2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

8.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Šmolov se utkalo s béčkem Štoků


Branky


0

Ve Šmolovech se střetla béčka domácích proti hostujícím Štoků a byla z toho plichta ......

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté do utkání vlétli a během 25 minut to bylo 0:2

První poločas bylo utkání jednoznačně v režii hostů. Během první půlhodiny dvakrát skórovali a měli ještě několik vyložených šancí, které nedokázali proměnit. Přesně zamířili Holík a Lakatoš. V závěru prvního poločasu po rohovém kopu a závaru, se míč odrazil od hostujícího obránce do branky a bylo to 1:2 (branka byla přiznána domácímu Kučírkovi).

 

 

Domácí zabrali a výsledek srovnali

Druhý poločas začal stejně jako první. Hosté si opět vypracovali brankovou příležitost a zase ji neproměnili. V posledních dvaceti minutách nejprve domácí střelou z hranice vápna vyrovnali, úspěšným střelcem byl Švec a tím převzali otěže hry. Vypracovali si vyložené příležitosti ale nedokázali je proměnit. Hosté hrozili z brejků ale i oni již branku nevstřelili.



Ohlasy k zápasu


TJ Šmolovy B
Jindřich Martínek hráč Šmolov B: V prvním poločase měli více ze hry hosté, v druhém poločase jsme převzali otěže zápasu my ale víc jak na vyrovnání to nestačilo a tak je dělba bodů spravedlivá.

TJ Sokol Štoky B
Tomáš Kubát hráč Štoků B: V první a na začátku druhé půle jsme byli lepší. Po vyrovnání se do tlaku a šancí dostávali oni. Takže zasloužená remíza.



Sestavy


TJ Šmolovy B
M. Dygrýn [-] - P. Toman [-] (46. J. Martínek [-] ) , M. Petráček [-] , M. Švec [-] , L. Hrabec [-] , L. Vaněček [-] (46. J. Vaněček [-] ) , P. Novotný [-] , V. Kučírek [-] , R. Duben [-] , V. Kocman [-] , M. Bárta [-]

TJ Sokol Štoky B
J. Matějka [-] - J. Fic [-] , J. Holík [-] , T. Kubát [-] , M. Lakatoš [-] (83. P. Med [-] ) , M. Kubík [-] , P. Ambrož [-] , J. Netolický [-] , M. Dáňa [-] , P. Bulant [-] , J. Brož [-]

Hráči zápasu: J. Brož , P. Bulant , M. Dáňa .
Místo: Šmolovy. Počet diváků: 50. Rozhodčí: BERÁNEK Jiří - TECL Michal (N), VAŠÁK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.