2:3
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice urazily fotbalového Boha a Radostín trestal


Branky


36. V. Říha , 40. J. Rygl - 26. D. Toman , 44. S. Berka , 87. J. Kozel
0

Do Šebkovic přijel Radostín a podle papírových předpokladů se mělo jednat o jednoznačnou záležitost. Šebkovicím se vstup do sezony  vydařil, zato Radostín do ní vstoupil na hodně vratkých nohou. Jenže co je ve fotbale předem jasné? Domácí se předháněli v zahozených příležitostech a hosté nemilosrdně trestali, což je v konečném důsledku katapultovalo až k senzační výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas předznamenal drama

Šebkovice již  v minulém zápase navzdory výhře neproměnily řadu šancí a v nastoupeném trendu pokračovaly také hned od začátku zápasu s Radostínem. Již ve 3. minutě se řítil na bránu Dupala z levé strany Říha, orazítkoval ale pouze tyč a jakoby předznamenal další průběh zápasu v podání domácích. Jejich fanoušcí se mohli chytat za hlavu skutečně každou chvíli. Příležitost jim k tomu dával svými spálenými šancemi hlavně Rygl. Zato Radostínští na druhé straně nelenili a udělili domácím lekci z produktivity. Kovář poslal ve středu hřiště do brejku Tomana a ten nezaváhal - 0:1. Inkasovaná branka jakoby domácí zkoncentrovala a v 36. minutě se přece jen dočkali vyrovnání. Také to se však nerodilo  vůbec lehce. Kašpárek pálil z velkého vápna do břevna, odražený míč se snažil do brány dopravit Rygl, jeho střelu však dokázal obránce odkopnout a teprve Václav Říha napotřetí po zemi k tyči vyrovnal na 1:1. O čtyři minuty později pak Říha zatáhl po levé straně míč, vrátil ho pod sebe na malé vápno Ryglovi a ten placírem otočil výsledek - 2:1. Kdo si však myslel, že nyní již domácí budou kontrolovat průběh zápasu, ten se šeredně spletl. Ve 44. minutě obránce Berka po rohu hlavou rozvlnil síť za Kubou a bylo to 2:2. Na drama bylo zaděláno.

Kozlův lob přinesl Radostínu první vítězství v sezóně

Také ve druhém poločasu sledovali diváci festival zahozených šancí, které měli domácí i hosté. Šebkovice hodně otevírali hru, takže do šancí se dostal Toman, Rostislav Večeřa i Kozel, jejich šance ale zmařil Kuba nebo nemířili přesně. V sedmdesáté minutě pak Šebkovice urazily fotbalového Boha definitivně a pěkně ostře. Po faulu na Rygla se totiž zahrávala penalta, kterou Štveráček namířil přímo k němu do obýváku. Tři minuty před koncem jinak bezchybný Kuba špatně vykopl, k míči se dostal Kozel a nádherným lobem rozhodl o konečném výsledku - 2:3. Radostín se tak mohl radovat z prvních bodů, Šebkovice budou pilovat koncovku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice
Jiří Stoklas (trenér Šebkovic): Byl to zápas, který se jen tak nevidí. Všichni včetně rozhodčích kroutili hlavou nad tím, jaké gólovky jsme schopni neproměnit. Na druhou stranu je pozitivní, že se do nich i v kombinované sestavě dostaneme. Přestože padlo pět branek, výborný výkon podali oba brankáři. Vyzdvihnout musím osmatřicetiletého Kotačku, který byl ve svém požehnaném fotbalovém věku nejlepší na hřišti. Ze zápasu si musíme vzít ponaučení a zlepšit produktivitu.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma (trenér Radostína): S třemi body jsme samozřejmě spokojeni. Šebkovice byly lepší, ale zápas si prohrály neproměňováním šancí. V druhém poločase se pak hrálo hodně nahoru dolů a padnout mohlo branek ještě mnohem víc. Pochvalu zaslouží střelec vítězné branky Josef Kozel.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice
J. Kuba [-] - D. Kašpárek [-] (78. T. Kotačka [-] ) , Z. Přibil [-] , A. Kotačka [-] , P. Hrůza [-] - L. Štveráček [-] , V. Říha [-] , Z. Roupec [-] - J. Rygl [-] - R. Bulíček [-] (25. P. Tržil [-] ) , M. Pecka [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Kohout [-] , D. Hrbek [-] - J. Kozel [-] , R. Kovář [-] (81. D. Večeřa [-] ) , A. Fabík [-] , L. Oulehla [-] - D. Toman [-] (84. J. Poul [-] ) , S. Berka [-] (65. P. Inwald [-] ) , R. Večeřa [-] - J. Večeřa [-]

ŽK: 82. M. Pecka - 38. L. Oulehla , 68. P. Inwald , 82. J. Kohout , 88. R. Večeřa .
Hráči zápasu: A. Kotačka - J. Kozel .
Místo: Šebkovice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: KŮRKA Jaroslav - DOSKOČIL Pavel, POJEZNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.