Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Antonínův Důl nedal Bítovčicím šanci!


Branky


0

Antonínův Důl, který se letošní sezónu zatím trápí, přivítal na svém hřišti Bítovčice, které také nezažívají ideální podzim, naposledy v minulém kole prohráli doma 2:3 s Cejlí. Antonínův Důl už nutně potřeboval bodovat, ale ze začátku to na to moc nevypadalo. Hosté vyhráli první poločas a domácí spasili až dva náhradníci, kteří rozhodli o nakonec vysokém vítězství domácích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká branka dostala hosty na koně

Jak již bývá tradicí v zápasech Antonínova Dolu, i tentokrát jeho hráči zaspali úvod zápasu. Běžela 4. minuta zápasu, přišla hrubá chyba domácího obránce, Martin Vondrák upaloval sám na Hanáčka v brance domácích a střelou k pravé tyči mu nedal žádnou šanci reagovat - 0:1. Domácí byli pořád asi v kabině, nedařilo se jim, ale dostali šanci k vyrovnání. Zdeněk Kourek fauloval v pokutovém území a následovala penalta a žlutá karta. K té se postavil Petr Novák a již potřetí v řadě domácí pokutový kop neproměnili!!! S domácími to zamávalo ještě více a mohli být rádi, že do poločsu ještě neinkasovali další branky. První poločas "ozdobily" i tři žluté karty, které ukázal sudí Tomáš Lysý. Poločas tak skončil 0:1.

Žolíci z Antonínova Dolu otočili dokonale výsledek

Domácí nasadili do druhého poločasu Lukáše Zdarsu, který vystřídal neúspěšného exekutora Petra Nováka. A Zdarsa působil jako živá voda na své spoluhráče, pozvedl celý tým a hru výrazně oživil. Antonínův Důl vyrovnal hru a postupně soupeře z Bítovčic, na kterých byla znatelná únava, začal přehrávat. Zásadní pro vývoj zápasu byla 64. minuta, kdy na hřiště přišel Libor Krejčí. Od té doby se na hřišti začaaly dít věci, Zdarsa s Krejčím utvořili údernou dvojici pro následující minuty. V 66. minutě se domácí dočkali zaslouženého vyrovnání. Libor Krejčí byl na hřišti sotva několik desítek vteřin a uvedl se tím nejlepším možným způsobem - vyrovnávací branky na 1:1. Spolupráce Krejčí-Zdarsa přinesla plody ovoce již za dalších 5 minut. V 71. minutě si role prohodili, Krejčí přihrával a Lukáš Zdarsa otočil vývoj zápasu na 2:1. O další tři minuty bylo v táboře domácích ještě veseleji, tentokrát opě zaúřadoval Libor Krejčí a bylo to během pár minut rázem o dvě branky - 3:1. Dílo zkázy pro hosty dokonal druhý ze střelců tohoto utkání Lukáš Zdarsa, který přesnou ranou stanovil konečné skóre na 4:1. I ve druhém poločase se sudí činil se žlutými kartami -udělil jich v druhém poločase 6, dohromady tedy 9 žlutých karet. Ač byli hosté v prvním poločase mírně lepším týmem, ve druhém poločase naproto odešli a nepředvedli takřka nic, to domácícm vyšla dokoale střídání, aa tak se po dlouhé době radovali ze zisku tří bodů. 



Ohlasy k zápasu



FC Bítovčice
Jan Zimola- útočník, FC Bítovčice: "První poločas byl velmi vyrovnaný, ve druhém poločase jsme naprosto odešli a domácí nám nasázeli 4 branky a zaslouženě zvítězili. "



Sestavy


TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
M. Hanáček [-] - P. Kocmánek [-] , M. Pallán [-] , J. Poul [-] , T. Pokorný [-] (64. L. Krejčí [-] ) - M. Šabatka [-] , J. Göth [-] , Z. Duba [-] (86. Z. Šimek [-] ) , P. Vorálek [-] - P. Novák [-] (46. L. Zdarsa [-] ) , L. Mazač [-]

FC Bítovčice
L. Kučera [-] - J. Listopad [-] , Z. Kourek [-] , T. Kourek [-] , L. Komárek [-] - M. Vondrák [-] , R. Fejta [-] , P. Dvořák [-] (52. J. Zimola [-] ) , J. Hrad [-] - M. Mikulec [-] (73. D. Urbánek [-] ) , D. Matula [-]

ŽK: 29. J. Poul , 32. L. Mazač , 58. Z. Duba - 15. T. Kourek , 51. J. Listopad , 53. M. Mikulec , 66. L. Komárek , 77. D. Matula , 81. Z. Kourek .
Hráči zápasu: L. Krejčí , L. Zdarsa .
Místo: A.Důl. Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.