L. Velfl 24.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

9.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílené béčko Mírovky konečně zabralo


Branky


24. L. Velfl
0

V Mírovce se střetli B týmy Mírovky a hostujících Šmolov .......

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velfl poslal domácí do vedení

Zápas mezi domácím mužstvem Mírovky B a hostujícími Šmolovami B probíhal hned od první minuty velkým tlakem domácích s mnoha střeleckými šancemi. Hostující tým se neustále pouze bránil a sporadicky se dostával za půlící čáru. Velký tlak domácích vyůstil ve 24. minutě, kdy Němec utekl po pravé straně a prudkou přihrávkou po zemi nahrával pod sebe do vápna. Připravený utočník Lukáš Velfl tak skluzem uklízel míč do odkryté brány. Tlak domácích neustával ani poté a v 35. minutě z toho byla penalta, to domácí krajní bek udělal kličku ve velkém vápně a hostující obránce ho skluzem fauloval. Domácí však penaltu neproměnili ale i nadále si  zachovávali územní převahu a to až do konce prvního poločasu.

Hosté v druhé půli přidali, na body to však nestačilo

Do druhé půli nastoupili hosté s trochu větším pohybem a vyrovnali hru. Ze své aktivity vytěžili několik rohů ale brankově se neprosadili. Hra se poté vyrovnala a domácí tým zahodil několik vyložených šancí. Toto je mohlo mrzet, neboť 85. minutě po velkém závaru v malém vápně domácích měli hosté velkou šanci na srovnání stavu, kterou trestuhodně nevyužili. Do konce zápasu se již prakticky nic nedělo a domácí si tentokrát své první vítězství určitě zasloužili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mírovka B
Pavel Rázl hráč Mírovky B: Konečně jsme bodovali. Za předvedenou hru si myslím, že dnes to bylo zcela zasloužené vítězství.




Sestavy


TJ Sokol Mírovka B
J. Bradáč [-] - R. Němec [-] (56. I. Pylypenko [-] ) , L. Freudenreich [-] (62. J. Novotný [-] ) , L. Velfl [-] , B. Švec [-] , J. Marek [-] , J. Tauber [-] , P. Rázl [-] , P. Heřmánek [-] , J. Hejl [-] (73. V. Novotný [-] ) , P. Dvořák [-]

TJ Šmolovy B
J. Vaněček [-] - M. Švec [-] , Z. Duchan [-] , P. Toman [-] (46. R. Duben [-] ) , L. Vaněček [-] , M. Bárta [-] , V. Kocman [-] (28. L. Baloun [-] ) , P. Novotný [-] , M. Vávra [-] , M. Tecl [-] , V. Kučírek [-]

ŽK: 48. M. Vávra .
Místo: Mírovka. Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠVARC Libor - DROBNÝ Šimon (N), JAROŠ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.