0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

2.kolo, Středočeský | Praha - východ | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí se snažili ale na body to nestačilo


Branky


48. J. Bíba , 80. J. Bíba
4

Domácí Stříbrná Skalice přivítala hosty z Velkých Popovic. Domácí šance měli, ale na body to nestačilo. Hosty zachránil Bíba.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky byly zakleté

Oba týmy už od úvodního hvizdu hrály naplno. Hra byla dost vyrovnaná a střelecké příležitosti měly oba týmy. Branky ale vypadaly jako zakleté, protože gól ne a ne padnout. Oba brankáři předváděli skvělé zákroky a mnoho střelců si na nich vylámalo zuby. Až na dvě žluté karty pro domácí, se nic závažného nestalo a do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

 

Prolomil to až Jakub Bíba

Druhý poločas už byl atraktivnější. Oba týmy do toho opět naskočily na plno a střelba pokračovala. Smůlu prolomil až v 50. minutě Jakub Bíba a poslal hosty do vedení. Hosté byli po vedoucím gólu aktivnější a mohli po chvíli zvyšovat na 2:0 ale míč těsně minul brankovou konstrukci. Domácí Lukáš Machoň mohl pro změnu vyrovnat, ale míč mezi tři tyče nenamířil. Brankovou dietu změnil až v 80. minutě opět Jakub Bíba a poslal hosty do dvoubrankového vedení. Na to už domácí nenašli odpověď a prohráli tak na adomácí půdě 2:0.



Sestavy


Stř.Skalice
L. Novák [-] - T. Bečka [-] , J. Bubeník [-] - M. Momčilov [-] , L. Rob [-] , K. Dvořák [-] , T. Kopecký [-] , M. Bambas [-] (52. M. Vastl [-] ) , T. Fork [-] - M. Jangl [-] , L. Machoň [-]

FC Slavoj Velké Popovice
J. Černý [-] - J. Bíba [-] , J. Síbrt [-] , T. Síbrt [-] , L. Jandovský [-] , J. Harenčák [-] (85. D. Pinto [-] ) , T. Havlíček [-] , P. Kamp [-] , V. Žáček [-] , T. Válek [-] , P. Musich [-]

ŽK: 24. M. Bambas , 34. L. Rob , 52. M. Momčilov , 79. J. Bubeník - 50. V. Žáček , 52. J. Bíba , 82. T. Válek , 87. T. Síbrt .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Novotný Patrik - GAŽI Emil, CHYLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Maxmilián Sobek

Expert: Štěpán Kment
Tip experta: výhra hostů

0:4

Tip: remíza