Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

7.0

Zázemí

10.0

Výhra Králova Dvora byla stvrzena až v závěru zápasu


Branky


14. J. Bican , 82. J. Bican , 86. J. Bican (p.) , 89. A. Kočí
2

Příjemné počasí, divácká návštěva a hodně gólů. To přinesl fotbalový víkend v Králově Dvoře, kde rezerva Cábelíků hostila soupeře z Milína. Před utkáním byl B-tým Králova Dvora v tabulce na prvním místě právě před Milínem o jeden bod, a tak rozhodně bylo o co hrát. Ve 14:00 hodin hlavní rozhodčí Schveinert zahájil zápas a souboj o čelo tabulky tak započal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani minutu si hráči neoddechli

Do prvního ohrožení branky se dostali hosté z Milína ve 2. minutě. Pohořálek po pravé straně vedl balon, následně centroval do pokutového území, kde se ke střele dostal Kunc, nicméně domácí brankář Špicl si s jeho střelou bez problémů poradil. Hned o minutu později se do útoku vrhl i Králův Dvůr, ale Bíbův centr skončil pouze v náruči hostujícího brankáře. Zápas se hrál ve slušném tempu, a tak se v 6. minutě po levé straně uvolnil cábelík Bican, avšak i jeho centrovaný balón skončil v náruči Poplšteina. Domácí hned napadali rozehrávku a po odebrání balonu přišel faul na domácí hráče ze slibné pozice. K rozehrání se postavil Krivačka, ale jeho nákop dokázala hostující obrana odvrátit.

 

Hosté hrozili z nebezpečných brejků což ukázali v následující minutě. Pohořálek znovu potáhl míč po pravé straně, ale jeho nebezpečný nákop pouze proletěl pokutovým územím domácích. Hosté se však nevzdali, vybojovali balón zpět a když poté před velkým vápnem fauloval domácí Janků, dostali Milínští velmi dobrou příležitost v podobě přímého kopu. K exekuci se postavil Obdržal, ale našel pouze rukavice připraveného Špicla. V minutě jedenácté, po rychle vhozeném autu, se ke střele na branku dostal domácí Matějka, leč vyslal na branku Poplšteina slabou střelu. Po rozehrávce se k balonu dostal Bican, ale jeho dva střelecké pokusy odvrátila hostující obrana.

 

V minutě 14. poprvé explodovala gólová radost. To když domácí Jan Svoboda výtečnou přihrávkou poslal do úniku po pravé straně Bicana a ten střelou podél golmana otevřel gólový účet tohoto utkání - 1:0.

 

O dvě minuty později hosté rozjeli další nebezpečný útok. Znovu to bylo z pravé strany, kde hrozili nejčastěji a byl to opět Pohořálek, který poslal nebezpečný centr. K němu se dostal brankář Špicl, vyrazil míč před sebe a odražený balón pak odvracela domácí obrana. Pohořálek po následném vybojování balonu zpoza vápna vystřelil perfektní ránu na domácí branku. Špicl však výtečnou robinsonádou balon zneškodnil a následoval tak rohový kop. K němu se postavil Obdržal, ale jeho nákop ze vzduchu stáhl Špicl.

 

V minutě dvacáté se znovu cábelíci hrnuli na branku hostů, Rešl centrem našel Bicana, ten ovšem nedokázal svůj střelecký pokus umístit mezi tři tyče a branku minul. O minutu později znovu centr do vápna hostů, tentokrát centroval Svoboda, ale Černý nedokázal zkrotit balon, a ten skončil za čarou a následoval odkop od branky hostů. 24. minuta a znovu útok králodvorské rezervy. Sýkora průnikovou přihrávkou našel Matějku, ten poslal balon do vápna, kterým pouze proletěl, následně se k míči dostal Bíba, jenž vracel zpět na Matějku, ale ten v pádu nedokázal umístit balon a hlavičkoval mimo.

 

27. minuta Milín po šoku z inkasované branky začal znovu více útočit. Pohořálek centroval po faulu na polovině hřiště, jeden z hostujících hráčů prodloužil hlavou, ale ze vzduchu sebral včasným výběhem míč Špicl, který byl následně faulován. Další nebezpečný útok Milína se zrodil ve 30. minutě, kdy znovu velmi aktivní Pohořálek střílel na branku, ale o kousek jí přestřelil. V minutě dvaatřicáté se do šestnáctky milínských dostal Bican, svou přihrávkou našel Matrina Janků, ale jeho slabší střelu bez problému sebral Poplštein. Na domácí padl lehký útlum, a tak se do hry dostávali více hosté z Milína. Minuta třiatřicátá, kdy se ke střele před velkým vápnem dostal hostující Lukáš Rom, ale i jeho pokus do středu branky zlikvidoval Špicl. Hned o minutu později střílel na branku Jiří Šídlo ale domácí obránce Krejča odvrátil míč do bezpečí.

 

Na tabuli svítila 41. minuta když se po výborné přihrávce do běhu dostal do úniku hostující obdržal. Výborně ale vyběhl Špicl a jeho brejk zneškodnil, hosté se dostali k odraženému balonu na levé straně kde následně fauloval Krivačka. Míč si postavil Obdržal, ale jeho centr odvrátil hlavou Rešl. Dvě minuty před koncem prvního poločasu unikal po straně Jiří Šídlo ve snaze vyrovnat skóre do poločasu, ale domácí bek Sýkora odvrátil jeho balon na rohový kop. K tomu se postavil znovu Obdržal, ovšem centr znovu odvracela domácí obrana. Konkrétně to byl Vojtěch Krejča, který hlavičkoval pryč a poté si poradil i s dalším nákopem hostů. Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:0 pro Cábelíky.

