R. Večeřa 71. (p.)
1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín se s Radešínskou Svratkou rozešel smírně


Branky


71. R. Večeřa (p.) - 6. M. Pekárek
0

Radostínští hráči si v minulém kole přivezli nečekané tři body ze hřiště Šebkovic a jejich cílem bylo navázat na ně dalším bodovým ziskem. Hosté jako nováčkové soutěže ještě neprohráli a svůj sklap nehodlali darovat ani Radostínu. To se jim podařilo, protože zápas skončil dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První střela Pekárka znamenala vedení Radešínské Svratky

Domácí si z toho v této sezoně takřka udělali tradici a jejich fanoušky to pranic netěší. První střela na branku totiž opět skončila gólem v Dupalově síti. Postaral se o něj Pekárek, jenž využil hezkou přihrávku Zdražila za obranu - 0:1.  Jinak se hrálo především od vápna k vápnu a vzrušujících situací si diváci v prvním poločase příliš neužili. Radostín ale mohl přece jen srovnat ve 24. minutě, Kozlovu tečovanou střelu ale zastavila tyč Šebkovy branky.

Rostislav Večeřa z penalty rozhodl o dělbě bodů

Hned na začátku druhého poločasu mohli jít hosté do dvougolového trháku. Ve 47. minutě přihrál Dostál na levou stranu Vojtěchu Šaclovi, ten učinil pohyb do vápna, přihrál na malé vápno Pekárkovi, ale ten jen těsně netrefil Dupalovu branku. Domácí pak hrozili hlavně zdálky, střely Kohouta a Fňukala se však neujaly. Na druhé straně zastavil v šedesáté minutě střelu Vojtěcha Šacla skluzem jeden z domácích obránců, o pět minut později pak ránu Dostála Dupal vyrazil na roh. Domácí se přece jen vyrovnání dočkali dvacet minut před koncem. Po autu se do vápna vřítil Oulehla a Jiří Janů jej fauloval. Na penaltovou značku si postavil míč Rostislav Večeřa a stanovil konečné skóre 1:1. Radešínská Svratka tak zůstala i po pátém kole bez porážky, Radostínu se podařilo podruhé za sebou bodovat.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma (trenér Radostína): Zápas s nádechem derby pro nás začal jako již tradičně špatně, když jsme hned v úvodu inkasovali. Pak jsem kontrolovali hru, které se odehrávala spíše od vápna k vápnu. Vstup do druhého poločasu se nám vydařil, vyrovnali jsme však až z penalty, poté již se zápas dohrál bez větších šancí. Remízu vidím jako spravedlivou a chválím Davida Tomana.

FK TJ Radešínská Svratka
Michal Strachoň (trenér Radešínské Svratky): Ze zisku pouhého bodu jsem lehce zklamaný. Měli jsme vyhrát, především ve druhém poločase jsme byli lepší. Bohužel se nám Dupala překonat nepodařilo. Pěkný výkon podali Martin Zdražil a Josef Novák.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Kohout [-] , D. Hrbek [-] (80. P. Dvořák [-] ) , R. Fňukal [-] , J. Večeřa [-] - J. Kozel [-] , R. Kovář [-] (67. S. Berka [-] ) , A. Fabík [-] , L. Oulehla [-] - D. Toman [-] (85. D. Staněk [-] ) , R. Večeřa [-]

FK TJ Radešínská Svratka
R. Šebek [-] - O. Hudeček [-] , J. Novák [-] , M. Zdražil [-] , M. Šacl [-] - V. Šacl [-] , M. Mužátko [-] , J. Janů [-] , R. Havránek [-] - M. Pekárek [-] , J. Dostál [-] (72. J. Dvořák [-] ) -

ŽK: 78. R. Večeřa - 57. R. Šebek .
Hráči zápasu: D. Toman - J. Novák , M. Zdražil .
Místo: Radostín n. O.. Počet diváků: 60. Rozhodčí: BESEDA Petr - REICH Milan, HANZL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.