěti minutách zápasu se už diváci šance, a tudíž ani branky nedočkali, a tak utkání skončilo remízou 1:1, tedy přesně jak tipoval náš expert pro 4. kolo Šimon Číhal.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Nadějov
Marek Čejka - brankář, Nadějov: "Ze začátku měli prvních 20 minut převahu hosté a zaslouženě se dostali i do vedení. poté jsme vyrovnali hru, ale všechny naše akce končily před vápnem. Měli jsme pár střel a rohů, ale vyrovnali jsme až ve druhé půlce, podle mě zaslouženě. V závěru zápasu měly šance oba týmy, takže remíza asi spravedlivá. Hru výrazně oživil střídající Petr Mach, který měl prsty i ve vyrovnávacím gólu."

1. FC Batelov
Miroslav Marek - útočník, Batelov: "V úvodu zápasu jsme měli nad domácími navrch, více drželi míč a prvních 30 minut jasně ovládli a zaslouženě jsme se dostali do vedení. Pak ale postupně začínali iniciativu přebírat domácí, jejich převaha trvala i ve druhém poločase, my jsme spíše bránili a byli pasivní. Logickým vyústěním bylo vyrovnání domácích. My jsme mohli strhnout vedení na svou stranu, spálili jsme dvě tutovky, a to nás stálo stoprocentní bodový zisk. Utkání také ovlivnilo rozhodnutí rozhodčího za zákrok Čejky před vápnem, kdy šel náš hráč sám na kasu, tady podle mě měla přijít jasná červená karta."



Sestavy


TJ Mír Nadějov
M. Čejka [-] - Z. Doležal [-] , T. Novotný [-] , A. Milfait [-] , T. Pech [-] (54. L. Klimeš [-] ) - J. Krejčí [-] - D. Pavlíček [-] - M. Klimeš [-] (57. P. Mach [-] ) , A. Tlačbaba [-] , O. Klimeš [-] , M. Tlačbaba [-]

1. FC Batelov
M. Cháb [-] - D. Ramach [-] , O. Beseda [-] , M. Janoušek [-] - M. Houzar [-] , J. Hradecký [-] , K. Havlíček [-] - M. Blaško [-] (77. D. Blaško [-] ) , L. Hybner [-] (25. M. Marek [-] ) , Z. Koreš [-] - Z. Poledna [-]

ŽK: 14. M. Čejka - 84. J. Hradecký .
Hráči zápasu: P. Mach - M. Houzar .
Místo: Nadějov. Počet diváků: 42. Rozhodčí: JELÍNEK Roman - NOVÁK Filip, KŘÍŽ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.