Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 16:00

13.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr si pojistil vedení


Branky


0

Chotěbořské céčko prošlo podzimní částí jako nůž máslem. A ne nadarmo je jasným lídrem soutěže a podle soupeřů předvádí nejlepší fotbal. Proto je už po podzimu horkým kandidátem na postup do nejvyšší okresní soutěže. I přesto, že už v 7. minutě prohrávali domácí o dvě branky, tak se nesesypali a po změně stran si během pár minut s chutí zastříleli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nováček lídra zaskočil

 

V prvním poločase nováček z Malče domácí fotbalisty tak trochu zaskočil. Hlavně jeho nebezpeční útočníci Ivo Koláček s Danem Každanem, kteří kolikrát zatápěli chotěbořské obraně. A hned ve druhé minutě otevřel první jmenovaný skóre, když ve středu hřiště inkasoval přesnou přihrávku a uprchl domácím obráncům – 0:1. Za pět minut už to bylo hned o dvě branky. Stejný hráč se opět trefil, a to ze stejné situace jako při svém prvním gólu – 0:2. Domácí byli zaskočeni a do poločasu se nedokázali prosadit.

Třináct minut – čtyři branky

 

Po změně stran se hrál úplně jiný fotbal než v první půli. Domácí zamíchali sestavou a navíc Maleč fyzicky odpadla. Toho samozřejmě vedoucí celek tabulky dokázal využít a během třinácti minut nasázel čtyři branky a otočil skóre. Nejrpve se v 64. minutě trefil Chlad, který se nejlépe zorientoval ve skrumáži po rohovém kopu a balon dorazil do sítě – 1:2. O devět minut později už bylo srovnáno. Hosté zahráli ve velkém vápně rukou a penaltu s přehledem proměnil Benák. Za dvě minuty poslal svůj tým do vedení Martaus, který zakončil křídelní akci Chlada – 3:2. A pojistku pak za další dvě minuty přidal opět Chlad, který utekl přes půlku hřiště a zavěsil – 4:2.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř C
Miroslav Ledvinka, trenér: „Začátek byl beznadějný. Soupeř hrál dobře, zaskočil nás. Hlavně jejich útočníci Koláček s Každanem. Po změně stran ale soupeř odpadl hlavně fyzicky, a my jsme toho využili a rychlými brankami zápas otočili a pak už zápas dohráli.“

TJ Sokol Maleč
Ondřej Dušek, brankář: „My jsme využili toho, že jsme hráli po větru a dali jsme dvě rychlé branky. Jinak soupeř byl lepší, my jsme se drželi první poločas. Po změně stran to Chotěboř prostřídali, a my jsme to už nevydrželi ani fyzicky, ani psychicky. Ovšem bojovali jsme až do konce.“



Sestavy


FC Chotěboř C
P. Chalupa [-] - R. Smutný [-] , J. Cicvárek [-] (45. P. Chlad [-] ) , J. Haltúf [-] , R. Fiala [-] - P. Češík [-] (45. p. Sadílek [-] ) , P. Ledvinka [-] , A. Doležal [-] , M. Čapek [-] - F. Martaus [-] , L. Benák [-]

TJ Sokol Maleč
O. Dušek [-] - M. Čermák [-] , L. Marek [-] (74. R. Marek [-] ) , S. Šimon [-] , D. Aubus [-] - I. Koláček [-] , D. Každan [-] (68. M. Každan [-] ) , T. Eis [-] , M. Kotil [-] - T. Hruška [-] , R. Dvořák [-] (77. O. Fikar [-] )

ŽK: 58. P. Chlad , 86. F. Martaus - 68. I. Koláček , 72. D. Aubus . ČK: 76. D. Aubus .
Hráči zápasu: P. Chalupa , F. Martaus - I. Koláček , S. Šimon .
Místo: Chotěboř. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Neuvirth Jakub - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.