1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:00

8.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bítovčice doma pouze remizovaly s Batelovem!


Branky


0

Batelov se přijel utkat o další body do Bítovčic, kterým letošní podzim zatím vůbec nevychází. Jsou na předposledním místě tabulky s pouhými 5 body, a tak se logicky chtěly posunout o nějaké to patro výše. Batelov však hraje klidný střed tabulky a rozhodně nepřijel do Bítovčic s cílem odevzdat všechny body. Batelov byl lepším týmem, ale neproměněná penalta a další zahozené šance nakonec vedly k remíze 1:1...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta hosty utlumila

Hosté z Batelova byli v úvodu zápasu aktivnější, domácí jako by zaspali úvod a přenechali pole hostům. Ti si vytvářeli šance, ale prozatím se žádná neujala. Velkou šanci na změnu skóre měli hosté přibližně ve 13. minutě zápasu. Po faulu na jednoho z hostujících hráčů byla nařízena penalta, když hříšníkem byl Zdeněk Kourek. K provedení pokutového kopu byl určen hostující kapitán Zbyněk Koreš, ale Lukáš Kučera v brance domácích domácí podržel a penaltu dokázal zneškodnit! Hosté v tu chvíli vypadli na chvilku ze hry a domácí začali hru postupně vyrovnávat. Jako by to hráčům Batelova vzalo vítr z plachet, přestali hrát svoji hru a to byla šance pro domácí. Ti však byli také neškodní a hrálo se spíše uprostřed hřiště a po vápna, tudíž žádná další šance nepřišla a poločas tak skončil 0:0.

Dvě branky ve druhé půli znamenaly dělbu bodů

Druhý poločas byl zrcadlem poločasu prvního, kdy se vše "podstatné" odehrávalo mimo dosah gólmanů. Mírně aktivnější však byli hosté, kteří se konečně oklepali z neproměněné penalty a začali se cpát do šancí. V prvních dvaceti minutách druhé půlky měli hosté z Batelova tři tutové šance, ale naložili s nimi prachmizerně. A tak si domácí řekli, že je na čase potrestat střeleckou impotenci hostů, což se stalo v 69. minutě. Přišel protiútok, Tomáš Kourek vyslal do úniku Radka Fejtu, ten nahrál míč pod sebe na Martina Vondráka a ten poslal domácí do vedení 1:0. Z vedení se však domácí netěšili moc dlouho, už za pět minut se skóre opět měnilo. V 74. minutě smolař zápasu Zdeněk Kourek špatně odkopl míč, toho využil Karel Havlíček a vyrovnal na 1:1. Závěrečná čtvrhodina nic zajímavého nepřinesla, a tak se body na bítovčickém stadionu dělily.



Ohlasy k zápasu


FC Bítovčice
Jan Zimola - útočník, Bítovčice: "Zápas byl vcelku vyrovnaný, dalo by se říct, že ani jeden tým nebyl nějak výrazně lepší než ten druhý. Hosté však neproměnili penaltu v první půli. Zápas moc nevyšel rozhodčímu, ale bod bereme."

1. FC Batelov
Miroslav Marek - obránce, 1. FC Batelov: "Do pokutového kopu, který jsme bohužel Korešem neproměnili, jsme byli aktivnějším týmem. Tento moment nám jako by vzal vítr z plachet a hra se vyrovnala. Ve druhém poločase jsme neproměnili tři tutovky a domácí se z protiútoku dostali do vedení. Zasloužený bod trefil v závěru Havlíček. Po průběhu utkání je pro nás remíza spíše ztrátou."



Sestavy


FC Bítovčice
L. Kučera [-] - J. Listopad [-] , T. Kourek [-] , Z. Kourek [-] , L. Komárek [-] - J. Hrad [-] , J. Zimola [-] , D. Matula [-] , V. Ďásek [-] - M. Vondrák [-] , R. Fejta [-]

1. FC Batelov
M. Cháb [-] - M. Marek [-] , Z. Poledna [-] , T. Hron [-] , M. Zima [-] - K. Havlíček [-] , M. Musil [-] , R. Hlaváček [-] (89. M. Janoušek [-] ) , M. Blažko [-] (64. J. Hradecký [-] ) - Z. Koreš [-] , P. Blaško [-]

ŽK: 86. M. Šťáva - 28. T. Hron , 46. M. Zima , 51. M. Blažko , 55. M. Musil .
Hráči zápasu: M. Vondrák .
Místo: Bítovčice. Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.