1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Batelov doma opět za tři body!


Branky


0

Batelov se v dalším utkání utkal s Cejlí, utkávaly se dva vyrovnané celky, kdy oba hrály lepší střed tabulky. Cejle měla problémy se sestavou, čehož chtěli domácí hráči využít. Po celé utkání měli značnou převahu, kterou ale nedokázali brankově vyjádřit. Nakonec se však domácí zaslouženě z hubené výhry 1:0...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích k brance nevedla

Hosté, kteří přijeli do Batelova jen s 11 hráči, měli od začátku jasnou taktiku - poctivě bránit, nepouštět domácí do šancí a sami vyrážet do smrtících brejků. Domácím tento styl nevyhovoval, Cejle bránila opravdu poctivě ě nedovolila domácím zahrozit. Ti zkoušeli kombinovat, leckdy až příliš zdlouhavě, ale chyběl moment překvapení, či nějaký nápad směrem dopředu. Dalším problémeme byla pro domácí přesnost, kazili přihrávky i centry a logicky tak nemohli očekávat, že jim vedení spadne samo do klína. Přesto se domácí hráči dostali k několika střeleckým pokusům, tyto pokusy však vždy zablokovali hostující beci. Největší šanci prvního poločasu si vypracovali domácí. Ve 30. minutě dostal kapitán Zbyněk Koreš přesný míč za obranu, zpracoval jej, udělal kličku brankáři, ale v poslední fázi nedokázal z úhlu zakončit do branky. Zaslouženého vedení se mohli domácí dočkat těsně před přestávkou, kdy ve 43. minutě Marek našel milimetrovým pasem na malém vápně Musila, ale ten z 5 metrů sám před brankářem hlavičkoval pouze do jeho náruče. Hosté se nedostali prakticky k ničemu, a tak poločas skončil 0:0.

Domácí vysvobodil Zdeněk Poledna

Obraz hry se v druhém poločase nezměnil, domácí nadále doslova drtili hosty, ti nevěděli, co mají chvílemi dělat. Valil se na ně jeden útok za druhým a obránci odkopávali míče od své šestnáctky. K jedinému střeleckému pokusu se dostali hosté díky přímému kopu, který zahrál dobře Aleš Čáp, ale Cháb v brance domácích se překonat nenechal. V 60. minutě se do další velké šance dostali domácí. Zima střílel z hranice vápna, Lačný jeho dobrou střelu s námahou vyrazil před osamoceného Marka, ale ten k nevoli domácích diváků ze tří metrů trestuhodně minul prázdnou branku!!! Další zajímavý střelecký pokus měl na svědomí střídající Beseda, jeho střela ale těsně minula břevno Lačného branky. Blížil se konec zápasu, hosté již možná byli "smířeni" s bodem, který by pro ně měl cenu zlata, ale...V 87. minutě se už nemohl na své spoluhráče dívat Zdeněk Poledna, ten si navedl míč a z 35 metrů se do něj opřel takovým způsobem, že vymetl nekompromisně všechny pavouky v Lačného šibenici a zajistil domácím zasloužené vedení 1:0! Byl to gól, který přinesl velkou dávku úlevy pro domácí, naopak hosté museli pocítit totální zmar. Do konce zápasu se již nic jiného nestalo, domácí tak zcela po zásluze zvítězili 1:0.



Ohlasy k zápasu


1. FC Batelov
Miroslav Marek, obránce: "Nepamatuju si, kdy jsme měli v zápase tak výraznou převahu. Držení balonu snad 80-20%. Hosté neukázali prakticky nic a přesto byli až do závěru ve hře o body. Předvedli jsme obrovské trápení v koncovce, aby to tam nakonec zaslouženě křápnul v úplném závěru Polda."

TJ Cejle
Jiří Bednařík, obránce: "Zápas jsme začínali v 8 hráčích v poli, v 15. minutě jsme konečně byli kompletní. Slušně řečeno mě mrzí přístup některých hráčů, kteří nás nechali na holičkách a hodnoty jako odpovědnost a respekt jim nic neříkají. Musím poděkovat La Beebovi (Tomáš Batrla), který nazouvá kopačky, jen když jde do tuhého a nenechal nás v tom. Díky také patří Maxovi(Libor Vítů), který i přes zranění odehrál dobrý zápas. K samotnému zápasu, soupeř byl lepší, zaslouženě vyhrál, i tak nás mrzí, že jsme inkasovali takhle v závěru. Závěrem ještě díky Standovi Svobodovi, který je teď dočasným trenérem a zvládá to skvěle."



Sestavy


1. FC Batelov
M. Cháb [-] - D. Ramach [-] , T. Hron [-] , M. Zima [-] , M. Marek [-] - Z. Poledna [-] , M. Houzar [-] , K. Havlíček [-] , M. Musil [-] (90. L. Frydrychovský [-] ) - M. Blažko [-] (77. L. Maňo [-] ) , Z. Koreš [-]

TJ Cejle
P. Lačný [-] - T. Batrla [-] , J. Bednařík [-] , M. Bednařík [-] , L. Vítů [-] - M. Radouš [-] , J. Špindler [-] , J. Fišer [-] , M. Kalaš [-] - A. Čáp [-] , D. Čáp [-]

ŽK: 15. T. Hron , 68. M. Blažko .
Hráči zápasu: Z. Poledna - P. Lačný .
Místo: Batelov. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.