Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Démon Škrdla přinesl Stonařovu první tři body


Branky


0

Do Stonařova přijelo béčko Bystřice a jednalo se o souboj týmů, které již jednoduše potřebovaly zabrat. Z tříbodového zisku se nakonec těšili domácí, na jejichž výhře se nejvíce podílel dvěma góly útočník Škrdla. Nemuselo přitom vůbec zůstat jen u nich.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Škrdla udeřil hned po začátku

Tento zápas tak trochu připomínal one man show v hlavní roli s Martinem Škrdlou. Ten rozradostnil domácí již ve 2. minutě, když po centru od Rychlíka na penaltu skóroval - 1:0. V 15. minutě to mohlo být již klidně o tři góly, domácí útočník však předváděl, že stejně lehce jako se umí do šancí dostat, je dokáže také zahodit, takže skóre na světelné tabuli se neměnilo ani po jeho šancích, ani po hlavičce Rychlíka. Také hosté si vypracovali pár šancí. Největší neproměnil Marek Svoboda, který dorážel střelu Karáska.

Sobotka své šance neproměnil

Stonařovu vyšel výborně i nástup do druhého poločasu, když se již ve 48. minutě dostal k odraženému balonu na šestnáctce Nikrmajer a prostřelil vše co mu stálo v cestě - 2:0. Definitivně mohl rozhodnout Škrdla, v 57. minutě však trefil jen břevno. V horkém počasí se pak začala vařit krev v střelci druhého gólu Nikrmajerovi, který během čtyřech minut vyfasoval dvě karty a musel pod sprchy. To však domácím nezabránilo v tom, aby v 68. minutě předvedli nádherný kontr, na jehož začátku stál brankář František Příhoda. Ten ukázal, že jako hráč, který se obvykle objevuje v poli, disponuje kvalitní kopací technikou, po jeho příhře si Škrdla narazil s kapitánem Kozojedem, jenž mu balon vrátil a domácí útočník tentokrát nezaváhal - 3:0. Štěstí neměl hostující Radek Horák, jehož střelu vyhlavičkoval z prázdné branky Kozojed. Navýšit vedení Stonařova mohl poté střídající Sobotka, svoje dva samostatné nájezdy však neproměnil, když poprvé mířil vedle, podruhé jeho pokus brankář Mrňous vykopl. Za hosty alespoň kosmeticky upravil výsledek střídající Haluška, který je pro změnu spíše zvyklý nastupovat jako gólman - 3:1. Stonařov se tedy raduje z prvních tří bodů, hosté se pokusí zabrat proti Kněžicím.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stonařov
Zdeněk Štancl (trenér Stonařova): Konečně můžeme být spokojeni s prvním tříbodovým ziskem. O něj se zasloužil i brankář Příhoda, který jinak hraje a dnes udivoval svými výbornými rozehrávkami. Chválím Škrdlu, který vsítil dvě branky, kdyby jich však dal osm, nikdo se nemohl divit. Věřím, že svoji produktivitu bude zlepšovat.

SK Bystřice nad Pernštejnem B
Jiří Dejnožka (trenér Bystřice B): Náš výkon byl mimořádně špatný, takhle tato soutěž hrát nejde. Hráči by se měli dát do kupy a uvědomit si, zda vůbec tuto soutěž chtějí hrát. Snažíme se hrát profesorský fotbal, bez špetky zaujetí a nemáme na to. Domácí vyhráli zaslouženě. My potřebujeme stabilizovat sestavu, v kádru se točí 20 lidí a pokaždé hrajeme v jiném rozestavení.



Sestavy


TJ Sokol Stonařov
F. Příhoda [-] - D. Urbánek [-] , P. Kubík [-] , P. Kozojed [-] , M. Kubelka [-] , J. Nešpor [-] , P. Plavec [-] - P. Rychlík [-] (72. J. Sobotka [-] ) , M. Nikrmajer [-] , M. Čumpl [-] - M. Škrdla [-] -

SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - R. Horák [-] , F. König [-] , M. Dobiáš [-] , M. Šimeček [-] - R. Špatka [-] , Z. Sklenář [-] , O. Urbánek [-] (74. M. Haluška [-] ) - P. Karásek [-] - M. Svoboda [-] , V. Svoboda [-] (72. P. Skalník [-] )

ŽK: 31. P. Kubík , 62. M. Nikrmajer . ČK: 66. M. Nikrmajer .
Hráči zápasu: M. Škrdla .
Místo: Stonařov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: BOUDA Josef - NIEDERLE Zdeněk, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.