4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

1.kolo, Středočeský | Praha - východ | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté zkoušeli betonovat. Moc se to nepovedlo


Branky


6

Taktika beton se moc nevyvedla. Domácí potrestali co se dalo. Nepomohly ani zkušenosti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba v úvodu odstartovala mašinu

První půli začali lépe hosté. Kombinovali v okolí středového kruhu a drželi balón. Bohužel pro hosty již ve 4. minutě přišla velká hrubka Šestajovického brankáře, kterou potrestal útočník Josef Veselý. To už domácí povzbudilo a začali diktovat tempo hry. Hosté se už k ničemu moc nedostávali a spíš bránili. Jenže domácím to nelepilo a střely nebyly moc přesné. To změnil až ve 42. minutě Roman Tur a posunul svůj tým na dvoubrankový rozdíl. Takto zápas zůstal až do poločasu.

 

Hra na jednu branku

Do druhého poločasu vešli lépe domácí. Dobrou kombinací uzavřeli soupeře na vlastní polovině. Hned první velká šance zapadla do sítě. Ve 47. minutě vypálil Josef Veselý, který tak nejen zvýšil vedení mirošovic už na 3:0 ale taky přidal svůj druhý gól. Poté se už hosté jen bránili. Střely domácích létaly ze všech stran a 87. minutě zapadla do branky další. Tentokrát z nohy Jana Hemelíka. Hosté se na nic nezmohli a zápas tak skončil jasnou výhrou domácích.



Ohlasy k zápasu


Mirošovice
Jan Kumsta, místopředseda: Houževnatý soupeř, který má hru postavenou na zkušených hráčích, hrál podle očekávání. Beton. Bohužel pro ně, udělal jejich brankář velkou chybu, kterou odstartoval gólostroj. Zvládli jsme přidat do poločasu ještě jednu branku a o pauze jsme tak byli velmi spokojení. Druhý poločas se hrál v podstatě na jednu branku. Výrazně mladší tým Mirošovic jasně dominoval a nakonec zaslouženě zvítězil.




Sestavy


Mirošovice
J. Šimek [-] - P. Tomášek [-] , K. Tomek [-] , J. Šmíd [-] - M. Tomek [-] , O. Klíma [-] , T. Zvěřina,MUDr. [-] , F. Hňup [-] , R. Tur [-] - M. Procházka [-] , J. Veselý [-]

Šestajovice
P. Zána [-] - D. Záhoř [-] , M. Řehák [-] , V. Kmoch [-] , J. Souček [-] , P. Veverka [-] , R. Smolík [-] , M. Plachý [-] , M. Beran [-] , L. Vaško [-] , A. Ščuka [-]

Hráči zápasu: J. Veselý .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Strnad Miloslav - VITVAR Lukáš, STRNAD Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Maxmilián Sobek

Expert: Pavel Malý
Tip experta: výhra domácích

Na hřišti to bude určitě vyrovnané ale Mirošovice to nakonec zlomí a vyhrají 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích