P. Čáp 3.
P. Čáp 10. (p.)
J. Schuster 66.
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 17:00

1.kolo, Středočeský | Praha - východ | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Dobřejovice si hladce poradily s hosty


Branky


3. P. Čáp , 10. P. Čáp (p.) , 66. J. Schuster
6

Domácí na závěr prvního kola přivítali hosty ze Škvorce. Zápas se celou odvíjel dle představ domácího celku. Hosté tak odjeli domů s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé góly rozhodly

Do nedělního zápasu nastoupily oba týmy v plné síle a s chutí zvítězit. Od úvodního hvizdu to byla rychlá kombinační hra s přihrávkami na jeden dotek. Ovšem po úvodní chybě hostující obrany, kterou využil už ve 3. minutě kapitán Petr Čáp šli domácí do vedení. Sebevědomí hostů určitě ani nezvedl zbytečný faul ve vlastním vápně a odpískaná penalta již v 10. minutě. K té se postavil muž s kapitánskou páskou a s přehledem proměnil. Nebyl to nikdo jiný než Petr Čáp. Po úvodním fiasku se hosté trochu zklidnili a hra se vyrovnala. Hráči Sokola Škvorec se dostali i do několika zakončení ale branku netrefili. Poločas tak skončil s dvoubrankovým vedením domácích.

 

Ta koncovka...

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. Zatlačili domácí pomalu do vlastního vápna a stříleli o sto šest. Gól ale nepadl. Po velkém náporu se domácí po chybě v rozehrávce dostali do brejku a přidali třetí branku. Tu vstřelil v 66. minutě Jiří Schuster. Zápas se poté dohrával v celku poklidném duchu a až na pár žlutých karet se už nic nestalo. Domácí tak zvítězili na svém hřišti a radují se ze zisku tří bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Škvorec
Ladislav Němeček, sekretář: Utkání jsme začali špatně a po dvou chybách jsme rychle prohrávali 2:0. Hra se následně vyrovnala, ovšem naše zakončení vázlo a nedokázali jsme se propracovat do slibného zakončení. Ve druhém poločase jsme se zvedli, domácí tým zatlačili ale bez gólového efektu. Naopak soupeř z jednoho brejku přidal třetí branku a bylo rozhodnuto.



Sestavy


Dobřejovice
J. Kocián [-] - L. Olmr [-] , R. Rosák [-] , O. Renský [-] , M. Doležal [-] (70. J. Petrák [-] ) - V. Poustecký [-] (77. M. Houfek [-] ) , O. Rosák [-] , J. Schuster [-] (77. L. Janoušek [-] ) , T. Pham [-] , L. Bártek [-] - P. Čáp [-] (60. J. Pacourek [-] ) -

TJ Sokol Škvorec
J. Pikner [-] - D. Bobáň [-] , J. Šroler [-] (67. C. Mcdonald [-] ) , J. Novotný [-] , S. Kobylianskyi [-] , R. Brázda [-] (76. J. Votava [-] ) , R. Bureš [-] (67. D. Faulhaber [-] ) , M. Linhart [-] , T. Terynek [-] , J. Berta [-] (34. R. Žouželka [-] ) , L. Němeček [-]

ŽK: 42. M. Doležal , 44. P. Čáp , 53. L. Olmr , 65. V. Poustecký - 21. J. Berta , 36. J. Šroler , 56. M. Linhart , 60. L. Němeček , 62. R. Brázda , 90. R. Žouželka .
Hráči zápasu: J. Kocián , P. Čáp .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Eloga Petr - ŠVARC Martin, HYC Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Maxmilián Sobek

Expert: Pavel Malý
Tip experta: remíza

Boj do posledních minut a přehlídka střel a gólů. Výsledek 2:2 by tomuto zápasu slušel.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích