3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí neporazitelnost Puklic neutnula ani Stará Říše!


Branky


0

Do nedobytných Puklic se vydali zkusit štěstí hráči béčka Staré Říše. Puklice mají šňůru vítězství na domácím hřišti a pokud chtěly udržet kontakt s čelem tabulky, bylo zapotřebí bodovat. Stará Říše přijela jen v 11 lidech a tak si domácí dokráčeli k jednoznačnému vítězství 3:0. Nutno ale podotknout, že hosté nepodali vůbec špatný výkon, ba právě naopak, za své vystoupení se nemusí vůbec stydět. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zaskočili domácí aktivní hrou

Hosté, ačkoliv přijeli pouze s 11 hráči, na domácí vlétli ve velkém stylu a prezentovali se aktivním pojetím hry a vysokým presinkem. To domácím dělalo zpočátku značné problémy. Hosté působili po techické stránce vyspělejším dojmem, naštěstí pro domácí však jejich technické dovednosti k brance nebo vážnější šanci nevedly. Ani domácí si během první půle vážnější možnost nevypracovali, takže se šlo do kabin za stavu 0:0.

Rozhodnutí přišlo po čtvrthodině

V druhém poločase bylo čím dál více jasné, že kdo dá první gól, tak pravděpodobně vyhraje. To si uvědomovali i domácí hráči, a tak začali být trochu aktivnější než hosté. O první a zároveň rozhodující branku zápasu, se postaral střídající Dominik Skotar, který těžil z dobré práce Venhauera, jehož nepříliš prudkou střelou nedokázal hostující gólman Svoboda zkrotit a Skotar byl přesně tam, kde být měl, 1:0. Jeho gól byl zlomovým okamžikem zápasu, od tohoto momentu už domácí hráči na hřišti jasně dominovali a nepouštěli hosty prakticky do hry. Aktivní byl především Daniel Venhauer, jehož střely z dálky nenechávaly Svobodu ani chvilku v klidu. Druhý gól tak visel doslova na vlásku. Ten se nakonec zrodil po nádherné akci, která začala u Romana Křišťála, ten z levé strany perfektně dlouhým balonem našel na pravé straně volného Vojtěcha Tišla, který si balon prvním dotekem ideálně zpracoval a druhým poslal přesný centr na zadní tyč, kde už číhal Dalibor Medvík a hlavou nedal gólmanovi nejmenší šanci. 2:0. To probíhala 64. minuta zápasu. O šest minut později definitivně pohřbil jakékoliv naděje pro hosty Filip Novotný, který se trefil z přímého kopu, u jeho branky ale neměl čisté svědomí gólman Svoboda, který jeho střelu, která nebyla příliš prudká, výrazně podcenil, 3:0. Do konce zápasu už se nic výraznějšího neurodilo ani na jedné straně, a tak si Puklice připsaly další tři body a dál drží neporazitelnost na domácím hřišti.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Puklice
Zdeněk Tišl, vedoucí: "Hosté nás v úvodu zaskočili svoji aktivitou a technickým fotbalem, což nás zaskočilo. Bylo jasné, že kdo dá gól jako první, ten vyhraje. Naštěstí se to podařilo nám, od té chvíle jsem byli už lepším týmem."




Sestavy


TJ Sokol Puklice
M. Měrtl [-] - M. Tůma [-] , L. Zeman [-] , K. Medvík [-] , F. Novotný [-] - V. Tišl [-] (71. V. Kos [-] ) , V. Neubauer [-] (54. D. Skotar [-] ) , D. Venhauer [-] - M. Hekrle [-] , R. Křišťál [-] , D. Medvík [-] (78. M. Pauser [-] )

FSC Stará Říše B
Z. Svoboda [-] - M. Šeda [-] , M. Holub [-] , P. Dohnal [-] , L. Pivonka [-] - F. Florián [-] , D. Kupka [-] , J. Buzek [-] , M. Žák [-] - L. Karkula [-] , P. Činčera [-]

ŽK: 26. M. Tůma .
Hráči zápasu: D. Venhauer , D. Medvík .
Místo: Puklice. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.