1:1
(1:1)
23. A. Čáp (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

U Jechovce se body dělily


Branky


39. L. Karkula - 23. A. Čáp (p.)
0

Na stadion U Jechovce zajížděl v sobotním odpoledni tým z Cejle, přičemž karty byly před zápasem rozdány jasně - béčko Staré Říše bylo dosud neporaženo, kdežto Cejle urvala ze tří zápasů pouze jednu výhru. Hosté, kterým scházel levý bek Jiří Bednařík, přijeli do Staré Říše bodovat, což se nakonec povedlo i díky výbornému výkonu brankáře Petra Lačného a nemohoucnosti domácích útočníků. Celkově se pak zápas musel přítomným divákům líbit, nabídl takřka vše - krásné akce, skvělé zákroky brankářů, dva pokutové kopy nebo vyloučení. Oba týmy si tak připsaly po bodu do tabulky, šanci získat tři body budou mít oba týmy již příští víkend, kdy Stará Říše zajíždí do Antonínova Dolu a Cejle přivítá na domácím pažitu rantířovské béčko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích stačila pouze na jeden gól

Staré Říši se v domácím prostředí příliš nedaří, tudíž domácí šli do zápasu s jasnou taktikou - získat převahu v poli a hlavně tuto převahu přetavit v branky. A skutečně, již od první minuty na hřišti existovalo prakticky jen jedno mužstvo - Stará Říše. Její hráči byli plní elánu a dostávali se poměrně snadno do šancí, aktivní byli především útočníci František Florián a Lukáš Karkula. Hosté kontrovali nakopávanými míči na své dvě věže v útoku, bratry Čapovi. Domácí zahazovali své šance, ve skvělé formě byl brankář hostů Petr Lačný, který předváděl famózní zákroky a držel naděje hostů na bodový zisk. A tak musel zákonitě přijít trest. Ve 23. minutě se hosté dostali z brejku do ojedinělé šance, domácí obránce Jakub Pinc šel do zbytečného skluzu a z boku podrazil útočníka Cejle. Sudí Jakl ani na okamžik neváhal a ukázal na penaltový puntík, Pinc navíc obdržel za svůj zákrok žlutou kartu. Exekuce se ujal zkušený snajpr a kapitán hostí, Aleš Čáp, a nedal brankáři Svobodovi žádnou šanci - 0:1. Domácí se však ani po tomto nečekaném gólu nepoložili a dál svého soupeře přehrávali. Za svou snahu byli po zásluze odměněni, kdy v probíhající 39. minutě dostal exkluzivní míč za obránce Lukáš Karkula, utekl hostujícím obráncům, hokejovým blafákem udělal kličku brankáři Lačnému a zasunul do prázdné branky, čímž stanovil poločasové skóre na 1:1.

Vyloučení, pokutový kop a infarktový závěr

Druhý poločas už nenabídl tak zběsilé tempo, tlak domácích postupně uvadal, hra byla v úvodu druhého poločasu neurovnaná, místy až hektická. Hráčům obou celků scházela přesnost v přihrávkách, chyběl nápad nebo překvapení. Od 60. minuty však zápas nabral opět tempo a začalo se přiostřovat, rozhodčí v rozmezí 18 minut (61. - 79. minuta) rozdal 5 žlutých karet, kdy jednu z nich obdržel i domácí Štěpnička, smutný "hrdina" následujících minut. Kromě žlutých karet stojí za zmínku i situace z 65. minuty, kdy se domácí nejlepší hráč Karkula řítil na branku hostí, byl stažen za dres a jelikož se celá situace odehrála v pokutovém území, následoval pokutový kop i na straně domácích. Zodpovědnost na svá bedra vzal František Florián a přesně po vzoru jabloneckého hráče Jána Greguše ze čtvrtečního zápasu kvalifikace Evropské ligy mezi Jabloncem a Ajaxem Amsterodam napálil míč do tyče Lačného brány!!!! Domácí tato situace ovlivnila, chvilku přestali hrát a vrcholem pak byla 79. minuta, kdy byl po druhé žluté kartě za podražení z boku vyloučen domácí Jiří Štěpnička, a domácí tak dohrávali o jednoho muže v poli méně. Cejle chtěl nabídnuté šance využít a dostala domácí pod mírný tlak, nic než sérii rohových kopů však nevytěžila. Běžela poslední minuta zápasu, hosté rozehrávali rohový kop, po kterém vznikla ve vápně skrumáž, balón byl už už v brance, když v poslední možné chvíli na brankové čáře odvrátil obránce do zámezí a zachránil tak domácím bod!!! Hosté tak v infarktovém závěru málem vybojovali všechny tři body, nakonec se však body dělily a utkání tak před zraky 80 diváků skončilo 1:1. 



Ohlasy k zápasu


FSC Stará Říše B
Miroslav Nedvěd - předseda, FSC Stará Říše: "Klukům nemůžu prakticky nic vytknout, snažili se, utkání měli ve své režii. Celkově si myslím, že jsme byli lepším týmem. Šancí bylo dost, hlavně Lukáš Karkula byl dnes při chuti, ale bohužel mu to tam nepadalo. Musím vyzdvihnout brankáře hostů Lačného, který odchytal skvělý zápas, svůj tým několikrát podržel reflexivními zákroky. Doma se nám moc nedaří, věřím, že příště už budeme bodovat naplno."

TJ Cejle
Pavel Červenec - vedoucí, TJ Cejle: "Domácí byli v poli lepší, drželi více míč a moc nám toho nedovolili. My jsme však vyráželi do brejkových situací, bohužel jsme z nich kromě penalty nic nevytěžili. Měli jsme i štěstí, když domácí neproměnili penaltu, na druhou stranu jsme málem v poslední minutě rozhodli. Výborné utkání dnes odchytal Lačný a skvěle zahrál i Pavel Dolejší."



Sestavy


FSC Stará Říše B
Z. Svoboda [-] - J. Florián [-] , J. Pinc [-] (46. V. Kret [-] ) , D. Kouba [-] , M. Šeda [-] - M. Petráš [-] , M. Pazderník [-] , F. Bartoň [-] , F. Florián [-] - L. Karkula [-] , J. Štěpnička [-]

TJ Cejle
P. Lačný [-] - J. Fišer [-] , M. Bednařík [-] , M. Kalaš [-] , A. Čáp [-] , L. Slavětinský ml. [-] , J. Špindler [-] (80. R. Dušek [-] ) , J. Zlatuška [-] , M. Radouš [-] , P. Dolejší [-] , D. Čáp [-]

ŽK: 23. J. Pinc , 64. J. Štěpnička , 78. V. Kret , 82. F. Florián - 60. M. Kalaš , 66. L. Slavětinský ml. , 78. D. Čáp . ČK: 79. J. Štěpnička .
Hráči zápasu: L. Karkula - P. Dolejší , P. Lačný .
Místo: Stará Říše. Počet diváků: 80. Rozhodčí: JAKL Tomáš - NOVÁK Filip, KARLÍK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.