2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 16:30

4.kolo, Středočeský | Praha - východ | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I neproměněná penalta vedla ke třem bodům


Branky


1

Utkání mezi Zelenčí a Bášťí probíhalo podle očekávání. Domácí byli většinu zápasu lepší. I když nedali penaltu, dokázali doma body uhájit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta i skvělá obrana hostů

Úvod utkání patřil jednoznačně domácím, kteří si dokázali vytvořit spoustu šancí z kraje hřiště. Se všemi centry i nákopy si ale poradila skvělá obrana hostující Bášťe. Hosté hrozili především z protiútoků, větší ohrožení branky z toho ale nebylo. První obrovská šance se naskytla domácím přibližně po půl hodině herní doby. Po jednom z centrů se míč nešťastně odrazil do ruky hostujícího obránce a sudí Procházka písknul penaltu. Obrovskou šanci ale kanonýr Zelenče ještě odmítl když posall svoji střelu přesně do míst, kde stál skvěle připravený brankář Detko. Tato spálená příležitost ale nemrzela domácí dlouho. O pár minut později po jednom z dalších centrů skóroval Daniel Tyšer a poslal domácí do vedení. Po první brance utkání, se hra trochu sklidnila a vyrovnala. Další gól už ale nepadl, a tak se šlo do kabin za nejtěsnějšího stavu. 1:0.

Za ospalou obranu hostů pracoval jen Milan Detko

 Druhý poločas odpovídal přesně průběhu toho prvního. Tlak domácích, kterým přibývaly gólové šance a hosté, kteří hrozí z protiútoků. Na obou stranách je nutno vyzdvihnout výkon brankářů, i když lepší byl přeci jen brankář hostů Detko, kterého nechala obrana v mnohých šancích na holičkách. Po jedné ze šancí domácích, kde se průnikovou přihrávku snažil zastavit jeden z obránců Bášťe byl písknut faul. Obránce totiž ve sanze zastavit míč, zastavil spíše nabíhajícího útočníka. K jeho smůle však v pokutovém území a to znamená již druhou penaltu pro domácí. Ale ani tu domácí nedávají. Skvělý brankář Detko chytil i druhou a zaslouženě slavil. Ovšem v 54. minutě si obrana hostů nepohlídala osamělého útočníka Hajného, který tak stejně druhý gól přidal. Po druhém gólu už hrálo jen jedno mužstvo. Hosté se už na nic nezmohli a nebýt hostujícího brankáře, mohlo být hůř. Zápas tak skončil 2:0 a po zásluze zůstávají body doma v Zelenči. Nutno dodat že neproměnit dvě penalty je na pováženou.



Ohlasy k zápasu



Bášť
Martin Bulvas, funkcionář: Hrál se zajímavý fotbal, plný nápaditých a hezkých kombinací, bylo se na co dívat. Zápas začal náporem domácích, kteří si pestrou hrou uprostřed pole vytvářeli podmínky, pro rychlé náběhy po stranách a do šestnáctky Bášťe potom směřovali centry na nabíhající hráče. Ovšem obrana Bášťe v první půlhodině pracovala dobře a hráči Bášťe se pokoušeli ohrožovat obranu domácích z rychlých brejků. Asi ve 30 minutě srazil obránce Bášťe míč v pokutovém území rukou . Penalta, ovšem brankář Bášťe vyráží na roh. Ve 35 minutě krásný náběh domácích po levé straně, centr do šestnáctky a přesná hlavička hráče Zelenče 1:0. Do konce poločasu se hra vyrovnala, bylo se na co dívat, ale další gól nepadl. Druhý poločas začal v podobném stylu jako první, mírná převaha Zelenče, pokusy Bášťe o rychlé brejky, na straně Zelenče začínají přibývat možnosti přidat další branku, ovšem brankář Bášťe je skvělý. V 60 minutě krásná přihrávka do běhu a útočník Zelenče je v pokutovém území faulován. Druhá penalta. Kope jiný hráč , ale brankář Bášťě vystihuje směr a vyráží. Stále 1:0. Tlak Zelenče sílí, asi v 65 minutě nechává obrana volného hráče Zelenče ve vápně a přesná hlavička 2:0. Po této brance je už na hřišti jen jedno mužstvo a to domácí. Pohodlně si hlídá dvoubrankový náskok a hosty k ničemu nepouští. Bylo vidět, že kondičně jsou domácí na tom lépe než hosté. Výsledek 2:0 naprosto odpovídá. Byl to ale z obou stran slušný a hezký zápas, dobře řízený rozhodčím.



Sestavy


SK Zeleneč
M. Palašta [-] - J. Jindra [-] (66. D. Housa [-] ) , M. Skuček [-] , D. Tyšer [-] , D. Capek [-] , J. Javůrek [-] , M. Hajný [-] , J. Janoušek [-] , D. Křížek [-] , J. Ešner [-] , L. Novák [-] (85. T. Řehák [-] )

Bášť
M. Detko [-] - J. Tauš [-] , P. Icik [-] (68. V. Žihla [-] ) , R. Špejra [-] , S. Hadžiosmanovič [-] , B. Vostřel [-] , F. Hons [-] , A. Magyar [-] , M. Kundert [-] , L. Kříž [-] , T. Fafek [-] (63. A. Guri [-] )

ŽK: 42. M. Skuček - 62. P. Icik , 65. L. Kříž .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Procházka Václav - MAREŠ Jan, ČERNÝ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.