0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždírec opět vyhrál, tentokrát v Nadějově!


Branky


0

Nadějov už doma potřeboval body, ale nečekal jej jednoduchý soupeř. Ždírec nadále plní roli černého koně soutěže a drží si konstantní výkonnost, ačkoliv hrál už druhý zápas bez kanonýra Tlačbaby. Nadějov se nadále střelecky trápí, ani tentokrát nebodoval, deset minut před koncem vstřelil Ždírec branku a vyhrál na nadějovském hřišti 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas připomínal holomajznu, nikoliv fotbal

Domácí nečekal jednoduchý zápas, proto se snažili od začátku proti ždíreckým útočníkům praktikovat poctivou defenzivu a sem tam vyrazit k nějakému brejku. Nicméně těžký terén neumožňoval hrát pohledný fotbal po zemi, a tak se spíše nakopávalo a bojovalo se uprostřed promáčeného hřiště. Chvílemi to byla, lidově řečeno, doslova holomajzna, míče létaly sem a tam, fotbalové krásy a umění bylo poskrovnu. Náznaky šancí sice byly na obou stranách, ale akce končily v drtivé většině případů před velkými vápny, a tak mohli zůstat gólmani na obou stranách ledově klidní. Poločas tak skončil nudným výsledkem 0:0.

Závěrečný tlak hosté přetavili v jedinou branku

Druhý poločas pokračoval v podobném "tempu" jako ten první. Fotbal plakal, opět se nakopávalo a šance nepřicházely. V poli byla hra vyrovnaná, hostům citelně chyběl Tlačbaba, který by to v takové chvíli vzal na sebe. V první půlhodině se už oba týmy dostaly do šancí, ale žádná k brance nevedla, čehož později domácí mohli jenom litovat. Od 80. minuty se přece jenom nadechli hosté k náporu a šli za vítězstvím více než domácí. Sevřeli nadějovské na jejich polovině a konečně přicházely i vyložené šance. Rozuzlení spíše remízového zápasu přinesla 84. minuta. To se po čtyřech zahozených tutovkách, které si hosté vytvořili v předešlých 5 minutách, prosadil sváteční střelec Libor Záškoda, který tak zajistil svému týmu hubenou, ale o to cennější výhru 0:1. Tímto výsledkem také zápas skončil.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Nadějov
Marek Čejka, brankář: "Byl to zápas, kterému by spíše slušela remíza. Zápas byl vyrovnaný, šance byly na obou stranách. Hosté nás pak v posledních minutách zatlačili a vstřelili jediný gól. My jsme opět střelecky tápali."

TJ Ždírec
Pavel Vampola, útočník: "První poločas to byla holomajzna, bez nějakých větších šancí. V druhém poločase už nějaké šance byly, na obou stranách. Ze závěrečného tlaku, kdy jsme spálili pět tutovek, jsme nakonec vstřelili vítězný gól."



Sestavy


TJ Mír Nadějov
M. Čejka [-] - Z. Doležal [-] , T. Novotný [-] , A. Milfait [-] , T. Pech [-] - J. Krejčí [-] , P. Pytlík [-] (72. A. Tlačbaba [-] ) , O. Klimeš [-] , K. Klimeš [-] - D. Pavlíček [-] , M. Tlačbaba [-]

TJ Ždírec
O. Průša [-] - V. Fiala [-] (83. S. Kliment [-] ) , L. Záškoda [-] (84. ) , R. Hanus [-] , P. Čermák [-] - R. Forman [-] , L. Pospíchal [-] (46. B. Fiala [-] ) , J. Vampola [-] (61. P. Vampola [-] ) , J. Bucl [-] - O. Jaroš [-] , P. Horáček [-]

ŽK: 65. Z. Doležal , 72. A. Milfait - 50. L. Záškoda , 58. R. Hanus , 58. O. Průša .
Hráči zápasu: P. Čermák .
Místo: Nadějov. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.