Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Lukách pro Starou Říši!


Branky


0

Do Luk nad Jihlavou zacítal v sobotním odpoledni tým ze Staré Říše, benfika Staré Říše měla před zápasem s Lukami pohodových 13 bodů, a tak odjela k zápasu v relazivním klidu. Loučtí se nachází spíše ve spodních částech tabulky a doma chtěli urvat body, jako se jim to povedlo minule proti Nadějovu. První poločas ještě přinesl vyrovnaný průběh, v tom deruhém se však střelci probudili k životu a zápas nakonec skončil divokým výsledkem 3:5...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ospalý první poločas vyhráli hosté

Začátek zápasu přinesl očekáváný scénař, domácí se snažili využít výhody domácího prostředí, seč jim síly stačily a hosty ze Staré Říše v úvodu zápasu přehrávali. Domácí hráči se dostali i do několika zajímavých střeleckých pozic, ale jejich střely mířily buď do gólmana nebo nad jeho branku. Největší šanci první čtvrthodiny měl na svědomí Toman, který se dostal do průniku, dokázal i zakončit, ale jeho zakončení Svoboda dokázal zpacifikovat. Avšak oč byli domácí aktivnější v první čtvrthodině, o to více přebrali aktivitu hosté v dalších minutách. Domácí byli v některých chvílích doslova jaloví, nedokázali si přihrát balón a za svoji bohorovnost byli potrestáni ve 24. minutě. Na hranici pokutového území prohráli domácí beci osobní souboj, Josef Florián si skákavý balón dokázal zpracovat a s ledovým klidem ho uklidil za záda bezmocného Žatečky v brance domácích. S domácími to však ani nehnulo a nadále předbáděli na hřišti spíše tragédii než fotbal. Ani hosté se však už do žádné šance nedostali, a tak poločas skončil 0:1.

Vyloučení a gólové hody v druhém poločase

Domácí si k prvnímu poločasu měli v kabině co říct, že s výsledkem chtějí něco udělat, ukázali záhy. Ve 47. minutě nevděl Petr Číhal, co udělat s míčem, a tak vystřelil. Jeho nepříliš povedená střela z hranice vápna však k údivu všech skončila v síti, když propadla Svobodovi pod tělem, 1:1. Louckým tento gól viditelně pomohl, najednou opět začali hrát to, co v prvních 15 minutách první půle. Dokonce se domácí dostali do vedení, v 55. minutě vykombinovali hráči domácích po pravém křídle, do úniku se dostal Filip Toman a opět po chybě gólama společně s obranou změnil stav na 2:1. Z vedení se však domácí neradovali příliš dlouho, jelikož za dvě minuty se skóre opět měnilo. A došlo k tomu poněkud kuriózním způsobem. Domácí rozehrávali standartku z půlkruhu, téměř všichni hráči se nahrnuli do hostujícího vápna, rozehráli nakrátko a balón ztratili. Celou akci dokončil krásnou brankou František Florián, který tak vyrovnal na 2:2. To probíhala 57. minuta zápasu. Za 7 minut bylo pro domácí ještě hůře. Vít Rychlý zastavil podražením hostujícího útočníka, vyfasoval žlutou kartu, a jelikož to byla jeho druhá žlutá karta, musel jít předčasně pod sprchy a domácí tak dohrávali o deseti. To změnilo dění na hřišti o několik dimenzí, domácí, místo, aby bránili příznivý bod, nesmyslně útočili a tím vznikala okénka v obraně. Toho využil poměrně brzy po vyloučení opět František Florián, který využil chybné rozehrávky a zakončil přesně podél Žatečky na 2:3. Loučtí se evidentně nepoučili, jelikož se opakovala situace při druhé obdržené brance. Opět rozehrávali domácí standartní situaci a opět ji rozehráli více než tragicky. Z protiútoku je tak po zásluze potrestal gólem na 2:4 Lukáš Karkula. V 83. minutě domácí přece jen vykřesali jiskřičku naděje. Konečně se jim povedlo dobře kopnout standartku, kterou zahrával Pekárek, a kterou zakončil Jan Čermák, čímž bylo sníženo na 3:4. I při tomto gólu neměl čisté svědomí gólman Říše Svoboda. Luka se snažila s výsledkem něco udělat, definitivní tečka za utkáním přišla v poslední minutě. To domácí rozehrávali rohový kop, na který si naběhl i gólman Žatečka, nicméně jeho exekuce se nepovedla, čehož využil Lukáš Karkula, který gólem do prázdné branky uzavřel na hokejových 3:5.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
Martin Žatečka, kapitán: "Zápas se mi těžko hodnotí, protože to, co jsme předvedli od 15. minuty do konce poločasu, to jsem ještě nezažil, to byla naprostá tragédie! Na začátku druhého poločasu jsme se relativně snadno dostali do vedení, ale v zápětí jsem udělali hrubku při standartce a hosté nás potrestali. Pak přišla ta červená a my jsme začali hrát úplně naivně a hosté toho využili a zaslouženě vyhráli."

FSC Stará Říše B
Miroslav Nedvěd, vedoucí: "Dostali jsme se do vedení, pak jsme ale nezachytli začátek druhého poločasu, kdy chyboval jak brankář, tak i obrana. Po gólu na 2:3 jsme ovdládli hru, diktovali jsme tempo hry a troufám si říct, že jsme zaslouženě vyhráli."



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
M. Žatečka [-] - J. Čermák [-] , V. Rychlý [-] , D. Svěrák [-] , L. Funk [-] - D. Pertlík [-] , Z. Hlávka [-] , P. Číhal [-] , M. Zámostný [-] (83. Š. Číhal [-] ) - F. Toman [-] (72. M. Pekárek [-] ) , M. Poláček [-]

FSC Stará Říše B
Z. Svoboda [-] - M. Šeda [-] , P. Dohnal [-] , D. Kouba [-] , F. Bartoň [-] - P. Pokorný [-] , J. Florián [-] , F. Florián [-] , M. Petráš [-] - L. Karkula [-] , T. Kratochvíl [-]

ŽK: 32. Z. Hlávka , 37. V. Rychlý , 59. F. Toman , 69. D. Pertlík - 88. M. Žák . ČK: 64. V. Rychlý .
Hráči zápasu: F. Florián , L. Karkula .
Místo: Luka n. Jihl.. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.