3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji béček úspěšnější Telč!


Branky


0

Dalším z víkendových zápasů byl zápas béček, a sice toho z Telče a ze Staré Říše. Telč v minulém kole prohrála ve Ždírci po vyrovnaném průběhu 2:1, to Stará Říše posílená o dva hráče z áčka si doma zastřílela, když vypráskala Batelov šesto kousky! Tentokrát však přijela se stálými hráči béčka a ti po vyrovnaném prvním dějství nakonec přenechali všechny body hostitelům z Telče, která vyhrála 3:1..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasový kříž odmítl Stránský

Domácí jsou na svém hřišti vždy nebezpeční a o tom se měli přesvědčit i hráči Staré Říše. Nicméně se nenechali zahanbit a domácím se v nasazení i bojovnosti od začátku vyrovnali. Hrála se spíše taktická bitva, mladý tým domácích sice hosty proháněl, ti si však plnili své defenzivní úkoly vesměs bezchybně. Na šance byl první poločas poměrně chudý, nicméně některé zajímavé možnosti se objevily na obou stranách barikády. Aktivní byl u domácích především Roman Hejda, u hostů tradičně vyčníval Lukáš Karkula. Avšak žádná šance se neujala, nová tvář v brance domácích Misař, ani Svoboda v braance hostů změnu skóre dlouho nedovolili. To se ale změnilo ve 36. minutě, kdy pohlednou akci domácích dopravil do sítě David Stránský a tímto gólem ustanovil poločasový výsledek na 1:0.

Druhý poločas ovládli domácí hráči

Druhý poločas už tak vyrovnaný nebyl, větší aktivitu a touhu po vítězství projevili domácí hráči, pomohl jim i gól, který padl těsně před koncem poločasu. Domácí na nic nečekali a druhý zásah si nechali hned na začátek druhého poločasu, konkrétně do 49. minuty, to se prosadil Martin Švec a bylo to už 2:0. Od té doby hosté prakticky odešli a na hřišti dominovalo domácí mužstvo, které diktovalo tempo hry a předvádělo hezký kombinační fotbal. Logicky přicházely i šance, ale na dlouho dobu od druhé branky střelcům Telče zvlhnul střelný prach. Až v 67. minutě protrhl střeleckou smůlu David Smejkal, který prostřelil Svobodu potřetí v utkání. Smejkal následně odešel ze hřiště a nahradil jej Slabý. Nicméně on ani nikdo ze spoluhráčů se již nedokázal prosadit. Kosmetickou úpravu z pohledu hostí zařídil v 83. minutě tradiční střelec Lukáš Karkula a výsledek zápasu tak byl po 90. minutách 3:1. Domácí si za druhý poločas výhru zasloužili, hosté tentokráte i přes bojovný výkon padli a šanci napravit toto zaváhání budou mít příští týden v souboji s posledním týmem tabulky z Jamného.



Ohlasy k zápasu


SK Telč B
Ladislav Matys - vedoucí, Telč: "První poločas byl velmi vyrovnaný, jak na šance, tak i hra byla vyrovnaná. Druhý poločas jsme byli jasně lepším týmem a zaslouženě jsme si připsali tři body."




Sestavy


SK Telč B
M. Misař [-] - L. Matys [-] , L. Nosek [-] , V. Kadlec [-] , D. Fortelný [-] - D. Stránský [-] , M. Švec [-] , T. Havlík [-] (68. M. Slabý [-] ) , D. Smejkal [-] (68. J. Matouš [-] ) - L. Smejkal [-] , R. Hejda [-]

FSC Stará Říše B
Z. Svoboda [-] - M. Šeda [-] , M. Holub [-] , P. Dohnal [-] , L. Pivonka [-] - J. Florián [-] , T. Kratochvíl [-] , F. Florián [-] , M. Petráš [-] (81. M. Žák [-] ) - L. Karkula [-] , J. Štěpnička [-]

ŽK: 17. L. Smejkal , 17. D. Fortelný , 19. M. Švec , 44. D. Smejkal , 62. V. Kadlec .
Hráči zápasu: M. Švec , R. Hejda .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.