Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínská Svratka rozhodla o vítězství nad Stonařovem již v první půli


Branky


0

Radešínská Svratka jako nováček soutěže přivítala na svém hřišti Stonařov. Kdo čekal vyrovnaný zápas, musel být zklamaný. Hosté měli problémy se sestavou a o osudu utkání bylo rozhodnuto vlastně již po první půli. Radešínská Svratka slaví vydařený vstup do soutěže, Stonařov zbrojí na další utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mužátko s Pekárkem přinesli klid na kopačky domácích

Nástup Radešínské Svratky do letošní B.třídní sezony byl jako z pohádky. Kdo přišel o něco později, musel toho pekelně litovat. Tedy pokud nebyl ze Stonařova! Běžela 6. minuta a Mužátko poslal odražený míč z velkého vápna levou nohou do Měrtlovy branky. Diváci ještě ani nestačili dotleskat a bylo to 2:0! Vojtěch Šacl zatáhl míč do vápna a vybídl ke skórování Pekárka, který nabídkou nepohrdl a nadvakrát překonal Měrtla. Hosté hrozili v průběhu prvního poločasu především dlouhými balony a standardkami. V 28. minutě již to bylo 3:0, když faul na Josefa Dvořáka trestal z penalty Mužátko. Poločasová přestávka se tak odbývala pro domácí v příjemné atmosféře s vědomím luxusního náskoku.

Škrdlův gól již nic neřešil

Druhý poločas se snad i s vědomím náskoku domácích již odehrával v poklidnějším duchu. Kopala se však ještě jedna penalta po faulu na střídajícího Dostála, Mužátko však nabídku zkompletovat hattrick odmítl a nechal vyniknout hostujícího Měrtla. Dostál se své branky přece jen dočkal v 77. minutě. Dvě sedmičky mu přinesly štěstí a Vojtěch Šacl mu poslal nádherný míč, s nímž postupoval sám na golmana a zakončil střelou podle jeho pravé nohy - 4:0. V závěru se přece jen dočkali snížení i hosté, kteří si za svůj výkon čestný úspěch zasloužili. Hrajícího trenéra Štancla, který hrál ve svých 46 letech druhý zápas v tomto tropickém víkendu, alespoň trochu potěšil nejlepší hráč hostí Škrdla, když po chybě Šebka a přihrávce Kozojeda korigoval  v 89. minutě na 4:1.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Radešínská Svratka - Michal Strachoň (trenér): Kluci podali vynikající výkon, kterým mě velmi potěšili. Takto jsem si vstup do 1. B. třídy představoval. Speciálně bych vyzdvihl Vojtěcha a Michala Šacla s Mužátkem. Hosté hrozili především ze standardek, které se nám dařilo eliminovat.

TJ Sokol Stonařov
Stonařov - Zdeněk Štancl (hrající trenér): Radešínská Svratka vyhrála zaslouženě. My jsme měli velké problémy se sestavou a museli nastoupit i někteří hráčí, kteří jinak stabilně nehrají. Příští týden to určitě bude úplně jiný zápas, do kterého doskočí někteří hráči, kteří dnes nehráli. Všem patří dík za to, že v tropickém počasí vydrželi na hřišti bojovat až do konce.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
R. Šebek [-] - O. Hudeček [-] , J. Novák [-] , M. Zdražil [-] , M. Šacl [-] - V. Šacl [-] , J. Janů [-] , M. Mužátko [-] (72. A. Jinek [-] ) , R. Havránek [-] (82. D. Regent [-] ) - M. Pekárek [-] - J. Dvořák [-] (60. J. Dostál [-] )

TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - P. Kozojed [-] , D. Urbánek [-] , M. Kubelka [-] , M. Špaček [-] - M. Nikrmajer [-] , M. Škrdla [-] , M. Čumpl [-] , Z. Štancl [-] , P. Kubík [-] - Z. Urbánek [-] -

ŽK: 45. M. Mužátko , 69. M. Zdražil - 27. P. Kubík , 69. P. Měrtl , 83. D. Urbánek .
Hráči zápasu: M. Šacl , V. Šacl , M. Mužátko - M. Škrdla .
Místo: R. Svratka. Počet diváků: 45. Rozhodčí: KALINA Oldřich - SVOBODA Ladislav, VONEŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.