3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 17:00

2.kolo, Středočeský | Praha - východ | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O vítězi se rozhodlo v poslední půl hodině


Branky


70. A. Magyar , 79. T. Bobek , 86. T. Bobek
4

Nedělní utkání Bášťe proti Dobřejovicím bylo dost vyrovnané. Do 70. minuity se nevědělo kdo urve toužené body na svou stranu. Nakonec byli šťastnější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný poločas góly nepřinesl

Od prvních minut se zápas hrál velmi opatrně. Nikdo nechtěl udělat chybu jako první, a tak se míč dlouhou dobu potuloval jen okolo šestnáctek. Nikdo si moc netroufal do větší akce a proto mohl být zápas pro mnohé nudou. Pozdvižení na tribunách způsobil až ve 30. minutě útočník Dobřejovic, který mohl hlavičkovat do odkryté branky ale balón poslal těsně nad břevno. Obrana obou týmu celý poločas fungovala na výbornou a žádnou větší šanci soupeře nepřipustila. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0 a každý byl zvědavý, jak toto klání dopadne.

 

Kapitán zahájil palbu

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, kteří chtěli na domácí půdě zvítězit. Hra se tak přesunula na dlouhou dobu před vápno Dobřejovic, gól ale dlouho nepadl. Velká šance přišla v 70. minutě. Po asi sedmém rohu domácích dokázal nejvýše vyskočit kapitán Bášťe Attila Magyar a poslal domácí do vedení. Hosté po obdrženém gólu neměli moc času srovnávat, a tak museli otevřít obranu a hrát to do útoku. Toho využilo ale domácí mužstvo. Po krásné přihrávce do pokutového území uklidil balón do sítě Tomáš Bobek a zvýšil vedení Bášťe na 2:0. Druhým gólem poslali domácí svého soupeře na lopatky. Frustrované obrany využil ještě jednou Tomáš Bobek a v 86. minutě dokonal dílo. Bášť tak doma bere zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


Bášť
Martin Bulvas, funkcionář: Od prvních minut vyrovnaná opatrná hra obou mužstev, nikdo nechce udělat chybu a tak se hra odehrává mezi oběma šestnáctkami. Postupně si začíná mužstvo Dobřejovic, které má velmi dobrou středovou řadu vytvářet mírnou převahu v poli, ale do šancí se nedostává, obrana Bášťe hraje spolehlivě bez chyb. Bášť spoléhá na dva rychlé útočníky, kteří se snaží hrozit z dlouhých pasů, ale i obrana Dobřejovic pracuje spolehlivě a žádnou šanci nepřipustí. Asi ve 35 minutě přišla velká šance Dobřejovic, po centru z levé strany má hlavičkující hráč odkrytou část branky, ale přestřeluje. Poločas končí 0:0 a zdá se, že kdo dá branku ten vyhraje. Do druhého poločasu Bášť střídá hráče v záloze a obraz hry se začíná měnit. Pomaloučku se aktivita přesouvá na kopačky domácích a hraje se více na půlce hostů. Přibývá tím pádem i počet rohů a dalších standartních situací. Asi v 70 minutě se po rohu z pravé strany prosadil kapitán SK Bášť a koníčkem hlavou posla Bášť do vedení 1:0. Mužstvo Dobřejovic ve snaze o vyrovnání otevřelo více hru a toho využili útočníci Bášťe a v 75 . minutě po krásném úniku z pravé strany pohodlně zvyšuje Bášť do prázdné branky na 2:0. Po této brance bylo v podstatě rozhodnuto, Dobřejovice se k žádnému náporu již nedostali, naopak po chybě jejich obrany zvyšuje útočník Bášťe po zemi k tyči v 85 minutě na 3:0. Tak utkání i skončilo. Zápas se hrál v dobrém tempu, slušně, obě mužstva i rozhodčí přispěli ke krásnému fotbalovému odpoledni v Bášťi.




Sestavy


Bášť
M. Detko [-] - T. Bobek [-] - B. Vostřel [-] , T. Fafek [-] (46. S. Hadžiosmanovič [-] ) , F. Hons [-] , L. Kříž [-] , M. Kundert [-] (65. M. Hofman [-] ) , V. Kundert [-] , A. Magyar [-] , R. Špejra [-] , J. Tauš [-]

Dobřejovice
J. Hanuš [-] - R. Rosák [-] , O. Renský [-] , L. Olmr [-] (78. J. Petrák [-] ) - V. Poustecký [-] , T. Pham [-] , J. Pacourek [-] (61. T. Nguyen [-] ) , J. Schuster [-] , O. Rosák [-] , L. Bártek [-] - P. Čáp [-] (88. D. Kučera [-] ) -

ŽK: 7. T. Bobek , 82. V. Kundert - 71. R. Rosák .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Maxmilián Sobek

Expert: Štěpán Kment
Tip experta: výhra domácích

2:1

Tip: výhra domácích

Tip: remíza