0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vyšlo lépe Velkému Beranovu


Branky


0

Další z řady derby nabídlo v sobotu souboj louckého béčka s Velkým Beranovem, zápas sliboval zajímavou zápletku, Beranov přijel k zápasu ve velké pohodě, neboť v minulém kole rozdrtil soupeře z Jamné, to loučtí chtěli napravit prohru z pouťového zápasu z Brtnice, kde po matném výkonu zaslouženě prohráli 3:1. Zápas se odehrával ve velkém tempu, nabídl však nakonec pouze jednu branku, kterou vstřelil Pokorný, a z výhry se tak radovali hosté z Velkého Beranova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spalování šancí znamenalo poločasový kříž

U derby bývá zvykem, že se v prvních minutách zápasu soupeři poznávají, oťukávají. Ovšem toto derby nabídlo již od začátku vysokou úroveň, aktivita byla v režii beranovských hráčů, kteří si přenešli pohodu z minulého zápasu i do zápasu s louckým béčkem. Aktivní byli především Pokorný s Jonášem, ale v prvním poločase ještě měli střelecký prach značně zvlhlý. Přibližně od 15. minuty zápasu se začali hosté dostávat i do střeleckých pozic a vyložených šancí. Na perfektně připraveném hřišti postupně selhali hostující útočníci hned ve 4 vyložených příležitostech, domácí podržel brankář Žatečka ve dvou případecch, v dalších dvou případech nemířili střelci mezi tři tyče. Domácí se za první poločas prakticky nedostali do hry, chyběla mezihra, kazili až příliš mnoho přihrávek. I díky tomu se hosté dostali na konci poločasu ještě do jedné šance, ale ani v tomto případě nezaznamenali úspěch, a tak se šlo do kabin za remízového stavu, který více vyhovoval domácím, bylo však otázkou času, kdy hosté z nějaké další šance udeří.

Zasloužené tři body trefil Pokorný

Po poločasové přestavce nastal v utkání mírný zvrat, domácí si v kabině řekli, že takovým výkonem se nedá hrát a co si řekli, to se na hřišti také dělo. Domácí začali hrát více aktivně, zvolili vyšší presink a pomalu, ale jistě se vyrovnávli v poli hostujícímu mužstvu. Ačkoliv domácí přežili řadu hostujících šancí v prvním poločase, ve druhém poločase již udeřilo. V probíhající 68. minutě se po chybě domácí obrany dostal do zakončení Jaroslav Pokorný, napřáhl z hranice šestnáctky a zkušeně poslal hosty do zcela zaslouženého vedení - 0:1. Po obdrženém gólu domácí zcela odpadli, jejich prvotní aktivita ve druhém poločase opadla a zbytek zápasu hráli již jen beranovští, kteří ukázali, že ač mají mladý tým, jsou na sebe zvyklí a dokáží si vedení pohlídat. Do konce zápasu drželi míč na svých kopačkách, na domácích byla vidět absence klíčových hráčů, především v útoku. Beranov si tak po zásluze zapsal další tři body do tabulky, to domácí prohráli už druhé utkání v řadě. Šanci napravit předešlá zaváhání budou mít o příštím víkendu v Puklicích, kde se odehraje další derby. To Velký Beranov se utká o čelo tabulky se Sokolem Brtnice.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
Šimon Číhal - útočník, SK BUWOL METAL Luka nad Jihlavou: "Hosté byli po celé utkání jasně lepší, po poločase jsme klidně mohli prohrávat 0:4 a nikdo by nemohl říct ani půl slova. V druhé půlce jsme sice na chvilku vyrovnali hru v poli, ale náš přechod do útoku byl katastrofální. Bohužel nám chybí několik klíčových hráčů, a to se muselo projevit."

TJ Velký Beranov 1975
Rostislav Kittler - útočník, Velký Beranov: "Celé utkání jsme měli pod naprostou kontrolou, hráli jsme víceméně jenom my. Bohužel jsme tradičně spalovali šance, a to nás málem stálo tři body. Jen v první půlce jsme měli asi 5 šancí. Naštěstí nás zachránil Jarda Pokorný, který střelou z hranice vápna zajistil zasloužené tři body."



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
M. Žatečka [-] - R. Hájek [-] , M. Kubeš [-] , M. Pekárek [-] , J. Čermák [-] - D. Pertlík [-] , L. Funk [-] , V. Rychlý [-] , Z. Hlávka [-] - M. Poláček [-] , Š. Číhal [-]

TJ Velký Beranov 1975
F. Smejkal [-] - K. Eliáš [-] , P. Tomášek [-] , K. Petr [-] , J. Štumar [-] - J. Hladílek [-] , M. Křenek [-] , T. Matějíček [-] , R. Kittler [-] - R. Jonáš [-] , J. Pokorný [-] (84. M. Nezhyba [-] )

ŽK: 43. Š. Číhal , 61. M. Poláček , 90. M. Žatečka .
Hráči zápasu: R. Kittler , J. Pokorný .
Místo: Luka n. Jihl.. Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.