Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Říše smetla Nadějov!


0

Stará Říše hostila poslední celek z Nadějova, který chtěl konečně bodovat a vstřelit nějakou branku. Domácí však měli zápas od začátku jasně ve svojí režii a hostům naložili šest branek. Nadějovské trápení tak nadále pokračuje, navíc se hostům zranil brankář Čejka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o třídu lepší již v úvodním dějství

Úvod zápasu se nesl v opatrném duchu, ani jeden tým to s aktivitou v úvodu nepřeháněl. V 6. minutě se z první kloudné akce domácí dostali do vedení. Michal Pazderník si narazil míč s Tomášem Kratochvílem, který před gólmanem nezazmatkoval a poslal domácí do vedení 1:0. Po tomto gólu musel kvůli zranění odstoupit hostující gólman Marek Čejka. Po první brance se hra opět uklidnila a hrálo se spíše uprostřed, domácí čekali na nějakou nezištnou přihrávku či centr dopředu. Ve 28. minutě přišel asi rozhodující moment zápasu. Z pravé strany šel do vápna hostů centr na domácího útočníka, který by zaončoval do prázdné branky. Avšak tohoto útočníka fauloval Aleš Tlačbaba a následoval pokutový kop a červená karta pro Tlačbabu za zmaření zjevné brankové příležitosti. K penaltě se postavil Lukáš Karkula a penaltu s přehledem proměnil na 2:0. Domácí byli v této pasáži jasně lepším týmem, ale přesto mohli inkasovat. Hosté nastřelili ze skrumáže v okolí pokutového puntíku břevno! Že se domácí nechtějí spokojit s dvoubrankovým vedením, demonstroval ve 44. minutě František Florian, který po nahrávce od Kratochvíla napřáhl z dvaceti metrů a nedal gólmanovi šanci - 3:0

Druhý poločas se dohrával z povinnosti

Druhý poločas nepřinesl žádnou změnu, alespoň co se týče předváděné hry. Domácí byli nadále lepším týmem, hosté byli prakticky neškodní. Staroříšští nadále útočili a snažili se o navýšení svého vedení. Jako žolík se ukázal střídající Jiří Stěpnička. Ten v 66. minutě vystřídal a hned za minutu, podobně jako Lafata v duelu se Schalke, skóroval. Težil přitom ze skvélého centru od krajního záložníka a elegantní patičkou svístil čtvrtou branku domácích - 4:0. Za necelých deset minut už si mohli domácí famoušci zařvat gól popáté, to když se v 76. minutě prosadil kapitán Petr Pokorný a bylo to už hrozivých 5:0. V 85. minutě udělal definitvní tečku za zápasem svým druhým gólem v zápase Jiří Štěpnička, který stanovil konečné skóre na 6:0. Trápení hostů tak nadále pokračuje, naopak Stará Říše pomalu, ale jistě postupuje tabulkou výše a výše.



Ohlasy k zápasu


FSC Stará Říše B
Tomáš Kratochvíl, záložník: "Hra nebyla nijak atraktivní, byl to takový klidný zápas, bez tempa. Hosté si sice přijeli pro bod, ale působili pasivním dojmem. Po první obdržené brance už se jen snažili o to, aby nedostali branek ještě více."

TJ Mír Nadějov
Marek Čejka, brankář: "Po prvním gólu jsem se zranil a musel jsem střídat. Smůla nás pak provázela i nadále, před druhým gólem penalta a vyloučení. V deseti a bez brankáře jsme už nemohli nic uhrát, domácí nám nasázeli 6 branek a zaslouženě zvítězili."



Sestavy


FSC Stará Říše B
K. Neuman [-] - M. Šeda [-] , P. Dohnal [-] , L. Pivonka [-] , P. Pokorný [-] - F. Bartoň [-] (51. D. Kupka [-] ) , M. Pazderník [-] , T. Kratochvíl [-] (71. M. Žák [-] ) , F. Florián [-] - L. Karkula [-] , R. Pokorný [-] (66. J. Štěpnička [-] )

TJ Mír Nadějov
M. Čejka [-] - Z. Doležal [-] , A. Milfait [-] , O. Klimeš [-] , J. Krejčí [-] - P. Mach [-] (75. M. Tlačbaba [-] ) , D. Pavlíček [-] , P. Fazekaš [-] , T. Pech [-] - A. Tlačbaba [-] , J. Slabý [-]

ŽK: 34. P. Dohnal , 36. P. Pokorný , 70. F. Florián , 73. K. Neuman - 38. P. Fazekaš . ČK: 38. A. Tlačbaba .
Hráči zápasu: M. Pazderník .
Místo: Stará Říše. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.