1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Batelov přišel o výhru v poslední minutě!


Branky


0

Batelov doma přivítal mladíky z Telče a chtěl potvrdit svoji dobrou domácí bilanci. Hosté se však ukázali jako velice houževnatý soupeř, a když jim svou nedisciplinovaností pomohl Blaško, radovali se nakonec z cenné remízy 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes těžký terén se hrál svižný fotbal

Batelovské hřiště, podobně jako jinde na okrese a kraji, nebylo zrovna ideální. I přes obtížnosti s terénem však obě mužstva nabídla divákům od úvodu rychlý a dynamický fotbal, hrálo se nahoru-dolů, od šestnáctky k šestnátce. Domácí se dostávali do šancí častěji než hosté, avšak chyběl klid v koncovce, občasně byl proti i terén. Největší šanci na vstřelení branky dostali domácí v 35. minutě. Blaško si to štrádoval směrem k hostující brance, dostal se do vápna, tam jej zfauloval jeden z hostujících obránců a následovat musela penalta. Té se zhostil Karel Havlíček, ale gólman Maštera jeho pokus výborně vyrazil a držel tak naděje hostů na bodový zisk hodně vysoko! Nicméně i on byl krátký na situaci ze 40. minuty zápasu. Domácí rozehrávali rohový kop, telčská obrana se snažila odehrát míč do bezpečí, ale míč se dokutálel pouze na penaltu, kde byl nachystaný pohotový domácí obránce Dominik Ramach, který střelou k tyči nedal Mašterovi šanci- 1:0. Do konce poločasu už se žádná šance neurodila, tudíž odcházeli domácí s pocitem jednogólového vedení spokojenější. 

Zbytečné vyloučení stálo domácí body

Domácí se nechtěli spokojit jen s jednobrankovým vedením a aktivně zahájili i druhý poločas. Lukáš Maňo střílel nepřesně, Blaško měl výbornou střeleckou pozici, ale z 10 metrů trefil pouze připraveného Mašteru v brance. Domácí nadále diktovali tempo hry, což jim vydrželo až do 58. minuty. Právě v této minutě přišel zbytečný "zkrat" jinak nejlepšího hráče na Hřišti Mariána Blaška. Ten už měl jednu žlutou kartu z prvního poločasu, druhou inkasoval za zahození míče v přerušené hře a nesmyslně tak oslabil svůj tým. Batelov tak logicky musel reagovat, když se jeho hráči zatáhli a snažili se bránit hubený náskok seč jim síly stačily. Hosté začali využívat výhodu jednoho hráč v poli navíc záhy, ale nebyli schopní si vytvořit nějakou gólovou příležitost, měli sice sérii několika rohových kopů, ale s těmi si batelovská obrana dokázala poradit. Naopak domácí měli dva slušné brejky, ale Kapoun střílel vedle a střídající Beseda svůj samostatný nájezd taktéž neproměnil. Když už to vypadalo, že domácí své vedení ubrání, přišla poslední akce hostů v 90. minutě, dlouhý míč za obranu, kde číhal připravený Lukáš Smejkal a tváří v tvář Chábovi se nemýlil - 1:1. Domácí už neměli prakticky žádný čas na změnu, a tak se rozešli s Telčí smírně. 



Ohlasy k zápasu


1. FC Batelov
Miroslav Marek - obránce: "Viděli jsme bojovné utkání, ve kterém jsme byli do vyloučení lepším mužstvem. Nevyužili jsme šance včetně pokutového kopu. Po vyloučení jsme se zaměřili na bránění výsledku, navíc jsme měli šance na rozhodnutí. Bohužel jsme je nevyužili a hosté se dočkali v nastavení vyrovnání."




Sestavy


1. FC Batelov
M. Cháb [-] - T. Hron [-] , D. Ramach [-] , Z. Poledna [-] , L. Kapoun [-] - M. Houzar [-] , M. Marek [-] (80. M. Musil [-] ) , P. Blaško [-] , L. Maňo [-] (72. O. Beseda [-] ) - K. Havlíček [-] (50. M. Zima [-] ) , M. Blažko [-]

SK Telč B
J. Maštera [-] - L. Hejl [-] (70. D. Kujal [-] ) , D. Fortelný [-] , L. Matys [-] , J. Kotrba [-] - J. Páral [-] , D. Stránský [-] , J. Matouš [-] (59. F. Klobas [-] ) , R. Nechvátal [-] - K. Kokejl [-] , L. Smejkal [-]

ŽK: 41. M. Blažko , 90. M. Zima - 15. J. Kotrba , 18. L. Hejl , 35. D. Fortelný , 35. L. Matys , 86. L. Smejkal . ČK: 58. M. Blažko .
Hráči zápasu: D. Ramach - J. Maštera .
Místo: Batelov. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.