 

Závěr patřil domácím

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí hráči. Hned v minutě 46. centroval do vápna Matějka, ale jeho nabídku nikdo nedoběhl, a tak skončil balon v zámezí. O minutu později Janků poslal Černého, který vybojoval rohový kop, Bicanův centr ale odvrátila hostující obrana. V minutě padesáté znovu centroval do pokutového území Bican když přebral balon na polovině hřiště, nicméně i tento centr skončil u hostů, konkrétně v náruči brankáře.

 

Hosté z Milína se k první šanci v druhém poločase dostali na kraji 54. minuty, kdy domácí Černý odrazil míč na roh. Centr Obdržala se ovšem po několika hlavičkách dostal až ke Špiclovi a nebezpečí bylo zažehnáno. Z následného výkopu se do brejku dostávali Cábelíci, ale Bican byl faulovaný, a tak se ke standartce postavil Krivačka. Jeho nákop ale odvrátila obrana. Králodvorští se tlačili do útoku a v 56. minutě měl obrovskou šanci domácí kapitán Svoboda. K velké smůle všech domácích hráčů i fanoušků ale jeho dvě gólové střely vyrazil na brakové čáře skvěle jeden z hostujících obránců.

 

V padesáté osmé minutě se o slovo zkoušeli přihlásit domácí, Václav Kuba ale pálil vysoko nad. V 59. minutě přišlo první střídání v mužstvu Cábelíků. Kapitána Jana Svobodu na hřišti nahradil Adam Kočí. Půl hodiny před koncem utkání poslal Bican do slibné šance Matějku. Jeho následnou střelu ale Poplštejn ve vzduchu chytil. Minuta 62., Kočí fauloval hostujícího hráče, a nabídl tak soupeři další standartku. Nákop Obdržala ale znovu odvrátila pozorná domácí obrana. O další tři minuty později byl ostřejším zákrokem faulovaný Jiří Bican a hostující hráč Petr Vondráček za svůj zákrok viděl první a zároveň také jedinou žlutou kartu celého utkání. Krejča poslal dobrý pas na Kočího, který ale netrefil branku Milína.

 

V šedesáté sedmé minutě střídali také hosté. Ze hřiště odešel Vojtěch Zákoucký a čerstvou posilou byl Petr Červenka. Další střídání, tentokrát na straně hráčů v modrém, tedy domácích, přišlo po následujících třech minutách. Ze hry odešel Šimon Krivačka a na hřiště nastoupila posila z A týmu, David Beňo. 72. minuta přinesla další změnu hráčů na place. Hosté stáhli ze hry Martina Pacinu a jeho post na trávníku obsadil Vít Vondrášek. Poté domácí Adam Kočí vybojoval rohový kop. Bicanův centr obrana odvrátila zpět k exekutorovi rohového kopu a jeho další vzdušný míč odvrátili tentokrát do bezpečí. 77. minuta, Janků našel přesným pasem Jiřího Bicana který se dostal z levé strany do vápna, branku hostů ale přestřelil. Po následném odkopu od branky se hosté hnali v úniku na Špicla, ten ovšem podtrh svůj dobrý a jistý výkon v utkání včasným vyběhnutím a zlikvidováním akce soupeře. V 79. hosté potřetí vystřídali. Ze hry dolů šel Marek Petrák a do hry zasáhl Matěj Zákoucký.

 

Hned za další dvě minuty Jan Bíba poslal perfektní přihrávku na hranu ofsajdu, kde balón přebral Jiří Bican a svůj únik zakončil střelou nad padajícího brankáře a vstřelil svůj druhý gól v utkání - 2:0.

 

Hosté byli jako opaření avšak se nehodlali vzdát. Pohořálek vypálil pěkně, leč těsně vedle. V 84. minutě Černý poslal do dalšího brejku Bicana, který se hnal za hattrickem. Vystřelil, ale balón byl sražený na roh. Ten rozehrával Janků. Obrana hostů odvrátila balón ale zmocnil se ho opět Martin Janků a při kličce okolo hostujícího hráče byl faulován a rozhodčí měl jasno - kopala se penalta. Kdo jiný by se jí mohl zhostit než skvěle hrající Bican, který útočil na svůj třetí hattrick v sezóně. Bican zahrál penaltu do pravé strany branky, hostujícího gólmana poslal na druhou stranu, a dokonal tak svůj hattrick a zasadil soupeři definitivní KO - 3:0.

 

V 88. minutě domácí naposledy vystřídali, ze hry šel třígolový střelec Jiří Bican, a užil si tak potlesk témeř dvou seti diváků, kteří si našli cestu na dnešní zápas. Na hřišti ho nahradil Petr Dochtor. Ten se téměř okamžitě dostal k velké šance, když po střele Matějky gólman vyrazil balón přímo na něj, avšak Dochtor vystřelil pouze do náruče připraveného golmana hostů. O minutu později přišla ještě jedna radost pro domácí. David Beňo potáhl po pravé straně balon a naservíroval ho výtečnou přihrávkou před prázdnou branku. Tam stál Adam Kočí, a neměl tak problém do odkryté sítě míč uklidit - 4:0. Chvilku poté hlavní rozhodčí Schveinert ukončil tento zápas, a Králův Dvůr tak měl důvod k oslavám. V souboji a čelo tabulky a půl mistra sezony zvítězil 4:0 a do jarní části si na prvním místě tabulky drží čtyřbodový náskok.

 

 Reportáž z utkání zaslal Lukáš Holeček, děkujeme!



Počet diváků: 200. Rozhodčí: Schveinert Radek - ŘÍHA Zdeněk, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 11. 2021 12:14
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů