3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

2.kolo, Středočeský | Praha - východ | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvougólový Panajotis Giogas i skvělý Jakub Novotný. Domácí se radovali ze zisku tří bodů


Branky


20. P. Giogas , 24. P. Giogas , 54. J. Musil - 7. P. Malý , 37. J. Rezek
4

Zápas mezi Radošovicemi a Kostelcem se odehrál v přátelském duchu. Oba týmy se znají i z přátelských utkání před začátkem sezóny. Teď si ale nic nedarovali a bojovali o tři body na plno. Těsnou přestřelku nakonec vyhráli domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý Panajotis vracel domácí do hry

Zápas začali lépe domácí. Hned v úvodu si dokázali vytvořit dvě střelecké příležitosti ale první se radovali hosté. V 7. minutě posílal hosty do vedení Pavel Malý. Radost hostů ale netrvala dlouho. Ve 20. minutě vyrovnal svoji střelou Panajotis Giogas. Hra se poté hodně vyrovnala a ne jednou museli brankáři ukázat svoje umění. Ve 24. minutě se dostal ke střele znovu Panajotis Giogas a znovu proměnil. Hosté se po druhém obdrženém gólu zvedli a začali domácí celek hodně tlačit. Brankář domácích Jakub Novotný chvíli odolával ale nakonec byl překonán. Ve 37. minutě to dokázal Josef Rezek. Víc se už v první půli nestalo, takže do kabin se šlo za stavu 2:2.

 

Novotný chytal život

Úvod druhého poločasu patřil domácím, kteří stihli dát rychlý gól v 54. minutě. Střelcem byl Jan Musil. Po vedoucím gólu začali domácí hodně bránit. Hosté hráli s balónem na půli soupeře a vytvořili si několik střeleckých příležitostí. Všechny dokázal skvělými zákroky zneškodnit brankář Jakub Novotný, který svůj tým podržel i v těch největších šancích soupeře. Jak už nadpis napovídá, gól již nepadl a domácí se tak mohli radovat ze zisku vydřených tří bodů.



Ohlasy k zápasu


Radošovice
p. Strejček, trenér: A tým Radošovic si připsal v prvním domácím utkání velmi upracovanou, ale důležitou výhru. Střelecky se prosadily tradiční opory Panajotis Giogas a Honza Musil. Zápas se hrál s velkým nasazením a byl plný osobních soubojů. Významnou roli hráli vynikající výkony obou brankářů, kteří předvedli několik vynikajících zákroků.

SK Kostelec u Křížků
Pavel Malý, hráč a vedoucí mužstva: Zápas se odehrál se soupeřem, který postoupil ze 3. třídy a my soupeře známe i z přátelských utkání. Zápas začal převahou domácích, ale byli jsme to my, kdo se v 7 minutě radoval z první branky. Soupeř dokázal dvěma rychlými góly otočit výsledek, ale nám se povedlo srovnat do poločasu. Poločas tedy 2:2. Po změně stran soupeř přidal třetí branku a začal hodně bránit výsledek. My jsme naopak zahodili tři gólové situace, kdy domácí podržel jejich brankář. Utkání se nám nepovedlo zremizovat i když si myslíme, že remíza by zápasu slušela víc. Soupeři gratulujeme a přejeme hodně štěstí do dalších zápasů.



Sestavy


Radošovice
J. Novotný [-] - J. Pánek [-] , A. Heneš [-] , P. Praženka [-] , P. Švadlena [-] - A. Meztek [-] , P. Dolejší [-] (69. M. Novotný [-] ) , Š. Thümmel [-] (90. J. Štolc [-] ) - Š. Strejček [-] (69. J. Hruštinec [-] ) , J. Musil [-] , P. Giogas [-] (83. T. Jírů [-] )

SK Kostelec u Křížků
M. Plocek [-] - A. Rezek [-] , P. Zikmund [-] , M. Patočka [-] (60. P. Jun [-] ) , T. Tolar [-] , M. Rzounek [-] , J. Rezek [-] , T. Jelínek [-] , J. Prchal [-] , F. Mikuláš [-] , P. Malý [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Maňas Jan - VITVAR Lukáš, TOMEK Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Maxmilián Sobek

Expert: Štěpán Kment
Tip experta: výhra domácích

2:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích