Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapivě jednoznačný výsledek vyrovnaného střetnutí


Branky


3

Jedomělice zavítaly tentokrát k zápasu na Stadion Vlastimila Švolba do Lán, kde proti tamnímu SK svedly úpornou a vyrovnanou bitvu. Výsledek 6:1 tomu však neodpovídá. Co stálo za tak jasným výsledkem tak nejasného zápasu? Útok! Domácí byly mnohem efektivnější. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas málem bez akce

Nuda v Lánech, tak stroze nazval první poločas jeden ze 103 oficálně ohlášených diváků, kteří zamířili na utkání SK Lány - TJ Sokol Jedomělice. Fotbal který se hrál po valnou většinu poločasu nebyl příliš pohledný ani se nehemžil zajímavými akcemi. Obě obrany, jak je u těchto týmů zvykem, předváděly skvělou práci, ani jednomu z útoků se nedařilo. Na své by si tak možná přišli pouze povéstní fanoušci defenzivního fotbalu. 

 

Když už se zdálo, že při nejmenším první půle spěje neodrvatně k zakončení se stavem 0:0 probudil všechny přítomné svou akcí domácí útočník Petr Buršík a poslal Lány do poločasového vedení 1:0. 

Selhání útoku Jedomělic v druhé půli

Druhá půle se vývijela pro diváka o poznání přotažlivěji než ta první. 

Zejména Lány prověřovaly hned z kraje poločasu obranu Jedomělic, ta však prozatím držela. V 51. minutě se ale obranou prodral záložník Jakub Matějka, vypálil a jeho krátkou střelu dopravil do brány Milan Petr. 2:0 

V následném období to sice byly stále domácí, kdo tvořil hru, hostům se však dařilo podnikat brejky. V jednom z nich se po chybě lánského brankáře prosadil Daniel Sirůček a ''Jedo'' tak mohli začít pomýšlet na vyrovnání, nebo dokonce na obrat. 

Následný tlak však vyšel na prázdno, jak Filip Milfait, tak legenda Jedomělic Bohumil Mrština, však pálili jednu šanci za druhou. Druhý jmenovaqný se netrefil, ačkoliv byl sám na značce penalty. 

 

Pravidlo ''nedáš - dostaneš'' se opět ukázalo pravidivým, když v 70. minutě rozvlnil brankovou síť po střele z otočky kapitán domácích Michal Reichl.  

 

V rozmezí 77. a 82. minuty to byl opět Petr Buršík, kdo tvořil hru, když nejprve zvýšil náskok Lán už na 4:1 a podruhé z dorážky završil hattrick, dostal Lány do luxusního vedení 5:1 a zavázal se platbou 350 korun do lánské kasy, která je právě hattrickovým střelcům určena. Podle informací lokálních médií, je Petr Buršík vojákem z povolání a před zápasem měl 24 hodin dlouhou službu. Z tohoto důvodu ho chtěl domácí trenér vystřídat již o půli, ale sám Buršík o přesvědčil aby tak nečinil. Nejspíš dobře věděl proč. 

V závěru utkání se ještě jednou akcí akcí blýskl kapitán Reichl, když prošel už přeci jen méně houževnatou obranou Jedomělic a Štefanu Jungmannovi nahrál na tutovku. 

 

Lány - Jedomělice 6:1  



Ohlasy k zápasu


SK Lány
Petr Buršík: Nebylo to tak jednoduché. Jsem unavený a budu platit do kasy, ale rád, je to už podruhé. A to mohlo být branek ještě víc, měl jsem ještě další šance.




Sestavy


SK Lány
F. Javůrek [-] - J. Bejbl [-] , D. Švigár [-] , M. Cafourek [-] - M. Slezák [-] , J. Mušálek [-] , M. Petr [-] , J. Matějka [-] - P. Buršík [-] (83. Č. Dolák [-] ) , Š. Jungmann [-] , M. Reichl [-]

TJ Sokol Jedomělice
J. Pospíšil [-] - J. Paluba [-] , M. Drbota [-] (71. M. Lebó [-] ) , F. Milfait [-] , M. Zahradník [-] , M. Erba [-] , B. Mrština [-] , V. Kolbuch [-] , D. Sirůček [-] , R. Vyšata [-] , R. Nedvěd [-]

ŽK: 56. J. Matějka , 67. D. Švigár , 79. M. Slezák - 53. V. Kolbuch .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: Kovář Otto - KLÁPA Vladislav, ŠÍMA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích