1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První bod pro nováčka


Branky


0

Nová Ves po postupu do III. třídy poprvé bodovala. Na domácím hřišti remízovala s Dolním Městem. Ovšem pro domácí je bod málo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vychytal brankář

Nová Ves byla v prvním poločase lepším týmem a vytvořila si i několik gólových příležitostí. Dvakrát vychytal brankář Venc Petra Vávru, dvakrát Závorku a jednou i Michala Vávru. A tak se potvrdilo rčení: Nedáš, dostaneš. Ve 28. minutě pronikl do vápna Doležal, jeho střelu ještě kryl Venc, ale na dorážku Pojezdného z velkého vápna už byl krátký.

Vyrovnávací gól padl hned po změně stran

Už tři minuty po návratu na hřiště bylo srovnáno. Přímo z trestného kopu se trefil Závorka. Nová Ves se samozřejmě tlačila do vyrovnání, jenže štěstí jí nepřálo a také výborný Venc v brán Dolního Města.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
Vlastimil Šimek, předseda Nové Vsi: „My jsme nedali několik vyložených šancí. Vychytal nás jejich brankář. Bod je pro nás málo. Ještě teď mě vztek nepřešel.“

TJ Rebel Dolní Město
Pavel Vaňkát, předseda D. Města: „V první půlce nás domácí přehrávali. Pak jsme chvilku tlačili i my. Po změně stran byli lepší, ale my jsme pak postupně hru vyrovnali. Hlavní zásluhu na remíze má brankář Venc, který nás podržel. Nakonec jsme s bodem spokojený.“



Sestavy


TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
B. Čížek [-] - J. Lebeda [-] , J. Peca [-] (46. J. Lebeda [-] ) , T. Sobek [-] , O. Šemík [-] - J. Beneš [-] , P. Vávra [-] (80. D. Červenka [-] ) , M. Vávra [-] , L. Zápotočný [-] (72. J. Pecha [-] ) - R. Závorka [-] , L. Nedoma [-]

TJ Rebel Dolní Město
L. Venc [-] - P. Kvanka [-] , A. Vápeník [-] , P. Vaňkát [-] , L. Doležal [-] - D. Jaroš [-] , J. Krupička [-] (11. J. Sklenář [-] ) , T. Chlád [-] (85. J. Sklenář [-] ) , O. Pojezdný [-] - D. Švanda [-] , P. Jaroš [-] (74. A. Janák [-] )

ŽK: 20. J. Lebeda , 85. J. Lebeda - 23. D. Jaroš , 60. T. Chlád .
Hráči zápasu: R. Závorka - L. Venc .
Místo: Nová Ves u Sv.. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.