1:2
(0:1)
40. A. Kunc
83. F. Kunc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobíňov potrápil favorita


Branky


53. M. Ondráček - 40. A. Kunc , 83. F. Kunc
0

Keřkov byl v utkání se Sobíňovem jasným favoritem, ale o svém vítězství rozhodl až osm minut před koncem. Obě branky zařídili Kuncovi. První starší Adam a vítěznou pak jeho bratr Filip. Sobíňovu tak zůstali jen „oči pro pláč“. Utkání nakonec vyhrál ten šťastnější.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zářný fotbal se nekonal

 

K vidění bylo poměrně rozhárané utkání, které bylo hodně kouskováno množstvím faulů. Takže se hráči ani nemohli pořádně dostat do tempa. Gólmani se vcelku museli nudit. Moc nepříjemných zásahů neměli. Hosté ale byli o něco nebezpečnější a také se ujali vedení. Ve 40. Minutě si na parádní centr naběhl Adam Kunc a s přehledem otevře skóre – 0:1. Sobíňov hrozil hlavně ze standardních situací. Po jedné z nich Kafka tečoval hlavou, ale mířil jen do gólmana.

Ke konci zápasu byli šťastnější hosté

 

Po změně stran byl scénář podobný jako v první půli. Hra se odehrávalo především ve středu pole a velké příležitosti se ne a ne zrodit. Až v 53. minutě se domácím podařilo srovnat. Aut se odrazil do středového kruhu, odkud Zrzavý poslal na Ondráčka a ten poslal balon za překvapeného Uhlíře – 1:1. Sobíňov vyrovnávací branka nakopla a dostali se do mírného tlaku. Ovšem tutovky se jim vytvořit nepodařilo. Závěr zápasu se oba celky vyrovnaly a vše naznačovalo, že se body budou dělit. V 83. minutě domácí nezvládli rohový ubránit rohový kop Keřkova a bratr kanonýra Adama Kunce Filip mířil hlavou přesně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sobíňov
Pavel Kafka, hráč: „Byl to vyrovnaný zápas, poměrně bez šancí. Gólmani si asi moc nezachytali. Keřkov šel do vedení, nám se podařilo chvíli po poločase srovnat. Když už to vypadalo na remízu, tak jsme neuhlídali jejich roh. Byl to spíš remízový zápas.“

TJ Sativa Keřkov
Milan Zvolánek, hráč: „První poločas jsme byli o trochu lepší, po změně stran naopak byli o trochu lepší domácí a zaslouženě srovnali. My jsme pak byli na konci šťastnější.“



Sestavy


TJ Sokol Sobíňov
P. Veselý [-] - M. Vopršal [-] , T. Štěrba [-] , V. Starý [-] , O. Vopršal [-] - M. Ondráček [-] , P. Kafka [-] , D. Říčan [-] , I. Koutník [-] - M. Hochman [-] (57. J. Hečko [-] ) , T. Zrzavý [-]

TJ Sativa Keřkov
O. Uhlíř [-] - Z. Barák [-] , M. Dubský [-] , P. Pavlík [-] , D. Wasserbauer [-] - J. Šuška [-] , M. Zvolánek [-] , M. Pavlík [-] , P. Čejka [-] - V. Jeřábek [-] (71. F. Kunc [-] ) , A. Kunc [-] (62. V. Prchal [-] )

ŽK: 45. V. Starý , 71. T. Štěrba , 90. O. Vopršal - 29. A. Kunc , 45. P. Čejka , 75. V. Prchal .
Hráči zápasu: J. Šuška .
Místo: Sobíňov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kutil Petr - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.