5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Keřkov si zastřílel proti Borové


Branky


23. J. Šuška , 51. A. Kunc , 74. A. Kunc , 80. A. Kunc , 84. A. Kunc
0

Havlíčkova Borová stále klopýtá a ne a ne se v nové sezoně chytit. Problémem je nesehranost týmu, který se obměnil. Keřkov, který mluví o postupu, po dvou zápasech bez vítězství se konečně mohl radovat ze tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání zabránil Uhlíř

První poločas nenasvědčoval tomu, že by domácí měli dát Borové bůra. Byl vcelku vyrovnaný. Na první branku se čekalo do 23. minuty, kdy se po centru trefil Šuška – 1:0. Vzápětí si stoprocentní šanci vytvořili i hosté. Sobotka dostal parádní přihrávku od Rakušana, běžel sám na golmana, ale zamířil přímo do něj.

Střílel jen Adam Kunc

Jenže po změně stran sice prvních deset minut hosté stále drželi krok, jenže pak domácí zvýšili náskok a Borová odpadla. Adam Kunc v závaru nastavil nohu a Svoboda ji našel přesně – 2:0. Stejný hráč se trefil i v 74. minutě. Tentokrát dostal centr za obranu a nájezd proměnil – 3:0. Za dalších šest minut si naskočil na roh a hlavou zvýšil – 4:0. A deset minut před koncem Kunc završil čtyřbrankový příděl – 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sativa Keřkov
Adam Kunc, trenér Keřkova: „První poločas byl docela vyrovnaný, bylo pro nás důležité, že jsme dali první gól a z obrovské akce vzápětí neinkasovali. Když jsme po změně stran navýšili na 2:0, tak bylo rozhodnuto.“

TJ Sokol Havlíčkova Borová B
David Frühbauer, hráč H. Borové B: „Byla to bída. Zápas ovlivnily naše chyby. První půlka byla vcelku vyrovnaná, ve druhé půli prvních deset minut taky, ale pak jsme podruhé inkasovali a všechno se sesypalo. Zatím nám nehraje dobře záloha, ale furt se sehráváme.“



Sestavy


TJ Sativa Keřkov
O. Uhlíř [-] - M. Sobotka [-] (66. F. Kunc [-] ) , P. Pavlík [-] , M. Dubský [-] , D. Wasserbauer [-] - P. Čejka [-] , P. Šrámek [-] , J. Šuška [-] , M. Pavlík [-] - A. Kunc [-] , J. Svoboda [-]

TJ Sokol Havlíčkova Borová B
J. Jonák [-] - A. Hošák [-] , D. Frühbauer [-] , T. Cacek [-] , P. Šmíd [-] - V. Novotný [-] (46. R. Šrámek [-] ) , A. Frühbauer [-] , K. Tonar [-] , L. Béna [-] - P. Rakušan [-] (57. J. Vavroušek [-] ) , M. Sobotka [-] (75. A. Paušíma [-] )

ŽK: 61. P. Pavlík .
Místo: Keřkov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Culka Ladislav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.