5:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

3.kolo, Středočeský | Praha - východ | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nudný zápas, který rozhodovaly penalty


Branky


3

Sobotní utkání mezi Škvorcem a Bášťí přineslo snad nejnudnější průběh za celou dosavadní sezónu. Dlouhé nakopávané balóny a dvě šance na každé straně. Jinak nic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních deset minut to šlo, ale potom...?

Zápas mezi Škvorcem a Bášťí odstartoval slibně. Oba týmy dokázaly vyvíjet tlak na soupeře, a proto taky přišly rychlé góly. Nejprve v 5. minutě poslal domácí do vedení David Bobáň, o čtyři minuty později srovnával Vlastimil Kundert. Po deseti minutách tak bylo skóre 1:1. Ale v ten moment, jako by zápas skončil. Ze zápasu se vytratila veškerá fotbalovost a oba týmy hrály ma dlouhé balóny. Záložní řada nebyla v podstatě potřeba. Tak se to vleklo celý první poločas, který tedy skončil výsledkem 1:1.

 

Domácí nedokázali využít převahy v počtu hráčů

Druhý poločas začal tam kde skončil. Dlouhé balóny, kombinace vázla a šance veškeré žádné. I přes značné vyčerpání hráčů Bášťe, kteří přijeli jen v 11-ti mužích, byli přeci jen o trochu lepším týmem. Dokázali si vytvořit alespoň dvě šance, gól ale nepadl. Vzhledem k tomu že se domácí mužstvo k ničemu většímu nezmohlo a hostům chyběla koncovka, skončil zápas remízou 1:1 a šlo se na penalty.

5:3

Při penaltovém rozstřelu se projevil faktor střídání, který byl hostům jaksi znemožněn. domácí, kterým zbylo trochu víc energie proměnili své pokutové kopy, zatímco hosté dvakrát chybovali. Domácí tak urvali o bodík navíc, je ovšem k zamyšlení, že hosté nemohli střídat zatímco domácí měli k dispozici sedm náhradníků, a zápas stejně nevyhráli s plným počtem bodů.



Ohlasy k zápasu



Bášť
Martin Bulvas, funkcionář: Tento zápas se ani jednomu z mužstev moc nepovedl. Jeho úroveň odpovídala spíš utkání třetí třídy. Od začátku bylo tempo zápasu slabé, obě mužstva se snažila ohrozit soupeře dlouhými nakopávanými centry za obranu, přes zálohu se moc nehrálo. Asi v 5. minutě po hrubé chybě obrany Bášťe propadl balon k útočníkovi Škvorce a ten přeloboval vyběhnuvšího brankáře Bášťe. 1:0 pro Škvorec. Asi v 10. minutě chyba v obraně Škvorce a záložník Bášťe srovnává hlavou na 1:1. Nezáživná hra pokračovala dál do konce 1.poločasu, za zmínku stojí jen šance útočníka Bášťe, který šel sám na branku Škvorce, ale branku nedal. Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil, i když si šance vytvářelo jen mužstvo Bášťe. Ovšem ani jednu ze tří vyložených neproměnilo, za zmínku stojí nastřelená tyč asi v 75. minutě zápasu. Utkání tedy skončilo po 90.minutách 1:1 a následovaly pokutové kopy, v nichž byl úspěšnější Škvorec a získal tedy v tomto zápase ještě druhý bod. Remíza je asi spravedlivá, výkon mužstva Bášťe byl pro mě trochu zklamáním. Ovšem, pokud opět na hřiště soupeře přijede tým jen s jedenácti hráči, je to na pováženou.



Sestavy


TJ Sokol Škvorec
J. Pikner [-] - Y. Tsymbaliuk [-] (53. C. Mcdonald [-] ) , L. Němeček [-] , J. Blesk [-] , T. Terynek [-] , R. Žouželka [-] , D. Hisem [-] , R. Bureš [-] , D. Bobáň [-] , J. Novotný [-] , M. Linhart [-]

Bášť
M. Detko [-] - T. Bobek [-] - S. Hadžiosmanovič [-] , B. Vostřel [-] , J. Tauš [-] , A. Magyar [-] , V. Kundert [-] , M. Kundert [-] , L. Kříž [-] , T. Fafek [-] , J. Koníček [-]

Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza