Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravec si ve Stonařově otevřel střelnici


0

Moravec zajížděl i ve druhém zápase sezony na venkovní hřiště a dalo se čekat, že ho ve Stonařově nečeká nic jednoduchého. Zvláště, když domácí potřebovali po úvodní prohře v Radešínské Svratce zaznamenat bodový zisk. První poločas jak z hororu však znamenal konec jejich nadějím na dobrý výsledek a hráči z Moravce se mohli těšit z výrazného vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu bylo o osudu zápasu rozhodnuto

Hned samotný úvod zápasu přinesl značné trhliny do plánů domácích na bodový zisk. Jejich fanoušci se jen nevěřícně dívali na situaci, kdy kapitán hostí Černý našel pěknou přihrávkou Slavíčka, jenž přízemní střelou k tyči otevřel skóre - 0:1. Za chvíli byla pro Stonařov situace ještě složitější. Toufar v tísni na polovině hřiště v podstatě jen odkopával balon, který se však snesl až do malého vápna domácích, odkud jej brankář Měrtl vyrazil přímo k Jiřímu Hladíkovi a ten nabídnutou příležitostí nepohrdl - 0:2. Po skrumáži ve vápně pak RomanToufar ve 22. minutě zarazil další hřebíček do stonařovské rakve - 0:3. Kdo si myslel, že již nemůže být pro domácí hůř, šíleně se spletl. Ve 34. minutě Jiří Hladík zatáhl míč po křídle, přesně odcentroval a Martin Černý zvýšil na 0:4. Stejný hráč pak po přihrávce Slavíčka, jenž mu vrátil přihrávku ze začátku zápasu, přeloboval Měrtla a navýšil poločasové skóre na děsivých 0:5.

 

Zlepšený výkon Stonařova ovoce nepřinesl

Do druhého poločasu změnil domácí trenér Štancl poněkud rozestavení, hosté pak pod vědomím výrazného náskoku v horkém počasí poněkud polevili na svém snažení. Stonařov se dokonce ocitl i ve dvou pěkných šancích. Po centru Čumpla však Škrdla nedokázal hlavou zavěsit, samotný autor centru se pak již radoval z branky, ale proti byli hostující hráči, kteří odkopli míč z branky za již překonaným brankářem Pokorným. Za hosty dvakrát střílel Slavíček, ale druhý poločas toho již obecně mnoho nenabídl. V 84. minutě pak po krásné kolmici střídajícího Mičánka pečetil na 0:6 Červinka a uzavřel účet zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stonařov
Zdeněk Štancl (trenér Stonařova): Výkon mého týmu mě zklamal. Soupeř nás trestal za naše zbytečné ztráty balonů góly, které jsme mu někdy doslova darovali. Je těžké vyhrát zápas, který je po půlhodině hry 0:3, z 6 inkasovaných golů se naši hráči podepsali výrazně pod 4. Kluci si musí v týdnu sednout a vše si vyříkat. Přísnější parametry snesl pouze Škrdla.

TJ Moravec
Luboš Tulis (trenér Moravce): S prvním poločasem jsem spokojen, v druhém však hráči podali neslaný a nemastný výkon. Mrzí mě to kvůli divákům, protože jsem se je snažil o poločase vyburcovat, aby se nenechali uspokojit výsledkem. Za takového stavu je to však těžké. Líbil se útočník Jiří Hladík.



Sestavy


TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - P. Kubík [-] , P. Kozojed [-] , J. Nešpor [-] , P. Plavec [-] (73. M. Schneider [-] ) - M. Turoň [-] , P. Rychlík [-] , M. Nikrmajer [-] , M. Čumpl [-] - J. Sobotka [-] (42. F. Příhoda [-] ) , M. Škrdla [-]

TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - L. Slavíček [-] (67. L. Mičánek [-] ) , M. Černý [-] , J. Hladík [-] (82. O. Broža [-] ) , P. Červinka [-] (87. M. Hanák [-] ) , R. Toufar [-] , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] , T. Hladík [-] , F. Kudiovský [-]

ŽK: 20. P. Kubík , 38. J. Sobotka , 60. F. Příhoda , 80. J. Nešpor - 20. P. Červinka , 60. J. Hladík .
Hráči zápasu: M. Škrdla - J. Hladík .
Místo: Stonařov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: KUCHYŇA Viktor - SVOBODA Jan, ŠŤASTNÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.