5:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

3.kolo, Středočeský | Praha - východ | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První prohra Zelenče byla opravdu hořká


Branky


8. J. Rezek , 13. J. Rezek , 49. T. Pergl , 73. P. Malý - 21. M. Hajný
3

Utkání mezi Kostelcem a Zelenčí ovládli zcela s přehledem domácí. Zeleneč tak pocítila první prohru v sezóně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejlepší střelec OP se znovu prosadil... dvakrát

V prvním poločase začali lépe domácí, kteří si dokázali velkým tlakem připravit hned v úvodu utkání, několik šancí. První gólová přišla už v 8. minutě, kdy se prosadil zkušený kanonýr Josef Rezek. Zaskočená obrana Zelenče záhy dostala i druhý úder. Postaral se o něj opět Josef Rezek a bylo to rychle 2:0. Ospalé mužstvo Zelenče probral až Michal Hajný, který dokázal ve 21. minutě snížit, a vrátit hosty zpět do hry. To hosty nabudilo a začali pomalu převažovat nad domácím celkem. Gól to ale nepřineslo i zásluhou skvělé obrany a brankáře, kteří si dokázali s nebezpečnými střelami hostů poradit. Poločas tak skončil 2:1 a zápas tak byl stále otevřený pro obě strany.

 

Csaplárova past nesklapla

Všichni čekali druhý poločas minimálně stejně vyrovnaný jako ten první. Nebylo tomu tak. Domácí převažovali ve všech ohledech a začali střílet góly. Ve 49. minutě se prosadil Tomáš Pergl, v 73. minutě Pavel Malý a bůra dokonal v 84. minutě Jakub Kadlec a bylo hotovo. Zeleneč tak prohrála poprvé a hden rozdílem čtyř branek. Domácí s přehledem udrželi tři body a zaslouženě vyhráli.



Ohlasy k zápasu


SK Kostelec u Křížků
Pavel Malý, hráč a vedoucí mužstva: Přijel k nám ambiciózní soupeř, který zatím nepocítil hořkost prohry. Zápas začal naším úvodním tlakem, který brzy nesl ovoce a vedli jsme 2:0, soupeř po rychlé akci dokázal snížit na rozdíl jedné branky a o poločasu jsme šli do kabin za stavu 2:1.Báli jsme se tzv. "Csaplárovi pasti" ale po poločase jsme dokázali zvýšit na 3:1, soupeř se nedostal do potřebného tlaku a nám se dařilo i vinou střídajících hráčů zvyšovat náskok. Pokud byla potřeba, podržel nás náš brankář a nakonec jsme vyhráli rozdílem 4 branek. Soupeř byl fotbalový, ale my chtěli více. Děkujeme všem našim fanouškům.




Sestavy


SK Kostelec u Křížků
M. Plocek [-] - A. Štach [-] , P. Zikmund [-] (46. P. Malý [-] ) , F. Mikuláš [-] , J. Prchal [-] (60. D. Švihel [-] ) , T. Jelínek [-] , J. Rezek [-] (84. M. Patočka [-] ) , M. Rzounek [-] , T. Tolar [-] , A. Šafránek [-] (77. A. Branžovský [-] ) , T. Pergl [-] (65. J. Kadlec [-] )

SK Zeleneč
M. Palašta [-] - D. Tyšer [-] (63. J. Ešner [-] ) , J. Jindra [-] (79. R. Nájemník [-] ) , D. Křížek [-] , M. Skuček [-] , D. Housa [-] , M. Hajný [-] , J. Javůrek [-] , K. Vitvera [-] , D. Capek [-] , F. Larva [-]

ŽK: 10. F. Mikuláš .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích