3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Leština opět bojuje se sestavou a nezískala ani bod


Branky


29. T. Hruška , 53. T. Eis , 63. R. Dvořák - 10. L. Sobek , 83. A. Kožnar
0

Leština stále okupuje poslední místo tabulky. Vyhrát nedokázala ani na hřišti nováčka z Malče, který naposledy vyhrál v šestém kole a tak se konečně dočkal. Výhra ho tak posunula tabulkou o dvě místa, předskočil jak pohledské tak borovské béčko. To Leština je stále na dně. Podzim je pro domácí velkou zkouškou. Jediné, co je drží nad vodou, je to, že její konkurenti v boji o záchranu také klopýtají. A jejich ztráta není tak velká.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Leština se opět trápila v koncovce

Leština šla do vedení už v 10. minutě, kdy se po faulu ve vápně pískala penalta. K ní se postavil Sobek a s přehledem ji proměnil – 0:1. O chvilku později mohl navýšit skóre Mišovic, který šel sám na brankáře, ale nedokázal ho přehodit. A tak se trestalo na druhé straně. Ve 29. minutě se dokázal po chybě domácí obraně prosadit Hruška – 1:1. Když pak ještě nedokázal proměnit svou šanci Martin Proněk, tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Konec patřil hostům, ale dali jen jeden gól

Hosté po změně stran dost často mají několika minutové výpadky, během kterých dostanou branku. Tentokrát přišla desetiminutovka, kdy domácí odskočili na rozdíl dvou branek. V 53. minutě nejprve střílel přesně Eis – 2:1. V 63. minutě pak přidal třetí gól Malče Dvořák – 3:1. Celý závěr zápasu pak Leština přitlačila svého soupeře k jeho brance, ale dokázal z toho vytěžit pouze jednu branku. Ta sice znamenala snížení, jenže ostatní příležitosti přišly vniveč. V 83. Minutě dokázal propálit brankáře Duška Kožnar – 3:2. Pak ještě přišla obrovská šance Sobka, ale brankář jeho střelu dokázala vytáhnout.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Leština B
Jiří Piskač, trenér: „Radostný zprávy nemám, nenavázali jsme na to, na co jsme měli. V prvním poločase jsme měli šance, ale nedali jsme je a tak soupeř vyrovnal. Po změně stran přišla naše klasická špatná několikaminutovka. Celý konec jsme je tlačili, ale dokázali jsme jen snížit. Máme marodku, i áčko, neměli jsme možnost si pomoct. Je to špatný. Nemáme lidi a hrajeme s tím, co máme a podle toho jsou i výsledky.“



Sestavy


TJ Sokol Maleč
O. Dušek [-] - D. Aubus [-] , M. Čermák [-] , S. Šimon [-] , M. Musílek [-] (72. M. Každan [-] ) - T. Eis [-] , R. Dvořák [-] (81. R. Marek [-] ) , M. Kotil [-] , M. Tomášek [-] - T. Hruška [-] , D. Každan [-] (64. L. Marek [-] )

TJ Sokol Leština B
P. Kubát [-] - J. Aubrecht [-] , Š. Zatočil [-] (77. K. Piskač [-] ) , L. Reichman [-] , R. Kšíkal [-] - A. Kožnar [-] , M. Proněk [-] , J. Havel [-] , T. Vacata [-] (69. D. Leskovjan [-] ) - L. Sobek [-] , J. Mišovic [-]

ŽK: 34. T. Hruška , 44. D. Aubus - 44. M. Proněk , 45. A. Kožnar .
Místo: Maleč. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bouda Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.