0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 17:00

3.kolo, Středočeský | Mělník | IV. třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj mezi Jeviněvsí a Uhy rozhodla jediná branka


Branky


0

Po dvou vysokých porážkách na úvod soutěže se Jeviněves těšila na "konečně přijatelného soupeře", jímž měly být Uhy, které v prvním utkání schytaly desítku od Chvatěrub. Poprvé v sezoně se Jeviněvsi sešla téměř kompletní sestava, takže mladé trio tentokrát naskakovalo jen na úseky utkání z lavičky. Chyběli prakticky jen Macák s Jeřábkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vybušili před přestávkou gól

Zápas se hrál celkem vyrovnaný, pár záblesků bylo na obou stranách. Až před poločasem přišlo krásné zakončení hostí, po centru z levé strany - ze zhruba 7 metrů volejem pod břevno zavěsil Bušil.

Ve druhé půli si Uhy výsledek pohlídaly, nedovolily Jeviněvsi vytvořit si cokoliv nebezpečnějšího, naopak samy několikrát zahrozily ze hry či z šikovně zahraných trestných kopů. Jeviněvsi se neprosadil na první pohled slušný útok Kokšál-Novák, snad se ukáže v dalších utkáních.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jeviněves
Jaroslav Kysela: Hra Jeviněvse dlouhodobě, to je antifotbal, to jsou opravdu příznivci kopané, v doslovném slova smyslu. A vše přináší své výsledky. V tomto případě takové, že by si Jeviněves zasloužila ještě soutěž o patro níž. Co se týče řečí, tam by to bylo na divizi, ovšem po fotbalové stránce je to mizérie. Někteří hráči to zkouší třeba tak, že se den před zápasem zlejou asi s vírou, že když se z toho vyspí, budou z nich fotbalisti. Další pak drží týden co týden pohybovou dietu, zkrátka od jedné neděle šetří pohybem do té další, jiní věří v teoretickou přípravu, tak vyhrávají na xboxu, zkrátka je to pestrá směsice, každý dělá co mu vyhovuje, hlavně ať to nebolí nebo aby se nedej bože nezadejchal. No a pak přijede soupeř a skoro vždycky, jako na potvoru umí pracovat s míčem, sem tam (omlouvám se za sprosté slovo) zasprintuje, dokonce vyskočí do vzduchu! Hlavně aby přišel příští týden brankář! Hovno pánové! Dokud se nic nezmění, veřte, že to přestane bavit postupně všechny.




Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - P. Kindl [-] , T. Navrátil [-] , M. Schoř [-] , M. Baláž [-] , J. Kokšal [-] , P. Duchoslav [-] , D. Velický [-] , L. Kosman [-] , M. Rozsypal [-] , T. Novák [-]

TJ Sokol Uhy
J. Bakalař [-] - J. Bušil [-] , V. Brhel [-] , P. Borisov [-] , Š. Patócz [-] , R. Novák [-] , V. Křelina [-] , L. Satran [-] , R. Fundák [-] , M. Valer [-] , V. Trnobranský [-]

ŽK: 75. P. Kindl - 87. V. Brhel .
Počet diváků: 46.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.