2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby víkendu vyznělo pro Bítovčice!


Branky


2. Š. Číhal (p.) , 60. M. Poláček - 44. D. Matula (p.) , 80. L. Pokorný , 85. J. Láznička
0

K jednomu z největší derby došlo v sobotu odpoledne na louckém hřišti, kde se utkalo domácí béčko se sousedními Bítovčicemi a dalo se čekat derby se vším všudy. A přesně podle toho také zápas vypadal. Nabídl vysoké nasazení, pokutové kopy a také šťastnou ruku hostujícího trenéra, když mu jeho dva náhradníci zajistily všechny tři body, když rozhodli v posledních deseti minutách zápasu o výhře Bítovčic 2:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká penalta domácím spíše ublížila

V derby zápase domácí na nic nečekali a vyrazili vstříc třem bodů pěkně zhurta. Uběhlo sotva několik desítek vteřin a už se měnilo skóre. Ve druhé minutě vběhl do vápna hostů rychlonohý Vít Rychlý a byl nekompromisně sestřelen hostujícím bekem a sudí Šetek neváhal a odpískal pokutový kop. Ten suverénně levačkou proměnil Šimon Číhal a bylo to 1:0. Domácím však brzký vstřelený gól spíše uškodil a iniciativu postupně přebírali hosté z Bítovčic. To však domácím nebránilo, aby vyráželi do rychlých brejků, což také s úspěchem činili. Jen Marek Poláček šel sám dvakrát na brankáře, jednou ho však zastavila tyč a podruhé výborný Kučera v brance. To hosté se snažili zahrozit především ze standartních situací, kterých bylo požehnaně, neboť se hrál hodně soubojový fotbal. Domácí si s jejich standartkami poradili, navíc jejich útoky dokázala většinou azstavit pozorná záloha domácích, kde hrál prim především výborný střední záložník David Svěrák. Blížil se konec poločasu a domácí se už možná viděli v kabině, když ale stihli ještě do konce poločasu inkasovat. Ve 44. minutě zahrál domácí obránce rukou ve vlastním pokutovém území, a tak se musela kopa penalta i na druhé straně kolbiště. I druhá penalta v zápase byla proměněna, trefil se Daniel Matula a stanovil tak poločasový výsledek na 1:1.

Náhradníci rozhodli o výsledku

Druhý poločas začali aktivněji opět domácí, kteří se snažili ze všech sil o vedoucí gól. V prvních pátnácti minutách se však nic zásadního nedělalo. Zvrat však přišel v 60. minutě, Marek Poláček běžel potřetí v zápase sám na Kučeru v brance hostí a do třezice všeho dobrého i zlého konečně svůj nájezd proměnil, 2:1. Opakoval se však scénář z prvního poločasu, kdy domácí po vstřeleném gólu přestali hrát a hosté převzali iniciativu, za kterou byli zanedlouho náležitě odměněni. V 79. minutě se na levé straně dokázal individuálně prosadit Michal Mikulec, ale jeho střelu ještě vyrazil Žatečka dobře na roh. Z toho už však udeřilo. Po zahrání rohového kopu se hlavou prosadil střídající a nikým neatakovaný Luboš Pokorný a vyrovnal tak v 80. minutě na průběžných 2:2. Děsivou pětiminutovku pro domácí dokonal v 85. minuět další střídající hráč, tentokrát Josef Láznička, který dostal pas za obranu a za pomocí teče jednoho z obránců přeloboval bezmocného Žatečku v domácí brance. Hosté už pak své vítězství uhájili a radovali se tak z veledůležité výhry 2:3.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
Martin Žatečka, vedoucí: "Rozhodl první poločas, kdy jsme měli vést 3:0, místo toho si zase necháme nafackovat gól do šatny. Druhá půlka už byla taková klasika v našem podání. My si jen můžeme přát, aby už byla zimní přestávka a něco se změnilo, protože takhle to je bída a bída."




Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
M. Žatečka [-] - R. Hájek [-] , M. Kubeš [-] , L. Boháček [-] , L. Funk [-] - T. Munduch [-] (57. P. Vrzáček [-] ) , D. Svěrák [-] , Z. Hlávka [-] , V. Rychlý [-] - Š. Číhal [-] , M. Poláček [-]

FC Bítovčice
L. Kučera [-] - J. Hrad [-] , J. Listopad [-] , Z. Kourek [-] , T. Kourek [-] (47. L. Pokorný [-] ) - D. Matula [-] , L. Komárek [-] , P. Dvořák [-] (85. P. Vacek [-] ) , R. Fejta [-] - M. Vondrák [-] (73. J. Láznička [-] ) , M. Mikulec [-]

ŽK: 70. V. Rychlý , 88. D. Svěrák , 89. M. Kubeš - 73. M. Mikulec .
Hráči zápasu: D. Svěrák .
Místo: Luka n. Jihl.. Počet diváků: 38.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.