0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Radešínské Svratce se zrodil první bezgólový zápas sezony


Branky


0

Kapitán hostů Petr Pislcajt před zápasem tvrdil, že hosté jedou do Radešínské Svratky vyhrát. Nakonec nebyl daleko od pravdy, protože hosté skutečně vyhrát mohli. Šebek i Boreš však za svá záda žádný míč nepustili, takže zápas nakonec logicky skončil bezbrankovou plichtou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pislcajt do vedení Dukovany neposlal

Přestože zápas nakonec skončil bez branek, fotbalová nuda se v Radešínské Svratce nekonala. Běžela 11. minuta a byl to Josef Černý, kdo poprvé protáhl střelou na zadní tyč brankáře domácích Šebka. O dvě minuty později kontrovali stejným způsobem domácí, také Pekárek však z levé strany na Boreše nevyzrál. V 15. minutě pak rozehrál Mužátko standardní situaci a Jinek hlavičkoval z malého vápna k tyči, radost mu však překazil Boreš, který jeho střelu vyrazil. Hostující brankář se vyznamenal i ve 40. minutě po střele Pekárka, jemuž přihrával Mužátko. Do kabin však mohli jít s vedením hosté z Dukovan. Pislcajt využil nedorozumění brankáře s obranou, běžel sám na Šebka, ale lobem ho nepřekonal, za což ho hostující trenér Brabec určitě o poločasové přestávce příliš nepochválil.

Hudeček z malého vápna odmítl stát se hrdinou

Také ve druhém poločase se hrál svižný fotbal, ale po hříchu hlavně od vápna k vápnu. Zůstávalo tak především u různých náznaků šancí. Za hosty se zastřelovali Pislcajt a Fojtášek, po standardce zahrozil Koníř, největší šanci měli ale domácí. V 64. minutě dostal Pekárek na pravé straně hřiště míč od Mužátka, trefil však jen brankáře Boreše, jenž k němu vyrazil míč zpět. Následoval centr na malé vápno, kde byl střídající Hudeček. Ten ale po dvou minutách na hřišti odmítl stát se hrdinou zápasu a prázdnou branku netrefil. Když na druhé straně nezpracoval po nedorozumění domácí obrany míč Macháček, soupeři se rozešli smírně 0:0. Dukovany si tak připsaly třetí remízu ze čtyř zápasů, Radešínská Svratka remizovala podruhé za sebou.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Michal Strachoň (trenér Radešínské Svratky): Navzdory bezgólovému výsledku zápasu se hrál pěkný fotbal, a to především od vápna k vápnu. Na obou stranách zachytali výborně oba brankáři. Dukovany si odváží bod po právu, tohle nebyl zápas, v němž by si zasloužily prohrát.

SFK Dukovany 2001
Petr Pislcajt (kapitán Dukovan): S bodem spokojeni nejsme, určitě jsme měli na to dnešní zápas vyhrát. Škoda mojí neproměněné šance na konci prvního poločasu. Sestavu máme pořád různě poslepovanou, uvidíme, jak to bude vypadat příště. Výborně zachytal Boreš.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
R. Šebek [-] - M. Zdražil [-] , J. Janů [-] , M. Šacl [-] - V. Šacl [-] , A. Jinek [-] (46. M. Skryja [-] ) , M. Mužátko [-] , D. Regent [-] (62. O. Hudeček [-] ) , R. Havránek [-] - M. Pekárek [-] , J. Dostál [-] (73. J. Dvořák [-] ) -

SFK Dukovany 2001
J. Boreš [-] - L. Traxler [-] , O. Horák [-] , J. Kunc [-] , M. Němec [-] - L. Vystrčil [-] , M. Fojtášek [-] , I. Koníř [-] , P. Sedláček [-] - P. Pislcajt [-] , J. Černý [-] (69. M. Macháček [-] ) -

ŽK: 29. A. Jinek , 65. M. Mužátko - 14. M. Fojtášek , 59. L. Vystrčil .
Hráči zápasu: R. Šebek - J. Boreš .
Místo: R. Svratka. Počet diváků: 100. Rozhodčí: SLIŽ Emil - PŮLPÁN Ondřej, TOMÁŠEK Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.