Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 15:30

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hředle patnácti góly do sítě Olešné přepisují historii


Branky


2. J. Sláma , 7. T. Čuda , 10. A. Vitner , 20. T. Vitner , 24. D. Bechner , 29. A. Vitner , 36. D. Bechner (p.) , 40. A. Vitner , 42. D. Rais , 49. D. Rais , 51. J. Sláma , 58. D. Bechner , 65. D. Bechner , 76. A. Vitner , 78. D. Bechner
11

Olešná se semkla a týmovým výkonem dokázala obrat o body Roztoky. To platilo minulý víkend. Nyní stál před Pásovkou soupeř jiné úrovně. Hředle na domácí půdě svého soupeře drtily od úvodní minuty a vůbec ho nešetřily. Devět gólů za první poločas a zbylých šest za poločas druhý budiž toho důkazem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Palba od první minuty

Olešná zajížděla do Hředel s jasným cílem. Pokusit se uhrát co nejlepší výsledek s vědomím, že na body to asi nebude. První desetiminutovka toho byla jasným důkazem a to ještě domácí neproměnili Slámou v 7. minutě penaltu. Olešná si žádnou větší příležitost nevypracovala a musela jen přihlížet, jak se hředelští hráči baví fotbalem. Střelecky se prosadil hned čtyřikrát A. Vitner, který tak dal zapomenout na své trápení z Pustovět. Poločasové skóre na konci prvního poločasu bylo velmi kruté, a to ještě nebyl uznán gól Kroupovi z důvodu ofsajdového postavení - 9:0.

Olešná trpěla až do konce

Druhý poločas tak mohl nabídnout další příjemnou fotbalovou podívanou pro domácí fanoušky a bylo jen otázkou, jak se fotbalisté Olešné ke zbytku zápasu postaví. Tak i tak si procházeli doslova peklem. Gólové zaokrouhlední trefil po Slámově přímém kopu Rais a desítka byla na světě. M. Pavlíček v brance dělal co mohl, ale to bohužel nestačilo. Při jedné z nebezpečných střel A. Vitnera se vyznamenal, když míč vyškrábl na břevno. Na svého parťáka z útoku navázal Bechner, který se na konci zápasu mohl radovat z pěti branek.

 

Ve druhém poločase dostali na domácí straně příležitost i dorostenci, kteří se mohli spolu se zkušenějšími mazáky těšit z vysokého vítězství, které se na fotbalové scéně v dospělém fotbale jen tak nevidí. Čestný gól nezaznamenal ani J. Procházka, který jako jeden z mála ze svého týmu ohrozil hředelskou svatyni - 15:0. Hředle tak překonaly své nejvyšší vítězství v historii klubu, které bylo dosud z roku 2001, kdy útočnou smršť zelenobílých odnesly Hřebečníky v poměru 13:1.

 

Zdroj: oficiální webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu



FC Olešná
Jan Sklenář, trenér: Není co hodnotit. Od prvních sekund bylo vidět, že hráči nic nepodcenili a že to bude jen o tom, kde se zastaví počet branek. Víkend si můžeme užívat, ale od pondělí se již musíme soustředit na poslední tři zápasy, které rozhodně nebudou jednoduché. Teprve ony ukáží, zda podzim byl úspěšný nebo ne.



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - T. Vitner [-] (60. D. Brož [-] ) , D. Rais [-] (76. L. Andrle [-] ) , D. Bechner [-] , D. Minařík [-] (46. V. Hladký [-] ) , A. Vitner [-] (76. D. Minařík [-] ) , J. Sláma [-] (60. M. Vitner [-] ) , T. Čuda [-] , Z. Žihla [-] , D. Kroupa [-] , M. Somol [-]

FC Olešná
M. Pavlíček [-] - P. Kollmann [-] (51. S. Fiala [-] ) , V. Kašpar [-] (44. V. Zadnevulytsia [-] ) , A. Hlavsa [-] - L. Vrbata [-] - Z. Přibík [-] , P. Bučák [-] , J. Procházka [-] , Š. Procházka [-] , M. Köhler [-] , K. Ivančík [-]

Hráči zápasu: A. Vitner , D. Rais , D. Bechner .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - MINAŘÍK Hanuš (N), FIEDLER Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 19:43
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 07:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 14:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 11:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 20:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 19:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 14:41

Tip: výhra domácích