Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Céčko Havlíčkova Brodu se střelecky trápilo ale nakonec vyhrálo


Branky


0

Do Havlíčkova Brodu zavítalo béčko Dolního Města a střetlo se s místním C týmem .....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Veselský s Klofáčem se postarali o poločasovou remízu

Od úvodu prvního poločasu se domácí favorit tlačil dopředu, držel balón a hosty z Dolního Města přehrával. Vytvořil si i několik zajímavých šancí ale nedokázal je proměnit. A tak uhodilo na druhé straně, když se po ojedinělé akci hostí v 17. minutě kopal rohový kop a Veselský poslal hlavou hosty do vedení. Domácí po tomto gólu ještě přidali ale zahazovali jednu šanci za druhou. V 36. minutě se jim však již podařilo překonat jinak výborného brankáře Vence. Němec vybojoval zdánlivě ztracený balón, který směřoval do autu, zpětnou nahrávkou našel Klofáče a ten vyrovnal stav utkání. Za tohoto stavu se také šlo do kabin.

V druhé půli to tam domácím napadalo

V druhém poločase pokračoval tlak domácích, kterým se stále nedařilo proměňovat i vyložené šance. Až přišla 54. minuta, na rohový kop Uhlíře si naskočil Fišer a nedal brankáři Vencovi šanci. O šest minut později se pěknou střelou pod břevno prosadil Uhlíř a bylo to 3:1 pro domácí tým. Hostům se zásluhou Tichého v 67. minutě podařilo utkání zdramatizovat, když dorazil střelu vyraženou brankářem Dubnem. Domácí však drama nepřipustili a o tři minuty později se po samostatné akci prosadil kapitán Udržal. I poté si domácí vytvořili další šance ale s jejich proměňováním byli dnes na štíru.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod C
Petr Uhlíř trenér domácích: Dnes jsme si prakticky opět zahráli fotbal na jednu bránu ale proměnit i vyložené šance byl neřešitelný problém. Jsem rád, že jsme se v druhé půli přeci jenom střelecky prosadili a mohli si užít pohodovou dokopnou v Restauraci Vysočina. U domácích chválím Němce, Fialku, Dubna a nestora Míru Fišera. U hostí se parádně představil brankář Ladislav Venc. Na závěr bych dodal, že nás všechny v céčku těší titul půlmistra a i na jaře budeme chtít udržet prvního fleka.




Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod C
S. Duben [-] - M. Fišer [-] , J. Soukup [-] (46. P. Karlík [-] ) , R. Vrba [-] - P. Uhlíř [-] , R. Němec [-] , T. Udržal [-] , P. Fialka [-] , J. Berky [-] - M. Klofáč [-] (55. J. Holcman [-] ) , R. Zeman [-]

TJ Rebel Dolní Město B
L. Venc [-] - F. Tichý [-] , M. Rumanovský [-] , P. Veselský [-] , J. Sklenář [-] , O. Pojezdný [-] (88. F. Venc [-] ) , M. Venc [-] , P. Kvanka [-] , J. Bednář [-] , L. Doležal [-] (65. P. Matoušek [-] ) , O. Vaňkát [-]

ŽK: 49. M. Venc .
Místo: Umělá tráva. Počet diváků: 20. Rozhodčí: ONDRÁČEK Milan - VESELÝ Jindřich (N), BEDNÁŘ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.